Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
17.2.18 11:34

@Anuska31 mne Gynex jen rozhodil cyklus, na lepsi kvalitu vajicek jsem brala Nosifol, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
17.2.18 13:10

@Anuska31 mam podobne AMH 0,86 měřené pred 4lety. Nejprve jsem měla taky 2 klasické IVF s megadavkami puregonu. Výtěžnost u obou po 2 vajíčkach a ani jedno tehotenstvi. Pak následovaly 2 minimalky. Vzdy zisk 3 vajicek, z toho vzdy po 2 embryí a nakonec i vytouzena 2 léta dcerka. Navíc jsem u poslední minimalky pila Inofolic 2 sáčky denně a měla jsem teda ještě za sebou laparoskopii a hysteroskopii. Takže za me rozhodne raději minimálka nez klasické IVF. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.2.18 21:55

@Anuska31 me gynex pomohl.

Ja jela v nativech.

Příspěvek upraven 17.02.18 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
17.2.18 21:55

@Anuska31 Ahoj, taky doporučuju minimálky nebo nativy. Při AMH 0,8 před 5ti lety jsem měla 1 vajíčko při prvním IVF, 3 při druhém (ale jen jedno 5 den k ET a biochemické těh.) Při minimálkách s Femarou a Menopurem mívám dvě vajíčka. Dceru máme ale až z nativu. Gynex mi nepomohl, spíš mi ještě urychlil a zkrátil cyklus (což jsem vůbec nepotřebovala). Před otěhotněním s dcerou jsem chodila k číňance a pila odvary TČM. Brala jsem koenzym q10, vitamín D a Nosifol. Každému ale pomůže něco jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.2.18 07:55

@Lucake @Anonym82 @Capelucita @Dalva Díky za tipy holky..tak minimálku určitě zkusím.. :palec: s tim gynexem váhám no…cyklus mám (teda.pred.tema utrogestanama jsem měla tak doufam to bude i ted) pravidelný, po těch +- 29 dnech tak bych si ho nerada rozhazela.. ještě to promyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.2.18 10:15

@Anuska31 pokud mas pravidelny cyklus, spis bych se zamerila na kvalitu vajicek, u toho gynexu nejakou dobu trva, nez clovek pochopi kolik kapek denne, ja ho brala v dobe, kdy jsem cekala na IVF. Pomohl mi teda od cysty, co jsem mela po IUI. Inofolic je levnejsi nez Nosifol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.2.18 18:29

Ok, tak já zkusim ten inofolic.. nebo dokapu ten lotvicnik a potom ho koupim, doufam ze se to moc nebije, Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
21.2.18 13:14

Ahoj holky, tak hlásím, ze včerejší kontrola dopadla dobre. Krásná sliznice 12 MM a tři nadějné f9likuly 18, 18, 19. OPU zítra rano. Mam ale dilema… PK ano ci ne? Doktoři me k ni přemlouvaji, ale ja nejsem přesvědčena, dcera je z dvoudenního embrya. Pokud by bylo jen 1 embryo, tak nebi lepsi ho raději vložit co nejdřív zpet do dělohy? Dále mam doma 12kg malou slečnu a mam obavy po transferu, jestli nebude problem, když ji obcas zvednu ci poponesu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
21.2.18 13:26

@Anonym82 já bych do ní asi sla.. protože jestli budeš mít víc embryii a do druhého dne přežijí všechny tak co kdyby Ti pak vložili to, co by se potom přestalo vyvíjet a ty ostatní dvě byly třeba lepší? :nevim: Ale ať Ti poradí někdo zkusenejsi..to je pouze můj laicky nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
21.2.18 14:24

@Anonym82 to si musis rozhodnout sama, ja do PK nikdy nesla, ale take jsem vzdy vkladala dve, preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
21.2.18 14:53

@Anonym82 To je fakt spíš na tvém pocitu. Osobně už půjdu vždy do PK i s jediným embryem. Ale mě se nikdy třídenní ani dvoudenní nechytlo a pětidenní v obou případech (jedno biochemko, druhé dcera). Jsem přesvědčená, že zdravé embryo nemá problém přežít PK a je lepší ho transferovat do připravené dělohy. Navíc třetí den se spousta embryjek zastaví a pak je zbytečný ET a to čekání do testu.. Ale je to můj osobní pohled. Moc držím palce a dej vědět!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.2.18 16:34

@Anonym82 To je fakt dilema, všude se píše něco jiného…někde, že je lepší PK, někde zase, že embryjku je nejlépe v děloze, takže dát co nejdřív do dělohy. Nám se poštěstilo z 3 denního 8 buněč. embryjka… Asi bych se rozhodovala dle množství vajíček - pokud by bylo 1, dala bych ten druhý, třetí den, pokud 3, asi bych šla do PK :-) Moc držím palce, aby to druhé snažení vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.2.18 12:56

Ahoj holky, tak bohužel vsechno spatne. ☹️ Vecer pred OPU prasknul ten největší folikul. Bylo odsátí jen 1 vajicko a sliznice se tim prasknutí narušila. Bohužel embryjko nebylo kvalitní a nepřežilo. Nabídli mi 2 varianty. Buď zopakujeme minimálku s tim, ze se trochu změní dávkování léku a zkusíme lip pohlidat OPU nebo dlouhý protokol. Prý se tam da lip pohlidat růst folikulu. Ja si matně vzpomínám, ze tu někdo dlouhý protokol zkoušel. Byl úspěšný na zisk vajicek ci dokonce z nej bylo tehotenstvi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.2.18 13:43

@Anonym82 ja jsem na tom podobne, mam za sebou kratky protokol, minimalku, ale zatim nic, embryjko z minimalky neprezilo. V pondeli mam schuzku v CARu a zacinam dlouhy protokol, tak jsem zvedava. Prave ze na ten dlouhy protokol jsem tady nikoho nenasla, kdo by mel podobne zkusenosti, takze vlastne vubec nevim, do ceho jdu, ale samozrejme doufam, ze to bude uspesne a ne fiasko jako kratky protokol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.2.18 14:59

@Cookie22 kdyby to adpon nestalo takovy prachy. 30 tis v cudu a nebylo ani nic k transferu. S tim nizkym amh to je na prd, vsecko je to velky skok do neznama, nikdo nevi, jak budeme na leky reagovat. Jeste ze mi ta jedna minimalka vxsla a mame uz doma jednu princeznu!
Holky, co stoji momentalne nativy a kolik platite za minimalky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí