New York - sama holka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
18.1.17 14:21
@KalamityJohn píše:
NY v klidu pokud jde o bezpeci = predpokladam ze se nebudes v noci poflakovat nekde na severnim konci mesta, ha.Tip: Z jizniho cipu Manhattanu jezdi Staten Island Ferry = vylet po vode a je zadarmo. Proste se svezes na Staten Island, cestou uvidis sochu Svobody, tam si prohlidnes pomnik 911 a zase se vratis zpatky.

Dcéra sa vrátila prednedávnom a tiež hovorila, že NY je bezpečný. Bola ním nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.1.17 14:22

Byla jsem tam sama 10 dni. Jedine co mi vadilo byl fakt, ze jsem to nemohla s nikym sdilet. A jeste jsem mela blbej adapter takze furt vybitej fotak a tak nemam ani moc fotek. Jo a bacha, v jednom suvenir shopu mi frajer odkoukal zadavani pinu a pak mi pro podezrelou transakci blokli kartu a ja byla zavisla na vyberu z bankomatu a to me vyslo jen na poplatcich na randal.
Kazdopadne bych jela hned pac NY je pro svou atmosku moje top mesto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.1.17 15:53

Ptej se, na co chceš:) Bydlím tady;)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
18.1.17 19:17
@leellaah píše:

Já chci taky, jak se ti to povedlo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.1.17 19:25

@juliettee Vdala jsem se tady;) Musíš tady ulovit Amíka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
18.1.17 19:29
@leellaah píše:
@juliettee Vdala jsem se tady;) Musíš tady ulovit Amíka:D

Já už mám Čecha :,( :mrgreen: no kdyby nám to neklaplo, půjdu lovit amiky :lol: ale doufám, že nám to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.1.17 17:57
@leellaah píše:

Ahooj, super, takže kdy jet? :D nabízí se únor, březen, duben nebo květen. Je to tedy bezpečné? Určitě večer nikde sama na severu nebudu, nechci nijak riskovat. Domluvím se - sice omezeně, ale maximálně ukážu adresu hotelu :D Co letiště JF Kennedy, zvládnu se tam vůbec vymotat? A budou se mě na letišti ptát proč tam jedu apod? Budu mít i zpáteční letenky, ale ne z NY, ale z Miami…budu dělat takový okruh. Stačí 3-4 dny na manhattan a brooklyn? :D No a pak přijdou konkrétní dotazy kam jít :D

BTW nechci kromě Empire state žádné turistické atrakce, ani sochu svobody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.1.17 17:58

Vsem moc děkuji za reakce, jsem na 90% rozhodnutá jet :) Kamarádka co je v tom Miami má sotva roční holčičku takže mě nemůže a ani nechce doprovázet, to by pro malou nebylo nic moc. A já si chci trochu dokázat, že to zvládnu sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
19.1.17 18:47

@SunSan oproti NY je Miami mnohem vic nebezpecne…ale je to taky bozi mesto (moje 2.top) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
31.3.19 20:03

@leellaah Sice uz utekla od příspěvku doba, ale ja se zeptam :mrgreen: jedu v září do NY, sama, nemam s kým :mrgreen: ale NY je muj sen a mam šanci si ho splnit. Takze jak bezpečné je to pro samotnou holku? Myslím takové to courani po ulicích, nakupy :) plánuju Manhattan, Brooklyn, chci se jet koupat a tak. Nechci do Bronxu, nebo nejakych vzdálenějších části. Jsou místa, kterým se opravdu vyhnout a na co dat pozor? A kolik penez mit na 9 dnů vymenenych v hotovosti? Pocitam s kartou, ale v nejakych malých obchudcich a suvenyrech chci raději platit hotove.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová