Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Magda26 ne, to nebylo na tebe, odpovidala jsi pouze na dotaz, ale prijde mi vlastne nefer resit tady otazku porodů, kdyz tematicky jsme uplne mimo a drzime tady holkam palce s prchlymi folikuly a jinymi prekerkami, ale je to jenom muj nazor, nikoliv narizeni, nebo ohrazeni
@marketabublina píše:
@Magda26 ne, to nebylo na tebe, odpovidala jsi pouze na dotaz, ale prijde mi vlastne nefer resit tady otazku porodů, kdyz tematicky jsme uplne mimo a drzime tady holkam palce s prchlymi folikuly a jinymi prekerkami, ale je to jenom muj nazor, nikoliv narizeni, nebo ohrazeni
Markét, díky, že ses nás stále ještě aspirujících zastala.
Fakt je, že já měla včera krizi, zapnu komp a dočtu se, že ostatní nevědí, kde rodit dřív. ![]()
Na druhou stranu chápu, že to nikdo nedělá schválně a trochu se bojím, že si sem nakonec budu přispívat sama… ![]()
Za dávných dob se tu probíralo i kojení ![]()
@Rozettka Rozi, vždyť je rok kohouta. Letos je to tutovka
![]()
@Mallorka pro me za me, treba koupe nemovistosti pro potomka
, ja osobne citim, ze pro me nadchazejici udalosti jsou mimo tema nizkeho AMH a neplodnosti a prijde mi to vuci zbytku cekajicich, tesicich se holek, zen proste jen nefer
@Rozettka a ty kus s takovejma strachama, ceho se bojime, to si privolavame, ver, ze mamou budes, jdi na to sve budouci dite treba zahulakat z okna ![]()
@marketabublina je, však já v době snažení o syna diskuze opustila, nedělalo mi to vůbec dobře. Navíc jsem si pak podle problémů ostatních diagnostikovala všechny nemoci… a byla jsem už zrala na psychouse. Ale jsem si jistá, že všem snažilkam se mimi povede.
@Mallorka píše:
Za dávných dob se tu probíralo i kojení@Rozettka Rozi, vždyť je rok kohouta. Letos je to tutovka
![]()
Normálně mi tyhle vsuvky o kojení a porodech nevaděj, je to vlastně motivující, protože všechny mámy tady mají za sebou podobné martirium.
Ale jsou okamžiky, kdy je mi to prostě líto, a když to takhle Markét napsala, tak jsem si na to jen chtěla zareagovat.
Myslím si, že do určité míry k téhle diskuzi patří i tato témata.
@Rozettka taky dost záleží na tom, v které fázi cyklu se člověk zrovna nachází.
@Mallorka píše:
@Rozettka taky dost záleží na tom, v které fázi cyklu se člověk zrovna nachází.
To je u mne stěžejní, někdy už si připadám jak rozdvojená osobnost ![]()
@Rozettka píše:
Za chvíli se půjdu podívat a napíšu.
Tak už se to hlásí. Ale aspoň se odpíchnu a zase rozplánuju…
@Rozettka oki, tak tento cyklus si budeme držet pěstí navzájem.
Mně u doktora - stále se cítím tak nějak na baterky - netehotne a bez priznaku. A tobě konečně na zachycení vajicek a úspěšný ET.
@Mallorka já jsem po ZT sem pul roku nechodila vubec. Nemohla jsem.