Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
27.2.18 12:38

@Mallorka
Je mne 34 a tohle je 3.pokus na pojistovnu, ze druhého už mám dceru. Nechám si ho proplatit v každém případě. Jeden ještě zbyde a už bych šla stejně jediné do minimalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.2.18 13:08

@Ella123
Beru tě za slovo.., :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
27.2.18 15:23

@Ella123 jj. To je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.2.18 22:05

Ahoj holky, jsem tu nova a procitam vase zkusenosti. Je mi 34, snazime se uz 3 rok, 3× neuspesne IVF. Mam centralni poruchu, drive jsem prodelala anorexii a od te doby se mi netvori samovolne hormony, takze ani menstruace a ovulace. AMH mam 1, coz neni tak hrozny, ale i tak se nedari… nemate nektera podobnou zkusenost? Diky moc vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.2.18 21:08

@Pavlina001 ahoj podobnou zkušenost nemám ale jak píšeš Tvé amh je ještě dobre.. Minimální stimulaci jste zkouseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.18 22:04

@Anuska31 ahoj, minimalni stimulaci budeme ted zkouset. Doktorka nam doporucila si posledni IVF pokus nechat na pripadne darcovstvi. Ted mi vyvolava MS a pote zkusime minimalku. Vzdy jsem mela na 1 IVF jen 1 embryo k transferu, takze pomoci minimalky bude podobny efekt… Mrzi me, ze jsem s jidlem tak blbla, ale ted uz s tim moc nenadelam a doufam dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.3.18 10:11

@Pavlina001 hele zkus si nakoupit preparáty na zlepšení kvality vajec.. něco s obsahem inositol (fertiprona, nosifol, inofolic), gynex, listovku.. a zkus kurz hormonální jógy.. nebo mojzisovou, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.3.18 10:54

@Pavlina001 Ahoj, tu hormonální jógu bych určitě zkusila, jak už psala Anuska.
To by ti mohlo rozhýbat hormony!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.3.18 12:14

@Anuska31 @Dalva Ahoj, mrknu po tech preparatech i na jogu. Verite, ze ta joga skutecne pomaha? Ja jsem z Prahy 4. A moc diky holky za rady! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.3.18 12:17

@Pavlina001 moje kamarádka po ní otehotnela ;). Sice po roce každodenního cvičení 8o ale přirozené a to je dr říkala že to možná nepůjde ani s ivf, bohužel nevim.co přesně měla za problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.3.18 22:31

@Pavlina001 Je víc takových, co otěhotněly, naskočil jim cyklus (když nemenstruovali) atd..
Sama jsem na kurzu byla, cvičila. otěhotněla (ale dělala jsem k tomu spoustu dalších věcí, takže to nemůžu připisovat HJ :mrgreen:. Teď začínám cvičit znova. Věřím, že pomáhá.
Za zkoušku to určitě stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
2.3.18 10:16

@Dalva @Pavlina001 já též začínám znova.. doufám že to vydržím..k tomu i Mojzisovou ráno (to je na 15 min, mám od fyzioterapeutky jen 6 cviku) a večer se snažím HJT.. Dalvo Ty cvicis denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
2.3.18 13:47

@Anuska31 Tak obden, denně to nestíhám. A teď jsem necvičila týden, protože jsem byla nemocná a s rýmou to funění nejde. :mrgreen: Ale chci začít tak obden a k tomu taky ten jeden cvik od Mojžíšový denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.3.18 15:18

Ahoj ženy, také mě trápí velmi nízké AMH. Před skoro pěti lety se mi s hodnotou 0,3 podařilo přirozeně otěhotnět a mám vytouženého syna. Pak se nám cca před 2 lety podařilo opět přirozeně, ale těhotenství nedopadlo. Teď už mě čas opravdu tlačí, je mi 37, tak jsem podstoupila přípravu na IVF (225 jednotek Gonalu). Na utz byly tři folikuly, ale bohužel byly tak nešťastně umístěné, že je nemohli odebrat a tak se provedlo jen IUI. Nic z toho nebylo.
ALE co by mě zajímalo. Můžete mi prosím napsat (ideálně ty s opravdu nízkým AMH), jak jste reagovali na stimulaci při klasickém IVF, při minimálce, případně zda jste byli úspěšné při nativu? Chtěla bych si udělat nějaký přehled než zase vstoupím do CARu. Obávám se totiž, že mi budou chtít dávky léků zvyšovat.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.3.18 17:06

@Anuska31 @Dalva Tak jsem dnes na kurzu hormonalni jogy :-) Koupila jsem si Gynex a Inofolic. Tak uvidime, jestli nas to po tech nasich 3 letech snazeni posune do cile :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí