Nezaplacená záloha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
10.9.11 10:19
kamikaa píše:
Nikdo vám nic nevypne :lol: .Nebude pak jen přičtena k vyúčtování. znám lidi,co neplatěj vůbec zálohy,ale pak to vyúčtování je mazec :roll: :roll:

To není možné, určitě ne u Čezu. Aby nezaplatili ani jednu zálohu a neodpojili jim proud???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
10.9.11 10:26

Já bych tam zkusila zavolat a domluvit se. U nás to jednou nezaplatila tchýně a chtělo to doplatit další složenkou nakonec tam musela osobně. Ale jak to bylo přesně to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.9.11 10:30

Paní, kterou jsem zmiňovala, že nezaplatila, měla nezaplacenou pouze 1 zálohu a odpojili po necelých 2 měsících od nezaplacení.
Opravdu je hloupost spoléhat na to, že se nic nebude dít. ČEZ je v tomto nekopromisní, stejně jako RWE nebo vodárny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
10.9.11 10:42
Katrinka píše:
Paní, kterou jsem zmiňovala, že nezaplatila, měla nezaplacenou pouze 1 zálohu a odpojili po necelých 2 měsících od nezaplacení.
Opravdu je hloupost spoléhat na to, že se nic nebude dít. ČEZ je v tomto nekopromisní, stejně jako RWE nebo vodárny :cert:

Po 2 měsících od nezaplacení jich musela mít nezaplacených víc, jinak se účtuje vždy k nejstaršímu dluhu.

A jinak vodárnám (pražské vodovody a kanalizace) jsou zálohy úplně fuk, ti ani neposílají upomínku, nic, jen pak pošlou vyúčtování po odečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.9.11 10:49

SMVAK u nás po 2. upomínkách nezaplacené 1.zálohy! přistupuje k odpojení.

Paní opravdu měla nezapl. pouze 1 zálohu, taky mě to překvapilo. Vím to, protože znovuzapojení u ČEZ jsem jako majitelka bytu zajišťovala pro nového nájemníka po oné paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
10.9.11 16:21
Nene elektřina to nebyla,ale plyn.
monikalysa píše:
kamikaa píše:
Nikdo vám nic nevypne :lol: .Nebude pak jen přičtena k vyúčtování. znám lidi,co neplatěj vůbec zálohy,ale pak to vyúčtování je mazec :roll: :roll:
To není možné, určitě ne u Čezu. Aby nezaplatili ani jednu zálohu a neodpojili jim proud???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
12.9.11 23:21
monikalysa píše:
Jako nezaplatit zálohu a dělat mrtvého brouka je ta největší blbost! Určitě si tam zavolej a domluv se s nimi. Ale čekat co bude, by se ti mohlo těžce nevyplatit…

100% souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová