Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
17.12.17 21:47

@zuzulina1 dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.12.17 11:52

Holky, mam dotaz. Absolvovala jsem ted minimalni stimulaci Tamoxifenem, pak jeste dopich Menopurem a Cetrotide, pak bez anestezie odber vajicka a oplodnedneni (tou metodou jak se primo strikne injekci spermie do vajicka). Bohuzel embryjko nevydrzelo do druheho dne a vajicko bylo jen jedno, tak se to cele stoplo.
A ted ta otazka - pocita se minimalka/nativ na pokusy na pojistovnu?

Příspěvek upraven 18.12.17 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.12.17 11:59

@zuzulina1 dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.12.17 12:42
@Cookie22 píše:
Holky, mam dotaz. Absolvovala jsem ted minimalni stimulaci Tamoxifenem, pak jeste dopich Menopurem a Cetrotide, pak bez anestezie odber vajicka a oplodnedneni (tou metodou jak se primo strikne injekci spermie do vajicka). Bohuzel embryjko nevydrzelo do druheho dne a vajicko bylo jen jedno, tak se to cele stoplo.
A ted ta otazka - pocita se minimalka/nativ na pokusy na pojistovnu?Příspěvek upraven 18.12.17 v 12:01

Já si myslím, že minimalky a nativy se vůbec nepočítáj do cyklu proplácene pojišťovnou (3-4 pokusy) ze je to neomezené, záleží na Tobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.12.17 18:15

Ahoj, tak to já vůbec netuším. myslela jsem, že jakmile řekneš, že na tohle jdeš tak je to prostě IVF a je to přes pojišťovnu pokud neřekneš, že si to budeš platit sama. ale zeptej se doktora ty určitě vědět budou ne? Já bych na OPU asi po své první zkušenosti bez uspání nešla. Moje zkušenost nebyla zrovna super, ale třeba to příště bude jiný - doufám :-) já si teď dávám trochu voraz a zkusíme v lednu nebo v únoru IUI tak snad bude folikul na levo aby to šlo. no a pak zkusíme až druhý IVF. takže plány máme, teď jen aby něco vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.12.17 23:37

@Mallorka ty cekas 3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.17 08:03

@Capelucita ne, druhé. Třetí už neplanujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.12.17 08:48
@Mallorka píše:
@Capelucita ne, druhé. Třetí už neplanujeme.

ja kdybych mohla, chtela bych treti :) ale bez doktoru to nepujde a do CARu uz znovu nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.17 10:06

@Lucake já tohle těhotenství nesnasim vubec dobre, tak snad už to uteče ten měsíc a bude mi zase dobře. Nemůžu vubec dýchat. A taky ž finančních důvodů. Tři děti, to už by bylo pro nás asi na knop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
19.12.17 11:41

@Mallorka mne se u druheho, taky spatne dychalo, strasne mi tlacil na plice, ale mne jinak tehotenstvi dela hrozne dobre :) to uletelo, a chvilku budes mit doma miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.17 13:49

@Lucake a nevíte co je s marketabublina? Ta už by měla mít teď někdy termín, vůbec se tu neozyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.17 13:49

@Lucake přesně..těhotenství u mě taky super..až do té poslední kontroly a hned poslání na rizikáč a předčasný porod..ale tak dobře jsem se necítila..žádné nervy, stres..jen samo při kontrole..jestli je vše ok, jinak nic..naprosto dobrá nálada..přibírala jsem úměrně..a hlavně! Pleť jako v těhu jsem měla snad naposled v 16…od tý doby trpím na akné a v těhu nic..ani tedka při kojení! Tuk tuk..:D doufám, že to už tak zůstane..:D

@Capelucita Ahoj, jednou jsme se bavily o lékařích.. ke komu si říkala, že chodíte k dětské..chodíte na Šustovku, že? Stráníková? My jí máme a zatím spokojenost, ale nevím, jak se staví k očkování, vzhledem k nedonošení to nechci uhánět..díky
„ta neznámá“

• Citovat
  • Upravit
18687
19.12.17 14:15

@Mallorka vubec nevim, online byla, ale tady uz dlouho ne :think: snad je vse OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.17 14:56

@Lucake snad je vše ok.

Market, jestli nakukujes 8o tak se nám ozvi :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
20.12.17 09:35

Ahoj holky dost často tady čtu, že Vám při minimálkách uteklo vajíčko. Mohu se zeptat? To si neděláte ovulační testy, aby jste tomu předešli a vajíčko se odebralo včas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí