Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Siluet
5.4.13 18:11

@Loudalka tak to máš super, já bych taky nejradši císařem kvůli té kýle, protože se bojím komplikací, ale můj dr. zatím nic neříkal, prý se to všechno uvidí, ale že většinou se rodí normálně. No jen já se bojím, že při porodu nepoznám, že se mi třeba ta kýla uskřinula atd. No ještě se zeptám. Tak že to máš od gyndaře?

• Citovat
  • Upravit
5648

Ja jeste skoro nic prichystano nemam. Vybavicku mam po Tomikovi ruzne doma po byte (rozebranou) a nebo u nasich. Hadriky v krabici nevyprane a z drogerie jsem teprve neco nakoupila dneska. ALe ostatni nakupy nechavam az na dobu, az budu na materske - tj. cca za necelé 3 tydny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Janeet píše:
Holky a jak snášíte to počasí? já už jsem z toho na palici :zed: nutně potřebuju sluníčko

hrozně, už taky nutně potřebuju slunko a teplo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet

@Loudalka tak to máme kousek:)

• Citovat
  • Upravit
Siluet
5.4.13 18:12

@Kasperle tak to ti nezávidím, to se musíš asi hodně hlídat v jídle :( já jsem ráda, že ji nemám, i když se divím při tolika sladkostí co spořádám

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 18:12
@Týna K. píše:
Já taky bojuju se sladkým :/ mám nahoře 14kg :/

už mám 10 kg hore :cert: a už by se to mohlo zastavit, dávám malému ještě 14 dní a půjde doufám ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
5.4.13 18:13

@Janeet - jj od gyndaře, ale ta me pry posle o 14 dni na konzultaci do nemocnice a ti teprve rozhodnou, jestli opravdu ten cisar, ale vetsinou se priklani. I pri propousteni z porodnice s Tomem mi primar rikal, at pocitam u dalsiho tehotenstvi s planovanym cisarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
5.4.13 18:14

@Janeet - a odkud jsi presne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet

@Loudalka no já už mám i všechno vyprané :mrgreen: začala jsem hodně brzo s přípravou

• Citovat
  • Upravit
485

Já nikdy na sladké moc nebyla, ale teď v těhotenství mám hrozné chutě a nemůžu nic. Jinak jsem od Zlína a sluníčko a jarní počasí mi taky už moc chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 18:15

@Loudalka Dolní Třebonín

• Citovat
  • Upravit
Siluet
5.4.13 18:15

@Loudalka aha, tak že až v porodnici se to teda rozhodne, no až tam půjdu, tak se taky zeptám a uvidíme

• Citovat
  • Upravit
5648
5.4.13 18:16

Když jsem čekala Toma, tak jsem byla doma od 20.tt, tak jsem taky už měla vše přichystané v březnu. Tasku do porodnice jsem balila po Velikonocich. Ted jeste do ni nemam co dat. Nemam cas. A jeste cekam, az vyleze slunicko, abych to dala susit na zahradu a asi to ani nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
5.4.13 18:17

@Janeet no doufám že už moc navíc nepřiberu :) @IvkaH to moc nahoře nemáš. Já zas doufám že tam do toho termínu vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 18:17

@Loudalka no snad to stihneš, to slunko nebude snad trucovat do nekonečna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat