Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petule35 tak hlasim, ze prcek je ok
TP mam jeste zas trosku podunuty dopredu na 26.1. ![]()
@Anonym82 tak to je skvely
, ja jdu na kontrolu ve ctvrtek tak snad to bude taky ok a upresni me taky tp, co jsem byla na utz naposled tak me napsala termin 25.1.
takze treba budeme soutezit ktera driv ![]()
@Anonym82 Ahoj, tak u me taky vse ok, prcek na utz mlatil rukama, nohama
, udelali me odbery, dostala jsem prukazku a pristi utery me jeste ceka screening pres bricho… ale uz jsem o dost klidnejsi po dnesnim utz, rano jsem mela nervy na pochodu i tlak me vyletel nahoru
tp me upresni v utery, ale do prukazky me zatim napsali 24.1.
@Petule35 parada!!!
Mame to uplne stejne, taky jsem dostala prukazku a brali mi krev. Velky ultrazvuk mam ve stredu ![]()
@Anonym82 ahooj, takze mam i po velkym utz a screening je naprosto v poradku
, prcek sice nechtel spolupracovat porad se tam vrtel
.. Sice podle veku me vyslo riziko dawna 1:112 ale podle utz a krve je to 1:3650, doktorka rikala, ze podle veku at se na to nedivam, ze todle ve vysledek vsech co jim je 38, ze pro ni a hlavne pro me je dulezitejsi ten druhy. Jo a nechala jsem si rict pohlavi, protoze prej to bylo videt, ja teda nevidela nic
.. A bude to kluk
takze dalsi kontrola az za 4 tydny, to bude zas nekonecny
ja bych ho potrebovala kontrolovat kazdej tejden, abych byla v klidu ![]()
@Petule35 paraaada
me to ceka zítra a furt vaham, jestli si nechat rict pohlavi…
snad budu mit podobne zprávy. jinak mam další kontrolu taky az za mesic, teda ted uz za 3 tydny. tp ti ještě teda nejak upravovali?
@Anonym82 Ja to vedet chtela, protoze se znam a beztak brzo zacnu nakupovat blbosti
a taky ted vim, ze plno veci muzu pouzit od segry protoze ma po klukach plno veci schovanejch. Termin me posunuli o den na 23.1. Preji ti at ti to zitra vsechno dobre dopadne
dej potom vedet
@Petule35 Tak u nas taky dobryyyyy!!!!!
Prcek odpovida 12 PLUS 3, TP mi zas soupla na 27.1. a pry to vypada moc pekne. POhlavi bylo videt, ale manzel chce překvápko, strasne si preje syna, tak jsem zatím odolala
. JInak my obleceni na prcky doma taky dědíme, mam segru s podobne starymi dětmi, holkou a klukem a svagrova ted ma taky cerstve chlapecka, takze se baliky hader jen presouvaji od nejstaršího po nejmladsi a do toho nas zasobuje nase nakupovaci maniacka moje mamka, která vymeta sekace a slevy v Brne ![]()
@Anonym82 To je skvely
takze vypada ze driv na rade teda budu ja
To jste dobry, ze to vydrzite, ja jsem strasne zvedava
.. Dneska jsem to segre rekla tak mela velkou radost a hned, ze me zacne vozit krabice s oblecenim
Je fakt, ze to leti silene, 3 mesice jsou pryc ani nevim jak
, takze bych to nerada nechavala na posledni chvili, ale porad mam strach… Rikala jsem si, ze pomalu zacnu az tak od konce 5mesice
@Petule35 jj, to znam, segra me zasobuje furt, potřebuje si totiž doma udelat misto ![]()
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s dlouhým protokolem při nízkém AMH okolo 1? mám z něj strach, vím, že dlouhý se moc pro nízké nehodí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s dlouhým protokolem při nízkém AMH okolo 1? mám z něj strach, vím, že dlouhý se moc pro nízké nehodí
ja si matne vzpominam, ze někdo tu z nej ma prcka… třeba se ozve nebo zkus lupu