Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týna K. já budu muset s kočárkem lítat jak formule1, abych to pak schodila ![]()
@Kasperle píše:
Já nikdy na sladké moc nebyla, ale teď v těhotenství mám hrozné chutě a nemůžu nic. Jinak jsem od Zlína a sluníčko a jarní počasí mi taky už moc chybí.
Pocházím ze Zlína, v pondělí už tam odjíždím k našim, budu čekat na porod, že chci rodit zas tam, jinak žiju v Hodoníně 4 rok, ale Zlínská porodnice je pro mě top, takže jdu zas rodit tam ![]()
Tak to je dobře že je zlínská porodnice dobrá, od kamarádek a známých jsem slyšela jen samou chválu a hlavně že jsou tak hodné a příjemné sestřičky, cože je hodně důležité.
@Kasperle
Ty jsi od kud konkrétně? My ze Štípy
tak budeme teď vegetit tam, no doufám, že fakt začne teplo jinak nevím co tam budu s těma našima opičkama dělat
.
@Kasperle píše:
Jééé tak to je kousek, já jsem z Fryštáku.
Fakt? Tam mám babinu
možná znáš Paráková bydlí tam pod parkem ten poslední barák
. To je haluz.
Ahoj holky, přidám se z Olomouce
.. 30. týden a 9 kg nahoře, když nemám čokoládu tak propadám do ubrečených hysterických stavů, až bych si den nato nafackovala
..teď jsem začala alespon večeřet celozrné a mnohem mnohem víc zeleniny tak to třeba trošku stopnu ![]()
@BerenikaS ahojky
a nechali jste si říct pohlaví? no já taky jedu na čokoládu ![]()
@Janeet
chtěli jsme, ale řekli nám všude „vypadá to na holčičku“
.. nevím, co budu dělat s šatičkama, když to bude kluk, nicméně mám všechno pro jistotu do béžova, ale jsem mezi kamarádkama uplně první těhule, takže mi pořád nosí nějaké úlovky co prostě museli koupit jako je bodyčko s nabíranou růžovou sukničkou a tak ![]()
A co se týká výbavičky tak je všechno u moji mamky, je to hrozný generál a nic mi doma nenechala, že to ona připraví a nachystá a že to stejně nosí smůlu mít to doma..
alespon se s věcičkama mazlím, když jedu k našim na návštěvu.
@BerenikaS a máš už taky kočárek? my teda už máme skoro vše, mám už i vyprané věcičky a s kočárkem si jezdím po pokojíčku
my teda na pověry nejsem a mám všechno pěkně v klidu a bez stresu připravený, hlavně po svém:)
Miminko jsme neplánovali a myslím že mamka mě pořád vidí jako puberťačku, tak hlavně proto
. Kočárek máme, nakonec jsme koupili přes internetový bazar X-Lander XA, tady na emimino jsem sice našla i negativní recenze, ale když jsme k paní co prodávala jeli a zkusila jsem ho, tak jsem jiný nechtěla.. a hlavně už mě nebavilo vybírat ![]()
@BerenikaS
jsem pověrčivá, takže tvé mamce rozumím, sama jsem furt přípravu oddalovala a oddalovala, napřed že ve 30tt pak po 32tt a nakonec vše jsem chystala až v březnu a to mám termín 5.5. s tím, že rodím v průměru týden dva dřív, takže si myslím, že ještě v dubnu se vylodím
ale stejně ještě nemám tašku nachystanou do porodnice pohoda jazz tabáček, co se budu stresovat, ještě mi chybí koupit pěnová podložka na koupání a dudlíky
šak to stihnu ![]()
@BerenikaS @IvkaH no tak já už měla první dupajdy před těhu, pak po pozitivním těhu testu jsem koupila dalších pár oblečků no a už to pak jelo
pokojík jsme začali předělávat v ve třetím měsíci, no a jinak já si nenechám od nikoho do ničeho kecat, pověrčivá nejsem
Ahojky holky můžu k vám jsem dnes 9+3tt takze v začátcích
nepribrala jsem jeste nic ale nejaké věcičky už doma mám koupené nevydržela jsem to ![]()