Ničí mě, že ničím svého studenta...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
9.12.22 18:44
@Magical-eyes píše:
V tom případě doporučuji spíše na kartičku zdravotní pojišťovny…ve zdravotnictví to frčí hodně… právníků se bojí ( JUDr…z Mgr to nepoznají) a o Ing. se všeobecně ví, že tam je dohoda obzvláště složitá… :mrgreen:

Bingo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6180
9.12.22 18:45

@j.a.n.i1 já se zmohla jen na „cože“ :mrgreen: moc jsme toho pak už nevyřešili, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.12.22 18:45
@Magical-eyes píše:
V tom případě doporučuji spíše na kartičku zdravotní pojišťovny…ve zdravotnictví to frčí hodně… právníků se bojí ( JUDr…z Mgr to nepoznají) a o Ing. se všeobecně ví, že tam je dohoda obzvláště složitá… :mrgreen:

A když je tam jeste nejaky „vědecký“, tak tuplem.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.12.22 18:46
@Lily Evans píše:
@j.a.n.i1 já se zmohla jen na „cože“ :mrgreen: moc jsme toho pak už nevyřešili, no.

To chapu, taky mi to pri zachvatu smichu moc nekomunikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
9.12.22 18:47

Promluvila bych s rodiči, že student na probíranou látku nestačí, zda neuvažují mu zaplatit doučování. A tím, že e má zdravotní obtíže, bude díky absencím za spolužáky ještě více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
9.12.22 18:47
@Magical-eyes píše:

Ano, medicína je další oblast, kde se hodně hraje na funkce a tituly, ale nechtěl jsem to tady vytahovat, abych zase nebyl obviněn, že nesnáším učitele a doktory. ;)

Své tituly používám (a využívám) podle vážnosti situace. Pokud je zapotřebí dodat zprávě echt vážnost, tak přidám titul i za jménem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
9.12.22 18:49
@j.a.n.i1 píše:
A když je tam jeste nejaky „vědecký“, tak tuplem. :mrgreen:

No tak PhD je zase děsí v tom smyslu, že to je někdo, kdo do té školy chodil ještě o chvíli déle než oni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
9.12.22 18:52
@Magical-eyes píše:

Teď jsem se zamyslel, proč mě každý doktor oslovuje „pane inženýre“ a jak to může vědět, když to neřvu hned na pozdrav…

Zkontroloval jsem si kartičku VZP, a fakt to tam je: NOVÁK, ING! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
@jege píše:
Ano, medicína je další oblast, kde se hodně hraje na funkce a tituly, ale nechtěl jsem to tady vytahovat, abych zase nebyl obviněn, že nesnáším učitele a doktory. ;)Své tituly používám (a využívám) podle vážnosti situace. Pokud je zapotřebí dodat zprávě echt vážnost, tak přidám titul i za jménem. :jazyk:

Tak to já je používám v korespondenci jen když mě sejří členové výboru společenství vlastníků a občas protivné a neochotné úřednice… Není to ode mě hezké vím, ale nic protiprávního a mně se i uleví ;)

Příspěvek upraven 09.12.22 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
@jege píše:
Ano, medicína je další oblast, kde se hodně hraje na funkce a tituly, ale nechtěl jsem to tady vytahovat, abych zase nebyl obviněn, že nesnáším učitele a doktory. ;)

Hele, a co teprve takova dustojnicka hodnost. V Ustredni vojenske nemocnici je k nezaplaceni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
9.12.22 18:53

Pořád lepší, když kluk skončí ve druháku, než když se tam bude trápit další dva roky a ještě zbytečně, když neudělá maturitu. Největší chyba byla, že byl na tuto školu vůbec přijatý. Já bych se tím vůbec netrápila, nemá na to, zaslouží si pětku. Nanejvýš promluvit si s rodiči a snažit se jim vysvětřlit, že na tu školu jejich syn nemá, aby ho odtamtud vzali a dali na jinou střední školu, která je lehčí nebo na učňák. Pokud to oni nepochopí, tak si ničí pak syna sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
9.12.22 18:55
@Birdonawire píše:
Hele, a co teprve takova dustojnicka hodnost. V Ustredni vojenske nemocnici je k nezaplaceni. :mrgreen:

No to ani ne…ani v ÚVN majitelé důstojnické hodnosti nejsou v oblibě, i když spadají pod zelenou cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
9.12.22 18:56
@Magical-eyes píše:
No to ani ne…ani v ÚVN majitelé důstojnické hodnosti nejsou v oblibě, i když spadají pod zelenou cestu…

Mam jinou zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
9.12.22 18:57
@Da12 píše:
Pořád lepší, když kluk skončí ve druháku, než když se tam bude trápit další dva roky a ještě zbytečně, když neudělá maturitu. Největší chyba byla, že byl na tuto školu vůbec přijatý. Já bych se tím vůbec netrápila, nemá na to, zaslouží si pětku. Nanejvýš promluvit si s rodiči a snažit se jim vysvětřlit, že na tu školu jejich syn nemá, aby ho odtamtud vzali a dali na jinou střední školu, která je lehčí nebo na učňák. Pokud to oni nepochopí, tak si ničí pak syna sami.

Máš pravdu, ale mám ve svém okolí rodiče, kteří na té střední škole lpí, i když dítko nezvládá a domnívají se, že tu maturitu nějak udělají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
9.12.22 18:58
@Da12 píše:
Pořád lepší, když kluk skončí ve druháku, než když se tam bude trápit další dva roky a ještě zbytečně, když neudělá maturitu. Největší chyba byla, že byl na tuto školu vůbec přijatý. Já bych se tím vůbec netrápila, nemá na to, zaslouží si pětku. Nanejvýš promluvit si s rodiči a snažit se jim vysvětřlit, že na tu školu jejich syn nemá, aby ho odtamtud vzali a dali na jinou střední školu, která je lehčí nebo na učňák. Pokud to oni nepochopí, tak si ničí pak syna sami.

Zas tak hladce bych to pro kluka neviděla. Pokud ho vyhodí odtud tipuji to na soukromý sektor. Dle popisu. Takže se uleví jen zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze