Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3499
5.6.17 07:17
@Mallorka píše:
@Rozettka oki, tak tento cyklus si budeme držet pěstí navzájem.Mně u doktora - stále se cítím tak nějak na baterky - netehotne a bez priznaku. A tobě konečně na zachycení vajicek a úspěšný ET.

Taky se pridavam, s tim drzenim palcu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.6.17 13:43

Ahoj holky,

ve středu se chystám na moji první OPU.
Vzhledem k tomu, že jsem neměla žádnou stimulaci mám jen jeden folikul na pravo. Tím pádem se OPU plánuje bez narkozy. Nabídly mi jen nejaký plyn (asi rajský).
Poraďte mi, da se OPU jednoho folikulu vydržet bez narkozy, nebo to je přece jen velice bolestiví a mám si raději nechat aspoň ten plyn dat?
Začínám se toho trochu bát. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 14:00

@Lindapynda rozhodne bez narkozy, tu budes odbouravat hodne dlouho, i kdyby byla 5min. odsati jednoho folikulu je beznej nativ a bezne se dela bez cehokoliv. Ja jsem treba hodne citliva a mam extra snizenej prah bolesti a nic to pro me silenyho nebylo. Pri menzesu mas urcite horsi bolesti a delsi dobu, nez par sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.6.17 15:32
@marketabublina píše:
@Lindapynda rozhodne bez narkozy, tu budes odbouravat hodne dlouho, i kdyby byla 5min. odsati jednoho folikulu je beznej nativ a bezne se dela bez cehokoliv. Ja jsem treba hodne citliva a mam extra snizenej prah bolesti a nic to pro me silenyho nebylo. Pri menzesu mas urcite horsi bolesti a delsi dobu, nez par sekund.

Děkuji, neco takového jsem potřebovala slyšet. :mrgreen:
Vůbec si nemůžu představit intenzitu nebo trvání té bolesti. Na druhou stranu si tam taky nemusím hrát na hrdinku, kdyby neco bylo co tu bolest krásně utiší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
5.6.17 15:50
@marketabublina píše:

Za me naprostej souhlas-bez problemu jsem dala OPU tri foliku najednou a klidne bych si jich nechala bez narkozy naraz odsat treba deset, kdyby to s mym AMh bylo realné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
5.6.17 15:52
@Lindapynda píše:
Děkuji, neco takového jsem potřebovala slyšet. :mrgreen:
Vůbec si nemůžu představit intenzitu nebo trvání té bolesti. Na druhou stranu si tam taky nemusím hrát na hrdinku, kdyby neco bylo co tu bolest krásně utiší.

Jeste k tomu rajskemu plynu-zatim jsem na nej neslysela pozitivni referenci; jen zklamani, ze to bylo naprosto k nicemu… Ale osobni zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.17 15:56

@Lindapynda Ahoj, rozhodně souhlasím s holkama.To vydržíš.. pocity jsou asi individuální, já cítila prvně takové píchnutí jakoby na vaječníku, což bylo lehce nepříjemné, a chvíli trvalo, než odeznělo - asi 3min, podruhé jsem necítila snad vůbec nic a už bylo i po odsátí. V obou případech, i v tom prvním, bych určitě vydržela i ještě třeba další dva. Je to hned. Držím pěsti. „Ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
129
5.6.17 16:11
@Anonymní píše:
@Lindapynda Ahoj, rozhodně souhlasím s holkama.To vydržíš.. pocity jsou asi individuální, já cítila prvně takové píchnutí jakoby na vaječníku, což bylo lehce nepříjemné, a chvíli trvalo, než odeznělo - asi 3min, podruhé jsem necítila snad vůbec nic a už bylo i po odsátí. V obou případech, i v tom prvním, bych určitě vydržela i ještě třeba další dva. Je to hned. Držím pěsti. „Ta neznámá“

Děkuji to zní slibně.
Byla jsem dnes na ultrazvuku a ten upřímně řečeno taky nebyl úplně příjemní. Dr. tam tou sondou šťoural jak s padlém od lodičky a když mi tlačil na vaječníky tak to už bylo velice nepříjemní. Ale pořád se to dalo vydržet. Tak jsem si říkala, bůh ví o jaký stupeň víš bude ta punkce a zda si možná zbytečně nehraji na hrdinku.
Díky uklidnili jste mě.
Teďka mi prosím ještě držte palce, aby to i k něčemu bylo a folikul obsahoval jájo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.6.17 19:08

@Lindapynda držím pěsti štěstí a ať to nebolí a dopadne, jak nejlíp půjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 19:39

Ahojte, potrebujem poradiť - mám 37 a nízke AMH: 0,4. Šancu na prirodzené otehotnení máme tým pádom malú a preto uvažujeme o IVF na čo si potrebujeme vybrať čo najlepše centrum asistovanej reprodukcie a chceme ísť za tým účelom do Čiech - viete mi poradiť fakt dobré centrum? Ideálne Brno. Vďaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
5.6.17 21:55

@stekadielko
Na Morave s nizkym AMh asi nejlepe dr. Machac v Olomouci-to je tusim Reprofit…? Ale 0,4 neni na zdejsi pomery zadna traga a ani vek nemas spatny, takze pokud nemate dalsi pridruzene problemy (spatne spermio, nepruchodbe vejcovody apod), videla bych to v tvem pripade vice nez optimisticky i s prirozenym otehu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.6.17 22:18
@Magda26 píše:
@stekadielko
Na Morave s nizkym AMh asi nejlepe dr. Machac v Olomouci-to je tusim Reprofit…? Ale 0,4 neni na zdejsi pomery zadna traga a ani vek nemas spatny, takze pokud nemate dalsi pridruzene problemy (spatne spermio, nepruchodbe vejcovody apod), videla bych to v tvem pripade vice nez optimisticky i s prirozenym otehu :mavam:

Jo, Machač je v Reprofitu - je to odborník na nízké AMH.
Některé holky z diskuze za ním jezdily až z Prahy.
A taky si myslím, že pokud nemáte další problémy, tak nemáš nijak snížené šance i přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.6.17 22:19

Není Machač i v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
6.6.17 00:19

Ahoj, všechny moc zdravím, gratuluji všem těhotným, snažila jsem se všechno dočíst, ale povedlo se mi to jenom rámcově, velmi rámcově. Takže, co mě nejvíc zajímá - kdo ví co o Serehe? Dočetla jsem se, že chce porodit 2.5. a pak už nic nenašla?
Potom Julinka strašně moc děkuje všem tetičkám za gratulace a všem posílá pusu. Velkou jako pes, jak nedávno pravila. Četla jsem jak jsou Viki a Májinka už školkové, gratuluji, i když je trochu smutné, jak rychle to odroste.
Pak mě dost otrávila Capel s řečmi o přechodu, protože toho se týká můj dotaz. Doteď jsem měla cykly pravidelně, den zpoždění maximálně, pak minulý cyklus ovulace kolem 30 DC a pozitivní test, takže MS cca 46 DC. No a teď jsem asi zase kolem 45 DC, ovulace nevím jestli byla a kdy, Nemáte k tomu někdo něco chytrého? Myslíte, že konečná? Nebo jak se tělo chová, jeli těsně před konečnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
6.6.17 08:54

@julie74 dokud máš cyklus, tak to není konečná. Capel už ho přestala mít.

Holky, já opět na hematologii a jsem zdesena za sestry, jak se chová. Servala starecka, že zaklepal. A pak si paní vzala špatný lístek a řekla ji, ze jestli umí číst a jestli venku hodně svítí na hlavy, že jsou dnes všichni jak navedení… no, jen tu se cítím těhotné, protože u každé návštěvy zde se mi dost navaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí