Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás všechny.
Chci se zeptat jestli někdo neví o půjčce 250 000kč?? Jsem zaměstnaný na dobu určitou do 31.8. 2022 příjem 27 000kč
Je mi 25let a mám 2 děti. KB mi nedá.. CSOB taky ne ani homecredit, protože v minulosti jsem měl dluh na dpo.. vše vyplaceno.. exekuci nemám a ani isolvence nebyla… Nevím už Jak dál chtěl se vás poprosit o radu. Chci penize na bydlení abych mohl žít… zatím pořád jsem u rodiny svoje a už to psychicky nezvládám ani moje přítelkyně. Prosím lidí O velikou radu všem děkují.
Na co 250? Tak bez do podnájmu
ve 25 být s 2 dětma u rodiny, se nedivím, že ti nikdo nepůjčil. Prostě chceš moc
Tak pokud jsi neprošel ani u HC a bank, tak to vzdej. Jelikož jinak tě ta touha po půjčce dožene do náručí lichvářů, kde zaplatíš tu půjčku i trenkama co máš na sobě.
A tech 250 tis si chces jako koupit bydleni nebo jak?? Pritelkyne pracuje??? Pokud ne, z ceho to chces splacet??
Bezte do pronajmu, pokud bydleni u rodicu je tak strasne ![]()
No jo, nemůže mít každej všechno co by chtěl
250 tisíc prostě nedostaneš. Běžte bydlet do pronájmu jako spousta lidí. Vlastní bydlení je pro ty co na něj mají…
Třeba vám dají až bude i žena vydělávat (předpokládám že je doma na rodičáku)
@Marek25B píše:
Zdravím Vás všechny.Chci se zeptat jestli někdo neví o půjčce 250 000kč?? Jsem zaměstnaný na dobu určitou do 31.8. 2022 příjem 27 000kč
Je mi 25let a mám 2 děti. KB mi nedá.. CSOB taky ne ani homecredit, protože v minulosti jsem měl dluh na dpo.. vše vyplaceno.. exekuci nemám a ani isolvence nebyla… Nevím už Jak dál chtěl se vás poprosit o radu. Chci penize na bydlení abych mohl žít… zatím pořád jsem u rodiny svoje a už to psychicky nezvládám ani moje přítelkyně. Prosím lidí O velikou radu všem děkují.
No obavam se, ze ani tech 250k by te nespasilo..
Myslím, že je u Tebe může být problém i s tou dobou určitou.
Proč si nenajdeš líp placenou práci nebo další práci k té, co máš? Co vyděláváš, není moc. Teda vám to asi stačí, ale pro banku to nebude moc zajímavé.
Za 250 000 si stejně bydlení nepořídíte, šetřit co nejvíc peněz, holt to musíte vydržet.
@inkakřivák píše:
Na co 250? Na vlastní bydlení málo, na nájem moc.
Může to být na kauci a nějaké to vybavení.
Potřebuje odejít od rodičů, kde pořád bydlí.
@pikola píše:
Na co 250? Tak bez do podnájmuve 25 být s 2 dětma u rodiny, se nedivím, že ti nikdo nepůjčil. Prostě chceš moc
Na auto. Budou bydlet v autě ![]()
@K2 8611 píše:
Kauce tolik fakt nestojí a hromada vybavení se dá sehnat za pakatel z druhé ruky nebo třeba za odvoz. Pokud na to nemá a žádná banka mu nepůjčí, tak je nutné se smířit s tím, že dočasně ten byt nebude plný nového nábytku a asi to bude nic moc vizuálně. Ale rozhodně lepší než si napůjčovat na hezký byteček a pak se topit v dluzích.
@K2 8611 píše:
Za několik let nebyl schopen u rodičů na kauci a teď chce platit nájem a půjčku k tomu
je to statečný chlapec
@EvaEpic mi chceme do pronájmu, přítelkyně je na rodičovské dovolené a má aktivní půjčku, kterou chci zaplatit 54 000kč, co se týká bydlení tak potřebují na kauci 30 000+ 1 nájem dopředu+ realitka 12 000kč jedna se o byt 3+1.
A z čeho chceš ten nájem a půjčku platit s tak mizerným platem a dvěma dětma
Lekce finanční gramotnosti: okamžitě hledej lepší/další práci, doplaťte stávající půjčku (svýma penězma! Ne další půjčkou) a až pak přemýšlejte nad bytem 3+1.