Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
19.1.18 07:30

@Mallorka moc gratuluji, tobe rychle zotaveni a Elisce hodne zdravicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.1.18 09:53

@Mallorka velká gratulace, ať jste obě zdravé a šťastné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
19.1.18 10:06

@Mallorka gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.1.18 10:15

Ahoj holky, mate nejakou urcitou znacku kotvicniku? Nebo je to jedno jestli je to nat nebo pupeny. Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.1.18 10:22

@zuzulina1 já brala naději od podhorné a myslím že pupeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
19.1.18 10:40

@Mallorka Tak ať se rychle hojíš a moc to nebolí!! A můžete jít brzy domů! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.1.18 12:23

Děkujeme všem :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
24.1.18 12:03
@Dalva píše:
@Merieta ahoj :mavam: jak ležíš na zádech a mírně zvedáš pánev, podsazuješ a zatínáš, chvíli držíš, pak pustíš, položíš a znova a dýcháš u toho. :mrgreen: Je to perfektní i při bolesti a zatuhlosti dolní části zad.
Čauky, jen se ozývám, že jsem včera byla na třetí rehabilitaci Mojžíšové a fyzioterapeutka mě přidala ten cvik co popisujes :lol:
Cvičení mi moc pomáhá, teď už jen najít odvahu a zkusit kontaktovat car, možná tomu dám ještě čas.
Jak pokracujes ty? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.1.18 23:24

@Merieta Ahoj :mavam:, tak to je skvělý! :) U nás nic nového, teď čekám na ms a chystám se zas něco zkusit, buď iui nebo nativ. Přeju ti ať brzy přijde chuť a odvaha jít do toho! S každým dalším pokusem se blížíš cíli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
25.1.18 11:45

Ahoj holky, chci se zeptat na Vaší zkušenost s hormonálním profilem. Zdá se, že ms začne zítra nejpozději.. Mám přijít 2-4 dc. Druhý a třetí den je víkend.. :? Takže jediná možnost bude nejspíš 4.dc. Není to už dost pozdě? Nebude to už trošku zkreslené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.1.18 12:21

@Dalva ja mela prijit 2.nebo 3. DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.18 15:40

Nádej

Ahojte, možem sa pridať do vašej diskusie? Prečítala som veľa príspevkov aj spätne, ešte z roku 2011-2012. Aj ja túžim veľmi po svojom bábätku, ale žiaľ vo veku 41r a s mojim AMH 0,04, strácam nádej, že sa to podarí. Som veľmi pozitívny človek, ale niekedy ubúdajú sily bojovať. Preto momentálne v slabej chvíľke potrebujem načerpať pozitívne správy od vás, že nádej stále je a zázraky sa dejú…že možem aj ja splodiť zdravé dieťatko ❤️ Ak ma prijmete medzi vás, budem veľmi rada. Ďakujem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.18 16:20

@Merlin29 ahoj, jsem na tom podobne. Jen o trochu mladsi nez ty, amh 0,1. Prave jdu z vysetreni z CAR, sanci nam davaji 2-3proc, doporuceni nativ ci minimalka. Nadeje ale umira posledni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.18 16:28
Ja som dnes bola v RF Brno na odber, soft stimulka, ale len jeden folik a nebolo tam žiadne vajičko ???? Odporúčajú mi len nativ, alebo soft, ale neskôr. V iných car mam za sebou ivf s vysokými davkami hormónov, 4nativy, 4softy , foliky nejaké boli ,ale ani jedno vajičko. Asi teraz dám zase pauzu a budem sledovať nativ.
@adelka543 píše:
@Merlin29 ahoj, jsem na tom podobne. Jen o trochu mladsi nez ty, amh 0,1. Prave jdu z vysetreni z CAR, sanci nam davaji 2-3proc, doporuceni nativ ci minimalka. Nadeje ale umira posledni :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.2.18 18:06

@Merlin29 drzim pěsti :srdce: i s nizkym amh se da otehotnet. Ja jsem zdarnym prikladem. Jen jsem mladsi. Ale jsou tu i starsi, co se jim to podařilo :D :srdce:.

A uz mate nejake deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital