Nezvládám období vzdoru, syn je agresivní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
303
31.10.16 10:23

Asi bych ho zbila jak kozu. Nemam na takovy deti vzdy nervy…syn mel tez obdobi vzdoru ale nikdy bych nedovolila aby me bil…by dostal takovou ze by se mu to kousavy otocilo 3 krat dokola :mrgreen: obdobi neobdobi..vek nevek…a je to milacek. Ktery kdyz vidi ze nekdo nekoho bije (dite dite..dite rodice-nechapu ze si nekdo necha) tak to nechape…nepovazuje to za normalni a je z toho v soku…ale to jen proto ze jsem na nej byla v techto vecech dusledna a ne volna. Ale zase vim ze nektery deti jsou opravdu nezvladatelny at by clovek delal cokoliv. Snad druhe miminko co je na ceste bude taky hodne :mrgreen: jinak nevim. Nemam trpelivost na zly deti…pokud se to bude horsit…a nic nepomuze. Zkus se u dr. pobavit aby vas nekam poslala. :kytka: :kytka: :hug: drzim palce a pevne nervy preju :hug:

Příspěvek upraven 31.10.16 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.16 10:24

@hanourek taky jsem neměla trpělivost… ale syn mě trpělivosti velmi rychle naučil :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
31.10.16 10:25

@Fima Já jsem hledala radu v článcích, ale všude bylo něco jiného. Myslím to tak, že někde psali dělej tohle a jinde na to samé tohle nedělejte, nikdy!!! proto jsem šla sem zda mi někdo poradí se svou zkušeností, protože jsem zoufalá, ale zkusím tu knihu co mi tu byla doporučená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
31.10.16 10:26

Jako sorry, asi jsem taky tyran, ale pokud by mi dítě dalo facku tak ho fakt seřežu. A i když to odsuzuju a nikdy jsem to neudělala, letěl by pod ledovou sprchu pokud by se to opakovalo. O zákazu oblíbený pohádky případně sladkostí ani nemluvím. Pokud nepomáhá vysvětlování tak bych holt byla za macechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.10.16 10:27

@atominnka praaaave. Se mi to keca kdyz mam poslusne dite :mrgreen: uvidim co druhe…ale bit se nenecham :nevim: :mrgreen: :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
31.10.16 10:28

@Netopýr1 presne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.10.16 10:28
@hanourek píše:
@atominnka praaaave. Se mi to keca kdyz mam poslusne dite :mrgreen: uvidim co druhe…ale bit se nenecham :nevim: :mrgreen: :pankac: :)

já měla právě taky první v pohodě :D nějaké seky byly, ale syn.. to je občas peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.10.16 10:30
@offi píše:
@Fima Já jsem hledala radu v článcích, ale všude bylo něco jiného. Myslím to tak, že někde psali dělej tohle a jinde na to samé tohle nedělejte, nikdy!!! proto jsem šla sem zda mi někdo poradí se svou zkušeností, protože jsem zoufalá, ale zkusím tu knihu co mi tu byla doporučená.

No právě, články. To je jako se zeptat na Emiminu. :mrgreen: Malý tyran není opravdu špatná a já bych ti doporučila k tomu nějaké ty základy psychologie. Hodně ti to pomůže, uklidní a rozšíříš si obzory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976

@hanourek Doma už uvažujeme, že půjdeme s tím k doktoru, protože poslední dobou se chová divně. nedávno jsem mu vynadala, už nevím co to bylo a on se postavil zatnul pěsti tak silně, že se celej začal klepat. Tohle samé udělal s tím rozdílem, že mě chytl za triko pod krkem když mi seděl na klíně nebo i s vlasama mi to udělal několikrát. mám strach, že je něco špatně a když to nebudu řešit, tak se z něj stane zlej člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
@offi píše:
@mrnousekjaninka on v pokojíčku nechce být, takže to bere jako za trest ač jsem to nechtěla.

aby jste mu ten pokojík neznechutili tím, že ho do něj zavíráte za trest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.10.16 10:31

@Fima To by mě zajímalo, co uděláš na úřadě, kde sebou nemáš polštář a nemůžeš odejít/nemáš kam, kde by tvoje dítě mohlo do něčeho řezat, protože se přece nebude učit chovat se jak se sluší a patří, ale musí si svůj vztek vybít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.10.16 10:32
@offi píše:
@hanourek Doma už uvažujeme, že půjdeme s tím k doktoru, protože poslední dobou se chová divně. nedávno jsem mu vynadala, už nevím co to bylo a on se postavil zatnul pěsti tak silně, že se celej začal klepat. Tohle samé udělal s tím rozdílem, že mě chytl za triko pod krkem když mi seděl na klíně nebo i s vlasama mi to udělal několikrát. mám strach, že je něco špatně a když to nebudu řešit, tak se z něj stane zlej člověk.

prosím tě je to normální chování dítěte, on z toho vyroste jen mu musíte dát mantinely musí pochopit, že některé věci prostě nesmí dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
31.10.16 10:34

@offi Vůbec ti to nezávidím. Musí to být psycho. Ale já bych mu to neoplácela. Zkusila bych ten polštář, aby se vyvztekal, tam, kde to nevadí. Akorát se to dost blbě řeší venku, zvlášť když na tebe všichni zírají a čekají, co ty na to. Někdy mi připadá, že ti lidi vysloveně čekají, jestli matka to dítě stříská. U vás je ten problém, že chlapeček má evidentně nedozrálou nervovou soustavu, neumí zpracovávat emoce. Zkus mu nasadit horčík+B6, hodně se to doporučuje i při ADHD. A rybí tuk. Já ho dávám dceři taky, má VD a její vztekací scénky byly hodně výživný. U nás to bylo hodně proto, že nemluvila, nerozumněla. Jak jí dozrávala mozek, tak se to zlepšovalo. Ještě teď umí hysterčit, ale je to už málokdy. Rozhodně bych se zkusila těmhle situacím vyhýbat a na úřady a pod. fakt nebrat. S Elou to taky moc nešlo. Musíš taky brát v potaz, že takhle malý dítě prostě stát někde půl hodiny nevydrží. Naše Ela i v šesti letech má problém stát v klidu 10 minut na zastávce busu, aby se nepošťuchovala se starší ségrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
31.10.16 10:36

@ka2ka tohle jsem také řešila, tak jsem ho tam nezavírala a stejně si tam hrát nechtěl, tak jsem ho tam začala zavírat. Já ho zavírám tak, že ho tam pošlu a řeknu až se s klidní, že muže přijít a funguje to, on přestane brečet a přijde a chvilku je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
31.10.16 10:41

@offi hele je malej ten mozeček mu nefunguje jako nám on z toho vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie