@Demi píše:
Buď tedy šťastná a vyrovnaná, protože pak budeš se svým životem také spokojená. Hloupé narážky hloupých lidí je třeba brát tak, jakože řeči se vedou a voda teče. Nejsi „jen“ asistentka s maturitou. Záleží na tom, jak tě tvá profese uspokojuje, jak dokážeš uplatnit to, co umíš a jak máš naplněný osobní život. Podle toho, co jsi psala, máš i spousty snů, které se poněkud odlišují od představ většiny lidí, takže je možné, že v nich nenajdeš pochopení nikdy. A nebyla bys jim dost dobrá, ani jako generální ředitelka nadnárodní firmy, s třemi tituly, vilou na Bahamách a manželem uhlobaronem.
Ano, vím že to co chci dělat se liší od představy většiny lidí a proto jsem jako trn v oku. Lidi dnes jsou sobečtí, myslí jen samy na sebe, chtějí všechno a hned, mnozí mají špatné hodnoty, svět ve kterém je materialismus a honění majetku. Proto někdo jako já se potkává s nepochopením. Nebudu psát že mi to nevadí naopak je mi smutno z toho jací dnes lidé jsou. Jsem ráda že nejsem jako většina. A máte pravdu pro ně bych nebyla dobrá ani kdybych si vzala za muže uhlobarona
Ano, vím že to co chci dělat se liší od představy většiny lidí a proto jsem jako trn v oku. Lidi dnes jsou sobečtí, myslí jen samy na sebe, chtějí všechno a hned, mnozí mají špatné hodnoty, svět ve kterém je materialismus a honění majetku. Proto někdo jako já se potkává s nepochopením. Nebudu psát že mi to nevadí naopak je mi smutno z toho jací dnes lidé jsou. Jsem ráda že nejsem jako většina. A máte pravdu pro ně bych nebyla dobrá ani kdybych si vzala za muže uhlobarona