Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.18 20:54

@Mallorka jmenuje se Leontýnka a je desne desne moc ublinkana, takze ji obcas reknu Bleontýnka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
9.1.18 21:04

@marketabublina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je dobrý.

Já se připravují na přirozený porod po císaři a mam strach :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.1.18 22:33

@marketabublina Markét, moc gratuluji k holčičce! :srdce: :kytka: Ať už Vás čeká samá radost!! Naše malá taky házela gejzíry, ani jsem se nestíhala převlíkat. :mrgreen: Naštěstí se to časem zlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.1.18 08:46

@marketabublina Market, velká gratulace k holčičce. Užívej každy okamžik, ty děti bohuzel strašně rychle rostou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.18 11:15

Holky dekuju moc za krasne vzkazy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
10.1.18 11:27

Ahoj holky muzu se k vam pridat? v unoru to bude rok snazeni.mame za sebou iui a nativ s minimalkou, neúspěšně. moje AMH 0,7 je vubec nadeje? deti uz mam. pritel ne. jinak vse vysetreni v pořádku…i spermiogram…uz to vzdavam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.1.18 12:26

@Martulinka78 Ahoj, to víš že je naděje! Tady se těhotní i s 0,1. To jsem měla dva roky zpět v době, kdy jsem otěhotněla s dcerou. A nebyla jsem sama s takhle nízkou hodnotou. Teď jdeme do druhého. :) Jen to chce pevné nervy a trpělivost…a nějaké peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
10.1.18 12:48
@Dalva píše:
@Martulinka78 Ahoj, to víš že je naděje! Tady se těhotní i s 0,1. To jsem měla dva roky zpět v době, kdy jsem otěhotněla s dcerou. A nebyla jsem sama s takhle nízkou hodnotou. Teď jdeme do druhého. :) Jen to chce pevné nervy a trpělivost…a nějaké peníze..

Jj…jeste zkusime na jare iui a ivf uvidime…za jak dlouho jsi otehotnela s dcerkou? uzivate neco na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
10.1.18 16:08

@Martulinka78 nejsem dobrý příklad pro to, za jak dlouho jsem otěhotněla. Měli jsme to komplikovaný a „vyžrali“ si kde co. Byla jsem předtím dvakrát těhotná, jednou ZT, podruhé chromozom. vada a vyvolávaný potrat. :,( Léčila jsem se s endometriozou, manžel měl problém se sprermiemi, já protilátky..
Ale dá se říct, že od toho potratu další snažení trvalo rok a půl do otěhotnění s dcerkou.
Brala jsem vše možné :mrgreen:, koenzym Q10, vitamín D3, kyselinu listovou, cvičila jsem hormon. jogu (tu jsem teda v době otěhotnění dost flákala). Ale hlavně si myslím, že čínská medicína - odvary (dr. zhang) a cvičení podle Mojžíšové - to jsem cvičila dost (vlastně jen jeden cvik, co mi doporučila fyzioterapeutka na prokrvování dělohy a vajčeníků). Snažení na dcerku zahrnovalo asi tři minimálky, nějaké iui, dvakrát nativ. Jo a taky si myslím, že u pomohla pětidenní kultivace embrya, protože třídenní se mi niky nechytlo (transferu jsem měla asi 7 s třídenními, prý pěknými, ale nic..)
IUI je určitě taky dobré - také jsem jednou otěhotněla.
Teď užívám nosifol, omega 3-6-9, vitamín D, Coenzym Q10 a piju čaje (právě teď ne od číňanky, to až po případném ET) Moc držím palce, ať se zadaří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.1.18 00:13

@Dalva čauky, taky cvičím Mojžíšovou a je to super.
Zaujalo mě jak píšeš o tom jednom cviku na vaječníky a dělohu.
Který to je?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.1.18 00:24

@Merieta ahoj :mavam: jak ležíš na zádech a mírně zvedáš pánev, podsazuješ a zatínáš, chvíli držíš, pak pustíš, položíš a znova a dýcháš u toho. :mrgreen: Je to perfektní i při bolesti a zatuhlosti dolní části zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.1.18 08:37

@Dalva děkuji :palec: já byla na rehabilitaci zatím jen dvakrát a tady ten cvik mě neukázala, ale znám ho z lázní.
Fyzioterapeutka říkala, že mě příště přidá nějaké cviky tak snad tam bude i tenhle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.1.18 13:32

Ahoj vsem, tak jsem si take vyslechla svuj verdikt. Amh 0,1, fsh atd. jeste nevim. na utz na jednom vajecniku 3 folikuly, na druhem nic. Byl to trochu sok, ale co bych ve veku 39 take mohla chtit, ze.. Do IVF nejdeme, mozna do clostilu a IUI, kdyby nahodou. Spis s nicim ale nepocitame, jsme stastni za jednu krasnou zdravou dceru. Preji vsem tady hodne stesti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
14.1.18 14:41
@adelka543 píše:
Ahoj vsem, tak jsem si take vyslechla svuj verdikt. Amh 0,1, fsh atd. jeste nevim. na utz na jednom vajecniku 3 folikuly, na druhem nic. Byl to trochu sok, ale co bych ve veku 39 take mohla chtit, ze.. Do IVF nejdeme, mozna do clostilu a IUI, kdyby nahodou. Spis s nicim ale nepocitame, jsme stastni za jednu krasnou zdravou dceru. Preji vsem tady hodne stesti :mavam:

Jsem. vekove jako ty.amh 0,7.je to par dni co jsem sem psala s dotazem jestli mam vubec sanci. listopad iui nic, prosinec ivf neúspěšně no a je leden a ja nasla pozitivni testik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.1.18 14:58

@Martulinka78 dekuju za povzbudivou info a moc blahopreju :potlesk:. Zvlast kdyz to slo normalne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí