Nevlastní dítě, střídavá péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56334
27.8.24 06:18
@Anonymní píše: Více

Podívej, ten chlap je nefunkční otec. Ad pravidla, místo aby ses snažila pro toho kluka něco udělat, řešíš pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
27.8.24 06:19

On je neschopný, mizerný rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
27.8.24 06:32

Nesla bych do toho, kdyby měl můj partner dítě ve střídavé péči. První, co udělá, je, že si najde rychle další ženskou, aby se mu o dítě starala. Je stejně špatný rodič, jako jeho bývalá žena, taky se svému dítěti nevěnuje a nechal vše na tobě.

Teď je ale pozdě, ten kluk za to nemůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
27.8.24 06:57

Takže je to tak, jak jsem si myslela, střídavku si tvůj partner uvrtal, až když měl zajištěnou chůvu pro svoje dítě, tedy tebe. Ty těhotná, takže pojištěná na dalších X let doma, takže o kluka postaráno. Hurá. Může si dělat náročnou práci a nemusí řešit děti. Nejen kluka. Ale i svoje nové dítě s tebou…

Tebe naprosto chápu, největší viník je ve vaší situaci tvůj chlap, ať změní práci a stará se laskavě o svoje dítě…

Ty jsi s tou střídavkou souhlasila, i když ti muselo být jasné, že on se starat nebude…???

Klučina chodí do školky? Kde bydlí jeho ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 08:28

@Fazulina když řekl, že se to nechá i po prázdninách po týdnu, řekla jsem, že s tím nemám problém, ale že bude fungovat…
Ale to jsem asi mela byt vic konkretni..

Ano chodi do skolky a ex bydli do 10km od nas

• Citovat
  • Upravit
150064
27.8.24 10:42

Kluk chodí do školky, časem bude chodit do školy. Že zajišťuješ domácnost chápu, to je běžné, pokud jsi na mateřské tak o to víc. Takže zbývá odpoledne a večer aby se otec věnoval dětem. co mu brání? Však všechno ostatní obstaráš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
27.8.24 10:53

Celé to nečtu. Když chce otec střídavou péči, má se o dítě starat převážně on. Je to jeho dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.8.24 11:05

Jo, nevlastni dite prekousne maloktera zenska. Vzdy bude neco, co ji na diteti nebo ex bude vadit. Fakt vas zenske nechapu, to je tak malo bezdetnych chlapu, ze si musite zacinat s detnym? A kdyz uz si zacnete, tak co proboha cekate? On vam povypravi, jak strasne je nebo byl zivot s ex, a vy mate asi pocit, ze vy ho zachranujete. Nebylo by spatne, obcas slyset i druhou stranu. Maloktery chlap je otcem na 100%,ktery bezmezne miluje svoje deti a dokaze se o ne stoprocentne postarat. Chlapi to nemaji v sobe, ze na ukor sebe, chteji obetovat cas a penize pro deti. Fakt nechapu, ze se v tomto zeny konecne nepoucily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 12:30

K nám jezdí manželova dcera na víkendy a prázdniny a doma s mamkou to má jako u vás,..dostane na co si ukáže, nemusí po sobě uklízet, příště si může dělat jen to co chce. Ze začátku jsem se snažila, aby měla stejný režim jako ostatní děti, ale malá si začala ztěžovat mamince a ta dala čoud tatínkovi, takže co se týče malé, nemusi prostě nic dělat, aby nebylo zle. To že je to nefér vůči ostatnim dětem nic neudělám. Často se kvůli tomu hádáme, ale protože je tady tak málo, prý to můžu vydržet já i děti. :nevim:
Teď mu řekla, tě je koště, je drzá, odmlouva..když na ji nastoupil, že už ji snad dá na zadek (je jí 8let) tak mu řekla, že nemá právo na ni hrabat. Byl z toho úplně mimo, já jen utrousila poznámku, že jsem ho na tohle upozorňovala..
Takže když je malá u nás a muž v práci, funguje úplně normálně, uklidí po sobě, nemá blbý kecy, ale jakmile je doma taťka, stane se z ní malý satan. Radu nemám, jen že v každé slepované rodině jsou třecí plochy :nevim:
A samozřejmě vztahy mezi dětmi nejsou úplně nejlepší, ti starší tu nespravedlnost vidí, mladší ještě ne, ti to neřeší a když se jich manžel zeptá kde je problém a oni mu to řeknou, tak se snaží to nějak zaobalit, ať to tak neberou, že když je u nás tak málo, tak hlavně ať je spokojena a užije si to, takže ven s ní starší nepůjdou ani náhodou. Mladší s ní vydrží tak hodinu si hrát protože všechno musí probíhat podle malé..

• Citovat
  • Upravit
102087
27.8.24 12:48
@Katin908 píše: Více

No, jesli sis nevšimla, ona taky není bezdětná, tak proč by s ní měl být nějaký bezdětný chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
27.8.24 12:50

Se to nechá…

Podle mě je to dost zásadní, aby o tom rozhodl jen on… Měli jste si stanovit pravidla a on by měl změnit práci, když se tak dere o střídavku. Ze dne na den z tebe udělal mámu dalšího dítěte… Kdy se mu tedy věnuje když není pořád doma? Proč tedy nemůže být u matky, když on stejně nijak zásadně výchovu neovlivňuje?

Jinak celkově vás ženský nechápu… To je tak zásadní hned mít zase chlapa? To nemůžete být chvíli bez něj? Hned se stěhovat dohromady, mít další děti… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 13:02

Kdyby tady trávil víkendy a dny, kdy by se mu partner plně věnoval neřešila bych nic…

Ale týden je dlouhá doba a když jsem zkoušela jít směrem, že ho teda nechám být, samozřejmě dcera brzy přišla s tím, proč ona musí a on ne…
Takže tohle cesta není

• Citovat
  • Upravit
1486
27.8.24 13:10

Takže sis udělala po půl roce vztahu děcko s chlapem co se o své nestaral, jen občas víkend, on si z tebe udělal chuvu pro synacka který není absolutně zvládnutelný protože matka alkoholicka a chceš aby teď otec fungoval? To fakt nebude, je to na tobě byla jsi hloupá jít do děcka s nim tak brzy teď si to musíš zařídit sama..protože z jeho strany ochotu necekej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 13:14

@Fazulina Byla jsem sama 3 roky….
Nemusela jsem mít chlapa hned…

Po všech příspěvcích si uvědomuju, že mu věnuje minimum času a tohle musí on změnit…
A vzhledem k dalším okolnostem si myslím, že až přijde škola bude to všechno mnohem horší…
U matky by být mohl, jen se prostě po prázdninách kde si ho střídali po týdnu zůstalo v tomto režimu…

A přišla malá, pro spoustu přispěvatelek samozřejmě nepochopitelné, ale rozhodli jsme si ji nechat a pak se spolu sestěhovali….
Já měla s malým vztah v pohodě… Všechno a všichni byli ok, ale já začala asi postupně vyžadovat věci úměrně k věku a tady se to začalo měnit…
Nechce to po něm maminka, tatínek spoléhá na mě a malému se to nelíbí, což i chápu, ale fungovat to prostě nebude…
Teď už vím, že výchovu musí převzít partner a musí mu ten čas věnovat…

• Citovat
  • Upravit
13
27.8.24 13:17
@j.a.n.i1 píše: Více

No, jestli jsi si ty nevsimla, tak chlapi spis snesou cizi dite, nez zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí