Nevím zda zůstat, nebo odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
7.12.19 07:33

Chapu to dobre, ze kdyz se ten telefon rozsvitil, a tam stalo, ze ho ta zenska pocka na nakym miste, tak to byla nova zprava, takze se stykali jeste? A on ti pak tvrdil, ze uz to davno ukoncil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.12.19 08:38

Byli jste tak šťastní a zamilovaní, že nevěděl, jestli tě miluje a spal s jinou :lol: sorry, ale ty to vidíš asi trochu jinak, než on, ten váš vztah vůbec není tak fantastický a on tě určitě tak moc nemiluje. Jestli s někým takovým chceš být, to už musíš vědět sama, ale jelikož hledáš všechny důvody, proč zůstat, tak asi chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
7.12.19 09:39

Tak za prvé ti lhal, že to ukončil před pár měsíci. Proč by mu asi tak psala, kde na něj počká, leda že by to byla nějak stalkerka, ale to by ta sms byla napsaná jinak.
Očividně chceš věřit hodně nelogickým věcem a jsi na něm závislá za míru únosnosti.
Z mého pohledu toto není zdravá láska a pokud to nějaká ženská tímto způsobem k životu potřebuje a hledá to, tak jí to štěstí pří výběru partnerů nepřinese.
Ale pokud to potřebuješ, tak s ním zůstaň, jen se smiř s tím, že se to může dít opakovaně.

Příspěvek upraven 07.12.19 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.12.19 09:47

Já bych s takovýmhle chlapem nebyla, co tě čeká do budoucnosti? Strach, jestli to neudělá znovu, bude tě to lákat ho kontrolovat a koukat mu do mobilu…A pokud mu psala i teď, tak to asi moc neutnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.12.19 09:56

Boze ta lidska naivita, to člověk ani nemuze věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.19 10:52

Přesně vím, jak se teď cítíš. Mně se něco podobného stalo před rokem a půl, my jsme ale věděli, že to mezi náma zrovna úplně nefunguje, špatný období. Přítel mi řekl, že si není úplně jistej, jestli mě ještě po těch všech hadkach miluje, že se to v něm nějak pere. Pak jsem zjistila, že se zamiloval do jiné (k fyzickému kontaktu prý nedošlo), sbalil jsem si věci a odešla jsem. Po měsíci přišel s omluvou a s tím, že to, co udělal, byla blbost, že když jsem odešla, tak to s ní utnul a zjistil, že mu nechybí ona, ale ja. Další 2 měsíce, jsme se vydali jen zřídka, pak to nějak vyplynulo ze situace a vrátili jsme se k sobě. Musela jsem v sobě potlačit všechny své pochybnosti a jít do toho vztahu s ukončenou minulostí. I po roce vztahu, kdy vše funguje a je to super se občas vyderou na povrch špatný myšlenky, bolest ale už otupela a není to tak hrozný. Samozřejmě plnou důvěru v něj nemám a už asi nikdy mít nebudu, ten cervicek tam bude hlídat už asi vždycky.

Být tebou, tak si dám pauzu, měsíc, dva, abyste zjistili, co od toho druhého chcete, jestli ho vůbec chcete, ty budeš mít čas na to, aby sis to v sobě trochu urovnala a sama si prošla tou největší bolestí a zklamáním. Pokud to v sobě budeš dusit, může to pak při každé hádce vyplavat na povrch a to by nebylo dobrý. Pokud s ním chces být musíš to sama v sobě ukončit a to se dělá blbě po boku někoho, kdo tě zradil, vím to z vlastní zkušenosti. Pokud spolu máte být, tak vám pauza neublíží a pokud spolu být nemáte, tak to aspoň zjistíš teď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.19 11:57

@Sany80s hele ale my nevíme, jak ta zpráva vypadala. Mívala jsem kamaráda se kterým jsme se spolu občas vyspali když ani jeden z nás nikoho neměl. Když jsem mela náladu, tak jsem mu třeba taky napsala jen ahoj, nechceš se vidět, mám volný byt..Nebo něco v tom smyslu. Měli jsme domluveno, že když ten druhý nepodepíše, že asi zrovna někoho má a že nemáme psát, protože jsme moc v kontaktu nebyli a tím pádem jsme nevěděli, jestli ten druhý někoho má nebo ne. Taky si to někdy jeho holka mohla přečíst a mohlo to vypadat, že se vídáme i když s ní je :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky