Nevyměnila jsem po svatbě řidičák - co mi hrozí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
16.9.13 11:02
@Loudy píše:
Já jsem nikde nečekala - přišla jsem na chodbu, vybrala ze stojanu správný tiskopis, vymáčkla lístek a než na mě přišla řada, měla jsem vyplněno. Žádný problém a stres v tom nevidím :nevim:

No jo, jenže já jsem z Prahy. Vždycky jsem na magistrátu čekala, vymáčkla si a šla třeba nakoupit a tak. :zed: Ale jestli jsou tiskopisy ve stojanu, tak prima :mrgreen:

A potřebuju něco kromě tý fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.13 11:03

@Bábrdl žádosti jsou ve stojanu na úřadu. Přijdeš, vypíšeš (zabere 2- minuty), sebereš lístek a jdeš. A určitě co nejdřív, protože se blíží konec roku, výměny řidičáků, teď nebudeš tak dlouho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.9.13 11:08

@Bábrdl: Z Prahy sice nejsem, ale myslím, že tiskopisy budou všude volně ve stojanech. Kolikrát se člověk nějak přepíše a potřebuje nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.9.13 11:10

Díky. Já teď stopro čtrnáct dní hlídám, takže výlet s batoletem z našeho konce prahy do centra, super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.9.13 11:23
@Bábrdl píše:
No jo, jenže já jsem z Prahy. Vždycky jsem na magistrátu čekala, vymáčkla si a šla třeba nakoupit a tak. :zed: Ale jestli jsou tiskopisy ve stojanu, tak prima :mrgreen:A potřebuju něco kromě tý fotky?

Pokud si správně pamatuju, stačil řidičák, fotka a občanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.9.13 11:23

@Bábrdl starej řidičák, žádost, jedna fotka, občanka, 50Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.9.13 12:14
@Syringa píše:
@Bábrdl
Na netu se dá zarezervovat přímo určitý čas, pošlou ti nějaký kód, ty jej pak u stojanu vyplníš, a dostaneš pořadové číslo na ten tvůj rezervovaný čas. Přijdeš o pár minut dřív, a vyplníš si tiskopis :pankac:

Díky za tip. Koukala jsem na to, nejbližší termíny jsou až na konci listopadu a na ty se zatím hlásit nejde. Hádám, že až je odblokují, nastane o ně zase bitka. Takže čekání mě asi nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
21.10.13 19:36

Holky, potřebuju poradit…nečetla jsem celou diskuzi, tak se případně omlouvám, jestli to už tady bylo řečeno…takže k věci…před rokem jsem se vdávala, doklady jsem měnila až na řidičák, protože vůbec neřídím..ale teď kupuji auto a o nový řidičák ještě nemám zažádáno…myslíte, že můžu nějakou dobu (než to stihnu vyřídit) jezdit na staré jméno a staré trvalé bydliště? nehrozí mi pokuta? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
21.10.13 19:43

Ahoj,
nemusíš se vůbec ničeho bát, já jsem si řidičák byla měnit až skoro 5let po svatbě a mezi tim jsem řídila denně a několikrát mě i policajti stavěli, jednou mě dokonce museli roztlačovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a sami mi řekli že to jméno je detail :mrgreen: :mrgreen: Normálně jsem si šla pak zažádat a nikdo nic neřešil, je to v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
21.10.13 19:49

@Denis11 super děkuji :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
21.10.13 19:55

@Denis11 žádný strach, já jezdila na řidičák s rodným jménem několik let a nikoho to netrápilo. Když jsem se ke změně konečně odhodlala, nikdo se mě neptal, proč po tolika letech :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4624
21.10.13 19:55

@agne24 Neřeš to, já měnila řidičák 3/4roku po svatbě a měla jsem x silničních kontrol. Nikdy mi policajti nic neřekli, natož tak na úřadě…V pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.10.13 20:12

Zalezi na koho narazis, svagrova sla menit asi ctvrt roku po svatbe mozna ani to ne a zenska ji tam ztepala jak malou holku a ze by mela dostat pokutu a ja nevim co :roll: ja jsem si zadala minuly tyden o ridicak, po trech letech a jenom jsem zaplatila 50kc za zmenu jmena, tot vse, zenska nerekla ani popel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.10.13 20:19

Holky, nevíte, jestli je nutné změnit adresu v techničáku, když jsme se přestěhovali? Velký techničák jsme dostali teprve nedávno, pt jsme měli auto na leasing a nedávno jsme ho doplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
21.10.13 20:23

No určitě s nim ale neřid v zahraničí, pas na staré jméno mi v den svatby na úřadě zneplatnili, zjistila jsem to ted když jsem stratila občanku že už není od svatby platný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová