Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jeste skoro nic prichystano nemam. Vybavicku mam po Tomikovi ruzne doma po byte (rozebranou) a nebo u nasich. Hadriky v krabici nevyprane a z drogerie jsem teprve neco nakoupila dneska. ALe ostatni nakupy nechavam az na dobu, az budu na materske - tj. cca za necelé 3 tydny).
@Janeet píše:
Holky a jak snášíte to počasí? já už jsem z toho na palicinutně potřebuju sluníčko
hrozně, už taky nutně potřebuju slunko a teplo ![]()
@Kasperle tak to ti nezávidím, to se musíš asi hodně hlídat v jídle
já jsem ráda, že ji nemám, i když se divím při tolika sladkostí co spořádám
@Týna K. píše:
Já taky bojuju se sladkým :/ mám nahoře 14kg :/
už mám 10 kg hore
a už by se to mohlo zastavit, dávám malému ještě 14 dní a půjde doufám ven ![]()
@Janeet - jj od gyndaře, ale ta me pry posle o 14 dni na konzultaci do nemocnice a ti teprve rozhodnou, jestli opravdu ten cisar, ale vetsinou se priklani. I pri propousteni z porodnice s Tomem mi primar rikal, at pocitam u dalsiho tehotenstvi s planovanym cisarem
@Loudalka no já už mám i všechno vyprané
začala jsem hodně brzo s přípravou
Já nikdy na sladké moc nebyla, ale teď v těhotenství mám hrozné chutě a nemůžu nic. Jinak jsem od Zlína a sluníčko a jarní počasí mi taky už moc chybí.
@Loudalka aha, tak že až v porodnici se to teda rozhodne, no až tam půjdu, tak se taky zeptám a uvidíme
Když jsem čekala Toma, tak jsem byla doma od 20.tt, tak jsem taky už měla vše přichystané v březnu. Tasku do porodnice jsem balila po Velikonocich. Ted jeste do ni nemam co dat. Nemam cas. A jeste cekam, az vyleze slunicko, abych to dala susit na zahradu a asi to ani nestihnu.
@Janeet no doufám že už moc navíc nepřiberu
@IvkaH to moc nahoře nemáš. Já zas doufám že tam do toho termínu vydrží ![]()
@Loudalka no snad to stihneš, to slunko nebude snad trucovat do nekonečna
@Loudalka tak to máš super, já bych taky nejradši císařem kvůli té kýle, protože se bojím komplikací, ale můj dr. zatím nic neříkal, prý se to všechno uvidí, ale že většinou se rodí normálně. No jen já se bojím, že při porodu nepoznám, že se mi třeba ta kýla uskřinula atd. No ještě se zeptám. Tak že to máš od gyndaře?