Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janeet
já bych to tak nejraději dělala taky, ale na začátku se plánovala svatba, řešila jsem jestli přeruším nepřeruším VŠ..těhu si naplno užívám až teď, příště se nenechám ![]()
@IvkaH
Mě doktor na každé prohlídce straší že miminko se bude chtít určitě dřív, pořád mi vyhrožuje, že pozná, že jsem na klidový režim nepřešla, že mám víc odpočívat.. ale já bych se asi zbláznila denně si alespon neuvařit, uklidit nutné a zajít jednou za týden třeba pod barák na kafe
Na druhou stranu kdyby to bylo třeba o dva týdny před termínem tak mi to neva, dřív ale ne, mám důležitou zkoušku ![]()
@Ivonnečka
Ahoj, taky je mi 20, jak se zatím citíš
? Jeseník znám, bydlela jsem v Šumperku
@BerenikaS jéé tak to je super no citím se fajn ale nějak mi to pořád jeste nepříjde když jeste neroste bříško a necitím pohyby
je v šumperku tak to je fááájn
jinak jsem porad neskutečně ospala a mám hroznou zácpu :/
@Ivonnečka
Já je poslední dobou cítím tak moc, že se v noci musím projít po obýváku, to ji uspe a pak teprve spát dál.. na začátku to bylo moooc roztomilý ty kopance, teď už tolik ne ![]()
Na zácpu jsem měla sypaný čaj, ale po 1. trimestru mě přešla, teď jak beru hořčík tak mi metabolismus funguje asi nejlépe za celý život ![]()
@Ivonnečka píše:
@BerenikaS jéé tak to je super no citím se fajn ale nějak mi to pořád jeste nepříjde když jeste neroste bříško a necitím pohybyje v šumperku tak to je fááájn
jinak jsem porad neskutečně ospala a mám hroznou zácpu :/
na zácpu mám tablety Noball smí je i těhotné i kojící
@BerenikaS to věřím no taky si myslím že mě to pak prejde
snad me ta zacpa tez prejde ![]()