Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Merlin29 Ahoj, zkoušela jsi něco přírodního, nějak to podpořit? Já jsem měla AMH 0,1 v červnu 2016, ten měsíc jsem s pomocí nativu otěhotněla a máme dcerku. Po všemožných peripetiích a letech neúspěchu a zklamání a problémů s endometriozou atd. se zadařilo.
Nejspíš pomohla TČM, konkrétně dr. Zhang, asi i hormonální jóga, možná i prodloužená kultivace…
Dnes jsem byla v CAR, mám FSH kolem 14ti
Takže nic moc.
Jdu si teda zase pro čínské odvary a začínám cvičit hormonální jógu. A věřím, že se zadaří ještě jednou! ![]()
@Mallorka muzu se zeptat, co vse jste pro to udelali, co jsi brala a tak? Dekuji ![]()
@adelka543 mne hlavne pomohlo srovnat imunitu. Meli jsme s ni problemy a brala jsem gynex, vitamin E, B komplex, vigantol.
Nie ja nemám žiadne deti, priateľ má dve deti. Veľmi tomu chcem veriť, že raz sa stanem aj ja matkou ???? A aké AMH si mala ty?
@Mallorka píše:
@Merlin29 drzim pěstii s nizkym amh se da otehotnet. Ja jsem zdarnym prikladem. Jen jsem mladsi. Ale jsou tu i starsi, co se jim to podařilo
![]()
.A uz mate nejake deti?
Ďakujem skúšala som všetko možné od vitamínov , D3,cez bylinky gynex atď, včeliu kašičku, v car na Sk mi predpísali aj DHEA, ale na mňa to účinkovalo opačne, keď sa mi AMH zvýšilo, zvýšilo sa mi aj fsh a naopak. Na SK by ma chceli nadopovať hormonami, ale to ja už odmietam, po ivf som sa dávala dohromady vyše roka, pribrala som 15kg., teraz ma nútia už len do darcovskych vajíčok …V Brne je to práve naopak dávaju len nativ, alebo soft. Tak sa budem sústrediť už len na to a verim, že aj na mňa sa usmeje šťastie ????
@Dalva píše:
@Merlin29 Ahoj, zkoušela jsi něco přírodního, nějak to podpořit? Já jsem měla AMH 0,1 v červnu 2016, ten měsíc jsem s pomocí nativu otěhotněla a máme dcerku. Po všemožných peripetiích a letech neúspěchu a zklamání a problémů s endometriozou atd. se zadařilo.
Nejspíš pomohla TČM, konkrétně dr. Zhang, asi i hormonální jóga, možná i prodloužená kultivace…
Dnes jsem byla v CAR, mám FSH kolem 14tiTakže nic moc.
Jdu si teda zase pro čínské odvary a začínám cvičit hormonální jógu. A věřím, že se zadaří ještě jednou!
Ahoj holky, moc se to sem nehodí, ale musím se zeptat ![]()
Je tu některá co zkouší ivf jako samoplatce?? Mám za sebou 4 ivf a mám docela dost léků, injekci co my zbyli…
dystak do zpráv ![]()
![]()
Ahoj holky, mate nektera zkusenost s dlouhym protokolem? Ja v Brne v Reprogenesis zatim podstoupila klasicky kratky s gonalem, docela vysoke davky ale bez reakce, pak minimalka, kde ze me jedno vajicko vydolovali a oplodnili, ale embryjko do druheho dne zaniklo. Ted chteji zkusit dlouhy protokol, pry s tim maji dobre zkusenosti, kdyz nic jineho nevychazi, tak nevim no. Mam docela nizke AMH, 0.35, ale jinak hodnoty jsem mela dobre, LH, FSH v normalu, progesteron se mi ted taky dobre srovnal, ale zatim bohuzel u me nejvetsi uspech to jedno oplodnene vajicko s vydrzi jednoho dne a to je vsechno.
@Merlin29 ja v roce 2013 0.72. Kluka jsme pocali doma o prazdninach 2014, ted jwem si to merit nenechala, abych se nestresovala a pocali jsme na prvni dobrou. Vim, ze to muze byt nahoda, ale i psychika je důležitá. Ale jak jsem psala jsem mladsi, to muze mit vliv na kvalitu vajicek. Prvni jsem mela ve 30letech.
Zdravím holky, kdybyste některá potřebovala zbyly mi po stimulce dva orgalutrany ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, jelikož se nam v r 2016 narodila vytouzena holcicka a na zacatku to s ni bylo hodne náročné, takže nebo vubec na nic cas. Rozhodli jsme se, ze ji zkusíme pořídit sourozence a tak ode dneska začínám opět zobat clostik. Je tu ještě někdo, kdo bude tento mesic podstupovat minimálku ci nativ, ať si můžeme držet palce??? ![]()
@Anonym82 ahoj, my nativ ci minimalku budeme podstupovat, ale az mozna v breznu nebo dubnu, ted nam do toho lezou mensi zdravotni potize, snad se to spravi. Drzim palce ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat jsem po IUI dnes by mel byt 1den kdy ma prijit MS ale zatim nic. Zitra budu testovat. Dotaz je na utrogestan beru ho od 27.1. Muze oddalit MS nikdy se mi to pred tim nestalo vzdy prisla MS i pres utros.
@Anonym82 drzim pesti, at to vyjde
@zuzulina1 mozne to urcite je, ale mne se to nestalo. Na zitra drzim pesti
@zuzulina1 mne vzdy přišla ms az po vysazeni utrogestanu, takže možné to je. Držím palce, ať ms nedojde! ![]()
@zuzulina1 Ahoj, moc držím palce, ať to není utrogestanem!
Může ms oddálit. Mě se to stalo několikrát. Někdy se dostavila i přes utroš. Párkrát až několik dní po jeho vysazení. Tak napiš, jak jsi dopadla. ![]()