Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
26.2.18 17:58

@Ella123
Ahoj, já stim mám 2× zkušenost. V car mají pravdu, že pokud se to stopne na pojišťovnu tak se musí léky uhradit. Teď už záleží jaka by byla cena za léky, jestli to vůbec stojí za to. Já měla první stopnute ivf s Menopurem, to jsem platila nejaky 4000,– což bylo super, že jsem ušetřila jeden pokus na pojišťovnu (ta přispívá 26 tis) a druhé stopnute ivf bylo s Gonalem a ten je drahý a za léky bych musela zaplatit kolem 20 tis, ale to jsem už nechala na pojišťovnu, to jsem platit nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 18:18

@Merieta
Já mám Menopur, vysoké dávky, tak kdybych to stopla platila bych asi 17tis. a to už je dost, tak jedeme dal. A když dojde k opu, ale ne k transferu, tak je to stejně? Taky se to musí doplatit? Logicky asi jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 18:21

@Cookie22
Prosím te a dá se to opravdu bez te anestézie vydržet? Taky o tom začínám uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
26.2.18 18:25

@Ella123
Záleží kolik folikul budou odebírat. 1-2 se da určitě vydržet. Nepříjemný je jen ten vpich, pak už cítiš jenom takový nepříjemný tlak. Celá akce tevá max. několik minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 18:26

@Cookie22
Držím palce, ať je lepší reakce.Ja mám z dlouhého protokolu dceru,5 vajicek a 2 blastocysty, ale taky to bylo před čtyřma rokama a amh bylo 2,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.2.18 18:30

@Lindapynda @Ella123 u nas ktere jsou rady za vyprodukovani jednoho vajicka, bohuzel placame vsechny pokusy na tu produkci vajicka, myslim ze o pokusu na ket ze zmrazenych zbylych si muzu nechat jen zdat, ale holt to tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 18:50

@Cookie22
A minimalku jsi ještě nezkoušela? Ja už do klasického IVF po tomto nejdu ani náhodou, možná do minimalky ještě někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 18:51

@Lindapynda
Z toho mám taky strach, protože někdy při vysokých dávkách vzniknou jen cysty a ty pak prasknou. Možná to byl tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.2.18 19:07

@Ella123 zkousela, byla uspesnejsi, nez kratky protokol, vydolovali jedno vajicko, oplodnili, ale embryjko nevydrzelo do druheho dne. A bohuzel cysta se mi udelala prave po minimalce a na dva mesice mi uplne rozhodila cyklus. Nedostala jsem vubec menstruaci, museli mi davat 4 ampule agolutinu, aby se to vubec spustilo. Ted zkousime ten dlouhy. Presne na to jsem se i ptala, rikala jsem, ze co ctu, tak u tech pripadu, kde je spatna reakce, tak jsou uspesne hlavne minimalky a nativy, z dlouheho jsem necetla zadnou zkusenost. Podle me doktorky toto je pravda, ale az v pripade zen po ctyricitce. Ted je to u me zatim tak, ze proste zkousime, co funguje a nefunguje, aby to pomohlo s diagnozou, pokud pry nepomuze ani to, tak prejdeme na nativy a minimalky, ale tam se musi pocitat s tim, ze to vyjde az na x-ty pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 19:23

@Cookie22
Tak to te úplně chápu a přeju ti, ať je ten dlouhý uspesny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.2.18 19:29

@Ella123 Jsou to kouzla a cary, kazde telo je jine a reaguje jinak, kazdy cyklus je jiny. Myslim ze to moje prvni ivf bylo neuspesne i z duvodu nervu, mela jsem tenkrat sileny stresy v praci a proste to neslo dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.2.18 21:51

Holky, nezbyl někomu náhodou Menopur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
27.2.18 07:02

@Ella123 asi to myslí tak, ze by ti jinak vzali celý pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.2.18 09:02

@Cookie22
No ja nepočítám s tím, že bych někdy vyprodukovala vajíčka do mrazáku. Budu rada když zvládnu jedno kvalitné vlastní a když se to pak ještě oplodní a uchytí, to by bylo bomba.
Nemám problém si 10× pri nativu nechat pichnout do vaječníku, jiným ženám se to děje v rámci jedné stimulaci. A ještě šetřím svoje tělo o narkózu. ;)
Jen tu moji peněženku zatěžuji víc než jiný ženy pri klasickém IVF. Za ty prachy bych možna mohla letět na Maledivy. :nevim: Ale kdo ví, zda by se mi tam vůbec líbilo? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.2.18 09:07

@Ella123

Možné to je, ale nemyslím že by se mi vytvořili pri stimulaci 3 cysty o velikosti 8- 11 mm a do týdne tyhle cysty všechny samy praskly.
No, to už mi asi nikdo nevysvětlí. :nevim:
Klasické IVF pro mě stejně už nepřijde v úvahu, takže to vlastně i jedno.
V nativním cyklu zatím normálně ovuluji, takže budu pracovat s tim co je mi od přírody dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí