Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
6.3.18 09:05

@Stranger tak ja v jednom mela utz 7-8 den po zacatku stimulace. Sla jsem az osmy, rano predtim si i pichla tu danou davku, ale kvuli male reakci mi hned zvysovali. Asi jsem mela jit uz sedmy a pichnout si az po te kontrole kdyztak tu zvysenou davku, aspon vim pro priste. Kontrola jen utz. Ve druhem jsem byla jen na konzultaci, tam v prubehu stimulace berou krev, ale primou zkusenost nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
6.3.18 13:21
@Stranger píše:
Ahoj, zajímalo by mě jaký je běžný postup během stimulace - zda vás lékař během ní nějak kontroloval - myslím utz, nebo nějaké odběry, cokoliv… Já podstoupila stimulaci zatím pouze 1×, ale lékař si mě objednal až na 9. den cyklu na kontrolní utz. A to už jsme pouze dopíchli 1 dávku Gonalu. Úroda byla 3 folikuly. Díky. :-)

Ahoj, vystřídala jsem 2 CARy a v tom prvním, kde se nam nezadarilo, tak během stimulace jsem byla několikrát na kontrole ultrazvukem i mi vzdy brali krev, aby se zkontrolovalo hormony. Ve druhem CARu, kde se nam podařila druha minimálka, tak několik ultrazvuku bez bráni krve. Ted jsem zkoušela minimálku a opět kontrola 4×. Myslim, ze je to ale hodne individuální, dle toho jak reaguje na léky, jak rostou folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 13:41

@Anuska31 Ahoj,tak dnes transfer hatchující blastocysty, takže jedno ze dvou vydrželo a uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.3.18 14:18

@Ella123 super, tak moc držím palce, ať se zakousne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 14:21

@Anuska31 Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.3.18 14:41

@Ella123 To je krása, držím palečky, ať se u Tebe pěkně zabydlí! :hug: Tak to pěkně dohnalo! A co to druhé oplodněné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 14:49

To druhé odpadlo po 3.dni a to, co mam zavedené se vyvíjelo od začátku ukázkově :) Na tu bídu, jsem ráda, že je aspoň jedno, ale vzhledem k tomu, že jsem loni po přirozeném otěhotnění měla 2× zamlklé těhotenství, tak vím, že pozitivní test by nic neznamenal, můžu jen doufat, že je to kvalitní embryo, které připadně vydrží až do konce. Měli dělat PGS, ale domluva byla, že se udělá jen u dvou, u jednoho jsem to riskla, jak to má být, tak to bude.
Někdo má i po PGS dobrá embrya a stejně se nechytnou, takže uvidíme. To už bohužel neovlivním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 14:50

Každopádně nění důležitá kvantita, ale kvalita. A i s AMH 1 se dá bez problémů otěhotnět přirozeně, další vývoj je už bohužel jiná kapitola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.3.18 15:05

@Ella123 Tak to je skvělý! Přesně tak, jedno stačí! :kytka: Zjišťovala jsem, kolik bývá zdravých embryí po PGS a holky psaly, že i když mají 5 den několik pěkných embryí, stejně se při PGS v naprosté většině případů najde jen jedno, které je v pořádku! Jdu teď do nativu s PK a zvažujeme případně i PGS, ale na jednu stranu se bojím, že je tam přecijen určité riziko poškození embryjka.. Tak uvidíme. Byla bych klidnější s vyšetřeným embryjkem, ale zas riskovat zničení zdravého a těžko získaného embryjka taky nechci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 15:09

Přesně tak, taky bych byla jistější s PGS, ale…S jedním bych do toho prostě nešla. Tak budu držet palce, ať to dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
7.3.18 15:12

A když otěhotníte normálně tak máte nějakou jistotu kvalitního embryjka? Kde je rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.3.18 15:37

@julie74 Ahoj :mavam: Přemýšlím nad tím hlavně z důvodu, že jsem si už jednou prožila vyvolávaný potrat v 17.tt pro chrom. vadu, tak se mi líbí myšlenka být těhotná s vyšetřeným embryjkem - pro ten klid. A PGS mám na pojišťovnu. Ale s jedním je to asi blbost.. Samozřejmě nejradši bych byla, kdybych otěhotněla přirozeně a tím si ušetřila všechny radosti s CAR.. :) A jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
7.3.18 16:06

@julie74 Tím PGS se dají alespoň vyřadit ta špatná, která se buď nechytnou nebo dojde později stejně k potratu. Ale ani to není bohužel jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
7.3.18 20:58

@Dalva ahoj, ja se zase po letech chytla na me oblibene tema = rizika pgs a mrazeni a rozmrszeni pri jednom embryjku. Ale uz si nepamatuji jak vysoka jsou. Tak uz nebudu kremcat. Ale jinak ja se mam dobre. Jsem na materske, studuji, pracuji, a vratila jsem se na misto cinu ze stare nostalgie. Vsechny zdravim. Vymazala jsem si podpis, ale mam odsud holcicku po 11 ivf a amh 0,25. Tak nepropadejte skepsi:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.3.18 22:02

@Dalva ahoj a nevedela bys, zda plati, ze kdyz s nizkym AMH mame malo embryi, tak byvaji v % vysi kvalitnejsi ve srovnani s holkama, co maji normalni AMH a hodne embryi? Ja mela vzdy na kazdy pokus jen jedno k transferu (a 3 IVF za nami)… cloveku stale vrta hlavou, proc to nikdy neklaplo (nikdy ani naznak //)… diky za nazory!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí