Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kamikaa píše:
Nikdo vám nic nevypne.Nebude pak jen přičtena k vyúčtování. znám lidi,co neplatěj vůbec zálohy,ale pak to vyúčtování je mazec
![]()
To není možné, určitě ne u Čezu. Aby nezaplatili ani jednu zálohu a neodpojili jim proud???
Já bych tam zkusila zavolat a domluvit se. U nás to jednou nezaplatila tchýně a chtělo to doplatit další složenkou nakonec tam musela osobně. Ale jak to bylo přesně to nevím ![]()
Paní, kterou jsem zmiňovala, že nezaplatila, měla nezaplacenou pouze 1 zálohu a odpojili po necelých 2 měsících od nezaplacení.
Opravdu je hloupost spoléhat na to, že se nic nebude dít. ČEZ je v tomto nekopromisní, stejně jako RWE nebo vodárny ![]()
Katrinka píše:
Paní, kterou jsem zmiňovala, že nezaplatila, měla nezaplacenou pouze 1 zálohu a odpojili po necelých 2 měsících od nezaplacení.
Opravdu je hloupost spoléhat na to, že se nic nebude dít. ČEZ je v tomto nekopromisní, stejně jako RWE nebo vodárny
Po 2 měsících od nezaplacení jich musela mít nezaplacených víc, jinak se účtuje vždy k nejstaršímu dluhu.
A jinak vodárnám (pražské vodovody a kanalizace) jsou zálohy úplně fuk, ti ani neposílají upomínku, nic, jen pak pošlou vyúčtování po odečtu.
SMVAK u nás po 2. upomínkách nezaplacené 1.zálohy! přistupuje k odpojení.
Paní opravdu měla nezapl. pouze 1 zálohu, taky mě to překvapilo. Vím to, protože znovuzapojení u ČEZ jsem jako majitelka bytu zajišťovala pro nového nájemníka po oné paní.
monikalysa píše:kamikaa píše:To není možné, určitě ne u Čezu. Aby nezaplatili ani jednu zálohu a neodpojili jim proud???
Nikdo vám nic nevypne.Nebude pak jen přičtena k vyúčtování. znám lidi,co neplatěj vůbec zálohy,ale pak to vyúčtování je mazec
![]()
monikalysa píše:
Jako nezaplatit zálohu a dělat mrtvého brouka je ta největší blbost! Určitě si tam zavolej a domluv se s nimi. Ale čekat co bude, by se ti mohlo těžce nevyplatit…
100% souhlas