Nezvládám střední školu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
11.1.22 19:47
@Russet píše:
I tak nechápu se tak vázat při studiu střední školy.

Nemyslím si, že je to nějaké vázaní, když jsem měla přítele, který taktéž studoval, vídali jsme se o víkendech a prospěch nás obou to neovlivnil. Nevím, proč bych měla věnovat celý svůj čas škole. To pak takoví lidi konči v depresích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
11.1.22 20:02
@Sarahh1234 píše:
Nemyslím si, že je to nějaké vázaní, když jsem měla přítele, který taktéž studoval, vídali jsme se o víkendech a prospěch nás obou to neovlivnil. Nevím, proč bych měla věnovat celý svůj čas škole. To pak takoví lidi konči v depresích.

Pár na p.rdel a místo sexu knížku matiky. A nebudeš mít proč tu lkát. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39
11.1.22 20:08
@Floralys píše:
Pár na p.rdel a místo sexu knížku matiky. A nebudeš mít proč tu lkát. :mrgreen:

Očividně sis nepřečetla můj dotaz pečlivě. Nejsem typ člověka, který by na školu kašlal. Já se učila DENNĚ. Měla jsem a mám doučování a několikrát jsem si myslela, že všemu rozumím a stejně jsem dostala za pět. Přijde ti to, že jsem na školu kašlala? Že jsem seděla a koukala, jak se mi sypou špatné známky a nic s tím nedělala? Pokoušela jsem se pořád s tím něco dělat, ale očividně jsem to dělala špatně. Vůbec nerozumím, proč tu vytahuješ záležitosti, které jsou staré. Ano, přítele jsem měla. Je mi 18 (pro méně chápavé jsem měla odklad). Nevidím důvod, proč bych ho mít nemohla, když mi to nezasahovalo do mého prospěchu, ba naopak jsem měla motivaci mnohem větší a ve škole se mi dařilo. Předpokládám, že většina z vás, co tu píšou, jsou matky s děckama, ale koukám že rozum je někde hodně dole. Hlavně se tu neptám na to, jestli je v pořádku, že jsem měla v osmnácti letech přítele, ale ptala jsem se tu na to, že mám problémy se školou s učivem a že bych chtěla poradit. Chovejte se, prosím, na svůj věk. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.1.22 20:09
@Sarahh1234 píše:

Abys měla víc času na studium. To je důležité do budoucna. Abys mohla stát na vlastních nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
11.1.22 20:10
@truelly píše:
O čem to točíš? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.1.22 20:12
@Russet píše:
Abys měla víc času na studium. To je důležité do budoucna. Abys mohla stát na vlastních nohách.

Jistě, to chápu, ale nedovedu si představit, chodit do školy, přijít domů, učit se a jít spát a nemít nic víc. Vždycky jsem se snažila se nejprve věnovat škole, ale zároveň mít i další záliby a to jsem všechno zvládala i zvládám. Můj problém není, že bych se nechtěla učit. Můj problém je, že se učím, ale stejně to dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
@Sarahh1234 píše:
Očividně sis nepřečetla můj dotaz pečlivě. Nejsem typ člověka, který by na školu kašlal. Já se učila DENNĚ. Měla jsem a mám doučování a několikrát jsem si myslela, že všemu rozumím a stejně jsem dostala za pět. Přijde ti to, že jsem na školu kašlala? Že jsem seděla a koukala, jak se mi sypou špatné známky a nic s tím nedělala? Pokoušela jsem se pořád s tím něco dělat, ale očividně jsem to dělala špatně. Vůbec nerozumím, proč tu vytahuješ záležitosti, které jsou staré. Ano, přítele jsem měla. Je mi 18 (pro méně chápavé jsem měla odklad). Nevidím důvod, proč bych ho mít nemohla, když mi to nezasahovalo do mého prospěchu, ba naopak jsem měla motivaci mnohem větší a ve škole se mi dařilo. Předpokládám, že většina z vás, co tu píšou, jsou matky s děckama, ale koukám že rozum je někde hodně dole. Hlavně se tu neptám na to, jestli je v pořádku, že jsem měla v osmnácti letech přítele, ale ptala jsem se tu na to, že mám problémy se školou s učivem a že bych chtěla poradit. Chovejte se, prosím, na svůj věk. Děkuji.

Tos musela třikrát propadnout, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
@Sarahh1234 píše:

Děvče, kdybych měla problémy ve škole, tak bych měla „zaracha“. Problémy máš proto, protože sis buď vybrala špatně školu a nestačíš na ni, nebo potřebuješ lepší doučování. A věnovat se hlavně škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
@Russet píše:

Vy jste žádná neměla kluka, když jste byly na střední? Nebuďte zbytečně jedovaté, to teď zakladatelka nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.1.22 20:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.1.22 20:14
@Floralys píše:
Tos musela třikrát propadnout, ne? :mrgreen:

Nepropadla jsem ani jednou. Jsem narozená v září a měla jsem rok odklad. Základku jsem tudíž vycházela, když mi bylo 16 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.1.22 20:15
@Micilin píše:
Vy jste žádná neměla kluka, když jste byly na střední? Nebuďte zbytečně jedovaté, to teď zakladatelka nepotřebuje.

Jakmile mi šel prospěch do pérdele, bylo doma dusno a žádné randíčko. Nejsme jedovaté. Škola má přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
11.1.22 20:16
@Micilin píše:

Mít kluka a mít přítele a tchýni je dost rozdíl, ne? Kluk ti nosí zmrzlinu, kdežto přítel tě každej večer žehlí. A pak má mít čas na školu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39
11.1.22 20:16
@Russet píše:
Jakmile mi šel prospěch do pérdele, bylo doma dusno a žádné randíčko. Nejsme jedovaté. Škola má přednost.

Pro mě rozhodně škola není to jediné na světě. Já jsem zvládala obojí. Chtěla bych vidět, kdo se v dnešní době bude věnovat 100% pouze škole a po maturitě si začne dávat první pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
11.1.22 20:17

@Sarahh1234 četlas to vůbec? To jsem se bavila a o jedné diskuzi a ne že já mám problém :mrgreen: :potlesk: tak teď už tvé známky chápu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová