Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
5.4.13 20:01

Jo a ještě mi na zácpu pomáhalo magnézko to prohání luxusně :pankac: :mrgreen: ale od 36tt se nemá jíst, teď jim od dneška železo tak uvidíme efekt jaký bude, ale začla jsem brát před porodem i pupalový olej tablety a to by mělo taky hezky čistit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:04

@IvkaH jaký železo jíš?

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:08
@Janeet píše:
@IvkaH jaký železo jíš?

včera mi na kontrole předepsal nějaký Sorbifer Durules, že mám 1× denně ráno užívat, tak jsem dneska měla první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:10

@IvkaH aha, no já přemýšlela, že si ho koupím, protože teď v těhu trpím syndromem neklidných nohou a prý to železo pomáhá. Do poradny jdu až za dva týdny, tak se domluvím s mudrem

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:13
@Janeet píše:
@IvkaH aha, no já přemýšlela, že si ho koupím, protože teď v těhu trpím syndromem neklidných nohou a prý to železo pomáhá. Do poradny jdu až za dva týdny, tak se domluvím s mudrem

co je syndrom neklidných nohou myslíš křeče v lýtkách? :think:

edit: aha už jsem si to našla na to taky trpím :zed: na to jsem právě jedla to magnézko mi dr. napsal šumivé jsem pila 1× denně, ale to se smí jen do 36tt a to už jsem, takže jsem ho pár dní zpět stopla, snad už nohy otravovat nebudou, největší problém mi to dělá v noci :zed:

Příspěvek upraven 05.04.13 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:18

@IvkaH jsem ti to zkopčila :mrgreen:
Jedná se o potíže spojené s dolními končetinami, v kterých postižený pociťuje nepříjemné tupé bolesti, případně i mravenčení či svědění, a to zejména tehdy, jsou-li nohy v klidu. K tomu dochází především při usínání, a proto je syndrom neklidných nohou považován někdy i za poruchu spánku. Nohy jsou totiž tak „neklidné“, že často nemocného vyženou z postele.

Buď ráda, že to neznáš, kolikrát padám na hubu únavou, spala bych a prostě musím vstát a chodit po bytě :?

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:21
@Janeet píše:
@IvkaH jsem ti to zkopčila :mrgreen:
Jedná se o potíže spojené s dolními končetinami, v kterých postižený pociťuje nepříjemné tupé bolesti, případně i mravenčení či svědění, a to zejména tehdy, jsou-li nohy v klidu. K tomu dochází především při usínání, a proto je syndrom neklidných nohou považován někdy i za poruchu spánku. Nohy jsou totiž tak „neklidné“, že často nemocného vyženou z postele.Buď ráda, že to neznáš, kolikrát padám na hubu únavou, spala bych a prostě musím vstát a chodit po bytě :?

jo psala jsem, že to mám taky je to nepříjemné a popsala bych to, jako šílený šok v noci ze spaní, jakoby mi někdo šíleně zmáčkl lýtko a chtěl s tama vyrvat kus masa :zed: měla jsem to u všech dětí a na to jsem užívala to magnézko to byla záchrana :palec: ale už ho nesmím no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:24

@IvkaH a jak to teda řešíš teď? já už bych kolikrát skočila i z okna, jak mě to se*re :cert:

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:27
@Janeet píše:
@IvkaH a jak to teda řešíš teď? já už bych kolikrát skočila i z okna, jak mě to se*re :cert:

no nijak chce se mi brečet, když to v noci chytnu, protože nemůžu nohu ani narovnat ani pokrčit a ani si nic vzít na záchranu katastrofa už to musím jen vydržet ty 2 - 3 týdny, mívám to tak 3-4× do týdne a bojím se napít i magnézie vody, že jsem se zapomněla zeptat dr. jestli i ta může ovlivnit porod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:28

@IvkaH tak snad po porodu budeme mít klid :? tohle je fakt síla, normálně se bojím jít do postele, protože vím, že to nebude normální spaní

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:30

@Janeet
nech si předepsat to magnézko ty ho ještě 10 týdnů můžeš a líp na to zabírá to šumivé, ale zas jako akutka pod polštářem je dobrý ten v tabletách a u postele pití, když tě to popadne, aby si si hned vzala, nevím jestli je to i volně prodejné mi to napsal gyndař, když jsem mu řekla, že mám takové křeče do noh, tak psal recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.13 20:33

@IvkaH to magnézko se nesmí v třetím trimestru tuším, tak že bych ho užila stejně jen pár týdnů :? no uvidíme, až půjdu k mudrovi, tak se ho na to zeptát. Před měsícem jsem si ho koupila a brala jsem ho 2× denně 7dnů a docela mi to pomohlo, ale jen na chvilku no:(

• Citovat
  • Upravit
74217
5.4.13 20:38

@Janeet
ne nesmí se od 36tt do tohodle týdne můžeš pak už né, že by ovlivnilo porod prý a dokonce pokud ti bude tvrdnout břicho a často, tak by si ho měla užívat, mi teda břicho netvdne to je záležitost která se mi vyhýbá :mrgreen:, ale ty nohy štvou a štvaly, ale zas trpím na poslíčky místo tvrdnutí už několik týdnů :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.4.13 20:39

@Janeet Ahoj, promiň, že ti naruším diskuzi, ale zaujala mě tvá ikonka :D Jak jsi provedla to, že se ti hýbe? Mám pár pohyblivých ikonek, ale po nahrání sem na e-mimino se nehýbou.. Promiň, snad nevadí, že ti to tu trošku naruším :oops:

• Citovat
  • Upravit
Siluet
5.4.13 20:43

@IvkaH tak dva týdny to vydržím a pak uvidím, co mi řekne doktor :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky