Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mallorka moc gratuluji, tobe rychle zotaveni a Elisce hodne zdravicka.
Ahoj holky, mate nejakou urcitou znacku kotvicniku? Nebo je to jedno jestli je to nat nebo pupeny. Dik
@Mallorka Tak ať se rychle hojíš a moc to nebolí!! A můžete jít brzy domů! ![]()
@Dalva píše:Čauky, jen se ozývám, že jsem včera byla na třetí rehabilitaci Mojžíšové a fyzioterapeutka mě přidala ten cvik co popisujes
@Merieta ahojjak ležíš na zádech a mírně zvedáš pánev, podsazuješ a zatínáš, chvíli držíš, pak pustíš, položíš a znova a dýcháš u toho.
Je to perfektní i při bolesti a zatuhlosti dolní části zad.
@Merieta Ahoj
, tak to je skvělý!
U nás nic nového, teď čekám na ms a chystám se zas něco zkusit, buď iui nebo nativ. Přeju ti ať brzy přijde chuť a odvaha jít do toho! S každým dalším pokusem se blížíš cíli. ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na Vaší zkušenost s hormonálním profilem. Zdá se, že ms začne zítra nejpozději.. Mám přijít 2-4 dc. Druhý a třetí den je víkend..
Takže jediná možnost bude nejspíš 4.dc. Není to už dost pozdě? Nebude to už trošku zkreslené?
Ahojte, možem sa pridať do vašej diskusie? Prečítala som veľa príspevkov aj spätne, ešte z roku 2011-2012. Aj ja túžim veľmi po svojom bábätku, ale žiaľ vo veku 41r a s mojim AMH 0,04, strácam nádej, že sa to podarí. Som veľmi pozitívny človek, ale niekedy ubúdajú sily bojovať. Preto momentálne v slabej chvíľke potrebujem načerpať pozitívne správy od vás, že nádej stále je a zázraky sa dejú…že možem aj ja splodiť zdravé dieťatko ❤️ Ak ma prijmete medzi vás, budem veľmi rada. Ďakujem ????
@Merlin29 ahoj, jsem na tom podobne. Jen o trochu mladsi nez ty, amh 0,1. Prave jdu z vysetreni z CAR, sanci nam davaji 2-3proc, doporuceni nativ ci minimalka. Nadeje ale umira posledni ![]()
Ja som dnes bola v RF Brno na odber, soft stimulka, ale len jeden folik a nebolo tam žiadne vajičko ???? Odporúčajú mi len nativ, alebo soft, ale neskôr. V iných car mam za sebou ivf s vysokými davkami hormónov, 4nativy, 4softy , foliky nejaké boli ,ale ani jedno vajičko. Asi teraz dám zase pauzu a budem sledovať nativ.
@adelka543 píše:
@Merlin29 ahoj, jsem na tom podobne. Jen o trochu mladsi nez ty, amh 0,1. Prave jdu z vysetreni z CAR, sanci nam davaji 2-3proc, doporuceni nativ ci minimalka. Nadeje ale umira posledni
@Merlin29 drzim pěsti
i s nizkym amh se da otehotnet. Ja jsem zdarnym prikladem. Jen jsem mladsi. Ale jsou tu i starsi, co se jim to podařilo
.
A uz mate nejake deti?