Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
NY v klidu pokud jde o bezpeci = predpokladam ze se nebudes v noci poflakovat nekde na severnim konci mesta, ha.Tip: Z jizniho cipu Manhattanu jezdi Staten Island Ferry = vylet po vode a je zadarmo. Proste se svezes na Staten Island, cestou uvidis sochu Svobody, tam si prohlidnes pomnik 911 a zase se vratis zpatky.
Dcéra sa vrátila prednedávnom a tiež hovorila, že NY je bezpečný. Bola ním nadšená ![]()
Byla jsem tam sama 10 dni. Jedine co mi vadilo byl fakt, ze jsem to nemohla s nikym sdilet. A jeste jsem mela blbej adapter takze furt vybitej fotak a tak nemam ani moc fotek. Jo a bacha, v jednom suvenir shopu mi frajer odkoukal zadavani pinu a pak mi pro podezrelou transakci blokli kartu a ja byla zavisla na vyberu z bankomatu a to me vyslo jen na poplatcich na randal.
Kazdopadne bych jela hned pac NY je pro svou atmosku moje top mesto…
@leellaah píše:
Ptej se, na co chceš:) Bydlím tady;))
Já chci taky, jak se ti to povedlo? ![]()
@leellaah píše:
@juliettee Vdala jsem se tady;) Musíš tady ulovit Amíka:D
Já už mám Čecha
no kdyby nám to neklaplo, půjdu lovit amiky
ale doufám, že nám to vydrží ![]()
@leellaah píše:
Ptej se, na co chceš:) Bydlím tady;))
Ahooj, super, takže kdy jet?
nabízí se únor, březen, duben nebo květen. Je to tedy bezpečné? Určitě večer nikde sama na severu nebudu, nechci nijak riskovat. Domluvím se - sice omezeně, ale maximálně ukážu adresu hotelu
Co letiště JF Kennedy, zvládnu se tam vůbec vymotat? A budou se mě na letišti ptát proč tam jedu apod? Budu mít i zpáteční letenky, ale ne z NY, ale z Miami…budu dělat takový okruh. Stačí 3-4 dny na manhattan a brooklyn?
No a pak přijdou konkrétní dotazy kam jít ![]()
BTW nechci kromě Empire state žádné turistické atrakce, ani sochu svobody ![]()
Vsem moc děkuji za reakce, jsem na 90% rozhodnutá jet
Kamarádka co je v tom Miami má sotva roční holčičku takže mě nemůže a ani nechce doprovázet, to by pro malou nebylo nic moc. A já si chci trochu dokázat, že to zvládnu sama ![]()
@SunSan oproti NY je Miami mnohem vic nebezpecne…ale je to taky bozi mesto (moje 2.top) ![]()
@leellaah Sice uz utekla od příspěvku doba, ale ja se zeptam
jedu v září do NY, sama, nemam s kým
ale NY je muj sen a mam šanci si ho splnit. Takze jak bezpečné je to pro samotnou holku? Myslím takové to courani po ulicích, nakupy
plánuju Manhattan, Brooklyn, chci se jet koupat a tak. Nechci do Bronxu, nebo nejakych vzdálenějších části. Jsou místa, kterým se opravdu vyhnout a na co dat pozor? A kolik penez mit na 9 dnů vymenenych v hotovosti? Pocitam s kartou, ale v nejakych malých obchudcich a suvenyrech chci raději platit hotove.