Nezvládám vzdor a ječení dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4290
31.10.13 13:06
@Kacka2 píše:
A nebo manžel přicházející přibližně ve stejné době z práce jako Tvůj pronese: Proč po nich pořád ječíš, jsi nějaká nervozní. Pak mám chuť ječet i po něm.
Jinak myslím, že neděláš nic špatně. Zkouší co vydržíš a co si může dovolit. Vydrž, přejde to. I když u nás se občas ječí doteď, ale už je to fakt jenom občas.
…tak tuhle větu slýchávám často…když už toho mám plný zuby, nechám mu kluky hlídat celý den a když přijedu, tak mu řeknu to samé :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
31.10.13 13:07

Do kouta nedávám, jen do jiné místnosti ji odvedu s tím, že až se uklidní, ať přijde, ona si tam povzteká a přijde za mnou úplně v pohodě, jako by se nic nedělo, přinese knížku, hračku…atd.
U vás to ted nefunguje :mrgreen:. Seřezat :mrgreen: :mrgreen:. Né sranda. Tak to jsem v koncích :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

@auraora Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264

Tak naše malá dělá občas úplně jedno a to samé, pomáhá jen to že si jí přestanem všímat a úplně jí ignorujem, ona s eza chvilku uklidní, pak jí v klidu vysvětli že se to nesmí dělat, u nás to pomáhá a malá už je v klidu a málo kdy nastane znova ta hrozná situace…jsou to hold první vzdory, nedá se nic dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.13 13:08

@Misula.vdf Já ji taky nedávám vyloženě do kouta, jen ji odvedu na chodbu na jedno místo a nechám otevřené dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.13 13:10

@LociNN No, tohle u ní pomůže tak na půl hodiny. Pak sebemenší záminka a jede :zed:. Trvá to u ní tak tři dny, takže ještě odpoledne a zítra 8o :poblion:. O víkendu bude jako milius, tatínek si zlatíčka užije :nevim: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
31.10.13 13:10
@Genovesa píše:
@Misula.vdf Já ji taky nedávám vyloženě do kouta, jen ji odvedu na chodbu na jedno místo a nechám otevřené dveře.

No a jak dlouho ji to drží, když ji tam odvedeš? To fakt sama od sebe nepřestane? Tak já nevím, při vztekání bych ji odvedla a pokud by se ten vzteklý řev proměnil v ten lítostivý, přišla bych za ní a vlídně ji vysvětlila, že to nesmí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 13:12

Ja mam rok a tri roky. Starsia ma dnes zaracha a nepojde na balet. Skoro mam pocit ze to viac mrzi mna nez ju. Mladsia sa nechce odstavit, a odmietla uz jak ranajky, tak obed. Bojim sa vziat ju von, lebo bude vrestat z kocika a bude sa snazit vysplhat na prso. Tak trpime doma a ja sa menim na megeru co vystartuje na nevinne mami :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264

@Genovesa Občas jí šoupnu na chodbu a zavřu jí tam, ona s etam vyvzteká a apk příjde sama a musí se omluvit, dcerce jsou už tři a je ve školce, takže je teď krásně klidná, ale když jí byly ty dva roky, bylo to hrozné, myslela jsme že se z toho zbláznim, válela se po zemi jako blázen a řvala, řvala a řvala…museli jsme to přečkat, ale řiká se že do 5 let je dětská puberta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@Bebinka29 píše:
Já jsem na nervy dnes. Starší syn je doma ze školky je nemocný. Má skoro 4. Jenom skáče, dělá binec, sám si hrát neumí, jen málokdy. Maldšího syna rok a půl jenom zlobí a honí. Já pak ječím a řvu a mám chut utýct. Snažím se ho nějak zabavit, ale taky musím uvařit atd. Připadám si fakt hrozně, že se těším at už jde do školky :-( Kolikrát mu řeknu hrozny věci typu že uteču a může si teda dělat co chce :-( To pak začnš plakat, že ne… Jsem fakt hnusná. Nevím jak se mán ovládat.? Ale jinak umí být moc hodnej, je to moje zlatíčko, ale jindy mám pocit, že bych ho i prodala :-(

Hele, nemáme doma klony? Akorát já mám holku. Dneska jsem jí taky řekla, že uteču :zed:. Jenže ona z toho nemá ještě rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.13 13:14

@Bábi Zlopočasná Taky dobré. Ale zrovna u tebe mi přijde naprosto nemožné, abys na někoho vystartovala :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
31.10.13 13:17

Můžu Tě uklidnit, malému je 20m a je to podobné, pouze vyvádí jiné kousky. Aktuálně frčí několikrát za den:

• lezení do lednice. Přinese si krabici od hraček, aby dosáhl kam chce. Pokárám ho, dostane co chce (což je úspěch, kolikrát ani neví co chce) a vzápětí tam leze znovu. Dnes při druhém výletě než jsem stihla přiskočit (zrovna jsem žehlila, tak reakční doba byla trochu pomalejší) na sebe svrhnul hrnec s pokličkou a rozsekl si obočí. Plakal tuze, ale za pět minut tam lezl znovu :nevim:
  • puštění DVD, kdy posléze chce pustit něco jiného na PC a takhle bychom mohli přebíhat co minutu celý den :jazyk:
  • věšení se na dveře od mrazáku a vyzývavý pohled na mamku, co tomu řekne :zed:

Statečně odolávám; přiskakuji, sundavuji, odendavám, neustále dokola vysvětluji, někdy i třepnu přes prdelku, ale je to marné, marné, marné :zed: :zed: :zed: a cca jednou do měsíce si přiznám, že mi to vážně leze na nervy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
31.10.13 13:19

:mrgreen: zrovna ten hajzlik se řevem usnul :mrgreen:
Dneska řvala po decku - roztrhal pytlíky od čaje, pak jsem setrvala psy - mladší mi pocurala koberec, starší sebrala decku svačinu, pak zas děcko snedlo svačinu psovi :mrgreen:
Když tu děcko rvalo asi půlhodiny v kuse, vytočil jsem tatinkovo telefon, dala ho nahlas a pak jsem mu řekla, že to aby věděl proč jsem večer tak protivna a unavená :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.10.13 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
31.10.13 13:20

Jo a rady typu, škoda rány vedle - ty vážně miluji. Na ty mám neskutečnou alergii, protože nejnom, že dítě je vůči nim imunní, ale naopak působí kontraproduktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
31.10.13 13:23
@LadyLada píše:
Jo a rady typu, škoda rány vedle - ty vážně miluji. Na ty mám neskutečnou alergii, protože nejnom, že dítě je vůči nim imunní, ale naopak působí kontraproduktivně.

Souhlas. Akorát mám někdy pocit, že po čtvrtém člověku, co mi tohle předhazuje, už začnu nekontrolovatelně řvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí