Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
10.7.18 13:21

@Petule35 tak hlasim, ze prcek je ok :dance: TP mam jeste zas trosku podunuty dopredu na 26.1. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
10.7.18 20:37

@Anonym82 tak to je skvely :dance:, ja jdu na kontrolu ve ctvrtek tak snad to bude taky ok a upresni me taky tp, co jsem byla na utz naposled tak me napsala termin 25.1. :D takze treba budeme soutezit ktera driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
10.7.18 21:13

@Petule35 :lol: tak pak taky napis, budu na tebe myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.7.18 10:04

@Anonym82 Ahoj, tak u me taky vse ok, prcek na utz mlatil rukama, nohama :D, udelali me odbery, dostala jsem prukazku a pristi utery me jeste ceka screening pres bricho… ale uz jsem o dost klidnejsi po dnesnim utz, rano jsem mela nervy na pochodu i tlak me vyletel nahoru :roll: tp me upresni v utery, ale do prukazky me zatim napsali 24.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
12.7.18 10:13

@Petule35 @Anonym82 holky, to jsou krásné zprávy, moc gratuluju!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
12.7.18 10:26

@štítovka dekujii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
12.7.18 11:00

@Petule35 parada!!! :dance: Mame to uplne stejne, taky jsem dostala prukazku a brali mi krev. Velky ultrazvuk mam ve stredu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
17.7.18 12:30

@Anonym82 ahooj, takze mam i po velkym utz a screening je naprosto v poradku :dance:, prcek sice nechtel spolupracovat porad se tam vrtel :D .. Sice podle veku me vyslo riziko dawna 1:112 ale podle utz a krve je to 1:3650, doktorka rikala, ze podle veku at se na to nedivam, ze todle ve vysledek vsech co jim je 38, ze pro ni a hlavne pro me je dulezitejsi ten druhy. Jo a nechala jsem si rict pohlavi, protoze prej to bylo videt, ja teda nevidela nic :lol: .. A bude to kluk :srdce: takze dalsi kontrola az za 4 tydny, to bude zas nekonecny :roll: ja bych ho potrebovala kontrolovat kazdej tejden, abych byla v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
17.7.18 12:54

@Petule35 paraaada :dance: me to ceka zítra a furt vaham, jestli si nechat rict pohlavi… :) snad budu mit podobne zprávy. jinak mam další kontrolu taky az za mesic, teda ted uz za 3 tydny. tp ti ještě teda nejak upravovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
17.7.18 13:30

@Anonym82 Ja to vedet chtela, protoze se znam a beztak brzo zacnu nakupovat blbosti :D a taky ted vim, ze plno veci muzu pouzit od segry protoze ma po klukach plno veci schovanejch. Termin me posunuli o den na 23.1. Preji ti at ti to zitra vsechno dobre dopadne :srdce: :srdce: dej potom vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
18.7.18 17:45

@Petule35 Tak u nas taky dobryyyyy!!!!! :dance: :palec: :pankac: :mavam: Prcek odpovida 12 PLUS 3, TP mi zas soupla na 27.1. a pry to vypada moc pekne. POhlavi bylo videt, ale manzel chce překvápko, strasne si preje syna, tak jsem zatím odolala :) . JInak my obleceni na prcky doma taky dědíme, mam segru s podobne starymi dětmi, holkou a klukem a svagrova ted ma taky cerstve chlapecka, takze se baliky hader jen presouvaji od nejstaršího po nejmladsi a do toho nas zasobuje nase nakupovaci maniacka moje mamka, která vymeta sekace a slevy v Brne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
18.7.18 20:56

@Anonym82 To je skvely :dance: :dance: :srdce: takze vypada ze driv na rade teda budu ja :lol: To jste dobry, ze to vydrzite, ja jsem strasne zvedava :roll: :D.. Dneska jsem to segre rekla tak mela velkou radost a hned, ze me zacne vozit krabice s oblecenim :lol: Je fakt, ze to leti silene, 3 mesice jsou pryc ani nevim jak :roll: , takze bych to nerada nechavala na posledni chvili, ale porad mam strach… Rikala jsem si, ze pomalu zacnu az tak od konce 5mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
18.7.18 21:06

@Petule35 jj, to znam, segra me zasobuje furt, potřebuje si totiž doma udelat misto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 07:31

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s dlouhým protokolem při nízkém AMH okolo 1? mám z něj strach, vím, že dlouhý se moc pro nízké nehodí :think:

• Citovat
  • Upravit
4147
19.7.18 08:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s dlouhým protokolem při nízkém AMH okolo 1? mám z něj strach, vím, že dlouhý se moc pro nízké nehodí :think:

ja si matne vzpominam, ze někdo tu z nej ma prcka… třeba se ozve nebo zkus lupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital