Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
10.9.18 09:15

@Petule35 Ahoj, ja dnes bezna kontrola na gynde a pristi tyden mam tez velky ultrazvuk. Strasne doufam v to, ze prcek bude v poradku a budu se moct konecne v klidu tesit na miminko. Precetla jsem mraky diskuzi a nasla jsem holky i s vyssim HCG a mají nakonec zdrave miminka, tak taky verim v stastny konec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.9.18 11:07

@Anonym82 Urcite to dobre dopadne :srdce: a konecne si budes moct uzivat tehotenstvi :hug:. Dej potom vedet!! Uz jsem taky byla trosku nervozni, ze necitim zadny pohyby, ale prcek uz se predevcirem konecne prokopal pres tu mou tukovou vrstvu :lol: a taky mam placentu vpredu a bohuzel nizko, tak jsem zvedava na utz jestli se aspon trosku vytahla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.9.18 14:32

@Petule35 tak jsem po kontrole u me medr a dle ni krasne zdrave mimnko, ma uz 310 g a nakonec jsem si nechala rict pohlavi a vypada to na druhou holcicku :) Rikala, ze jsem udela dobře s mudr vlasinem, ze je to spicka ve svém oboru tady na morave. Takze doufam v dobře zprávy pristi tyden. JInak ja pohyby u prvorozene dcery az 23 tt a ted ji citim uz od nejakeho 15 tt jakoby ze se občas vybouli a tlaci me to a včera asi byly první malicke kopanečky vecer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.9.18 15:28

@Anonym82 :dance: :dance: to je skvely, uvidis ze bude princezna v poradku a pristi tyden si spadne velkej balvan ze srdce :srdce:
Ted taky v praci cejtim jak se tam hemzi :D doufam, ze me s temi kopanci bude setrit :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.9.18 15:37

@Anonym82 ahoj, jak si to nakonec provedla s tou genetikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
13.9.18 21:15

@makarka no po genetické konzultaci, kde mi vlastne nic moc neřekla, jen ze po triplech je riziko nižší, tentokrat 1:2200 a ze vzhledem k veku a tomu zvýšenému betahcg z prvotrimestralniho screeninku mi doporučuje plodovky, jsme se rozhodli počkat na ultrazvuk v 21tt u MUDr vlasina. Jdu tam příští čtvrtek. Zatím u me MUDr vse v poradku, tak doufam v pozitivní zprávy u po tom důkladném ultrazvuku… jinak miminko uz začíná kopat a vypadá to na druhou holcicku :) Co ty, jste zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.9.18 22:36

@Anonym82 no to je nadhera, dve holky! To si ve skrytu duse taky preju:)
Tak snad bude vsechno v poradku. U nas byl trochu stres, neb jsem asi 14 dni spinila, ale na UZ zatim vse ok, tak halt uvidime. Na dvere klepe prvotrimestralni screening, tak zas budou trochu nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
14.9.18 07:28

@makarka manžel byl trosku zklamaný, ale mne je to úplně jedno. Mam 3 praní: aby bylo miminko zdravé, rychlý porod a aby ten prcek nebyl tak uplakany, jak betuska :)
Hodne holek spini, tak snad to brzy přejde, aby ses nemusela tolik bat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
14.9.18 21:36

@Anonym82 snad jo, ted je zas par dni klid. A presne jak rikas, hlavne at to dotahneme do zdarneho konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
20.9.18 18:48

@makarka tak hlásím, ze dle MUDr vlasina neni žádný důvod k plodovce!!!!! :dance: Na ultrazvuku nenašel nic nenormalniho, vse v poradku. Sice nam nemůže zaručit, ze mala bude 100% zdrava, uz se objevili případy, kdy byla krev i ultrazvuky v poradku a narodilo se dite s DS, ale dle něho neni důvod ani k těm krevním testum :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.9.18 22:02

@Anonym82 tak bezva, to je skvela zprava :dance: to je uleva, coz? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
21.9.18 08:58

@makarka hrozna :dance: A co ty, spineni je pryc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 09:27

@Anonym82 Gratulujem velice-prevelice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.9.18 12:10

@Anonym82 jojo, musim to klepat :) za 14 dni jdu na prvotrimestralni screening a s nim pak kvuli veku na genetickou konzultaci, tak jsem na to zvedava, keez by to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
2.10.18 19:15

Clostilbegyt navíc?

Holky prosím nemáte někdo doma clostil co vám zbyl o pár prášku klidně a už nevyužijete? Koupím ☺️???? podstupuju ivf, 1 pokus biochemické a teď druhý neúspěšná stimulace protože clostil má výpadek a na alternativni lék nereaguju ???? je to nutné ať můžeme další cyklus opět zkusit. Moc prosím a děkuji předem. Odměna samozřejmá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí