Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
23.5.18 17:17

@Anonym82 no to je paradní čárka!!! :D ohromná gratulace :potlesk:
tak jen at sili a sili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.5.18 21:18

@Anonym82 Tak to fajn, to šlo docela rychle! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.5.18 21:30

@Dalva no zatím jsem s radosti opatrna, bojim se, aby se něco nepokazilo. ale musim rict, ze i když clovek doufa v pozitivni test, tak tim, ze dcerka trvala 4 roky a vlastne 4. et, tak jsem taky myslela, ze to bude trvat dyl, nez objevim // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.5.18 21:40

@Anonym82 Je mi to jasný, člověk se bojí radovat, to známe všechny… Držím palce! :hug: Kéž by nám to taky šlo tak pěkně u druhého! Doufám, že smůlu a to špatné už máme vybráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.5.18 22:14

@Dalva no ja taky doufam, ze ta smůla je za nami, ten nepodareny pokus v únoru me dostal, tolik peněz a casu, co to stalo, shánět si hlídání a jezdit 60 km daleko. Ten další pokus, kdy mi MUDr těsně pred OPU řekl, ze sliznice je moc veliká a ze se budou muset embrya zmrazit, pokud neco bude… do toho zklamání, ze 5 den jsme sice ještě měli 4 embrya a další den nic na mražení, do toho jsem se furt bála, co ta sliznice… no furt těm // nemůžu uvěřit a furt se chodím dívat na ten včerejší test :lol: Zítra to zkusím trestnost znovu… modlím se, ať tam prcek furt je
Ty mas ted v plánu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.5.18 23:44

@Anonym82 No právě, je to všechno náročné finančně, psychicky i časově. Já už nějak vůbec nemám elán to všechno absolvovat a kazit si tím to krásné období s malou, ale ještě jedno dítě bych si moc přála a už není čas to nechávat na později..
No už jsem to včera konečně dostala, ale v CARu nebude teď pár týdnů moje doktorka. :zed: K nikomu jinýmu nechci, protože jen jí věřím, co se týče měření folikulu a správné načasovaní odběru..Chcem zkusit nativ a pak možná Femaru… Ale tento měsíc tedy ne, stejně mi to vychází i na státnice, tak to už by bylo těch nervů moc. Takže za tři týdny jsem se objednala a uvidíme, co bude. Kéž bych mezitím otěhotněla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
24.5.18 07:38

@Dalva obdivuju vsechny co studují s dětmi, absolutně si to nedovedu predstavit. 8o Ja jsem statnicovala pred 10 lety a jsem šťastná, ze to mam za sebou, uf. Budu držet palce, ať to das :hug: Pak budeš mit aspoň vetsi klid na tehotneni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
24.5.18 07:39

12 dpo et

Ahoj holky, tak zatím to vypadá dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.5.18 09:06

@Anonym82 :potlesk: :dance: Krásné!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.5.18 10:33

@Anonym82 to vypada moc dobre :D :potlesk:
Ja cekam na ms a zacinam stimulovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
24.5.18 12:16

@makarka cim budes stimulovat? Budete zkouset něco noveho? drzim palce, at je to konecne to prave vajicko!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
24.5.18 16:02

@Anonym82 priming estrofenem a pak menopur/decapeptyl…ja totiz vzhledem k nizounkymu amh klasickou stimulaci nikdy nezkusila…tak jsme se dohodli s mudr ze uz neni moc co ztratit a taky proc pojistovne darovat 4 cykly…tak se to proste aspon zkusi no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
24.5.18 20:49

@makarka ono to ted financne asi bude vychazet hodne podobne, ze? Ja jsem si taky rikala, ze mozna kvůli prachum bysme ještě zkusili kratky protokol… KOlik mas AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
25.5.18 00:18

@Anonym82 no prave, financne nas nativ/minimalka jako samoplatce versus plny ivf na pojistovnu vyjde dost podobne…a ja klasicky ivf nikdy nemela, navic uz se blizi vekovy limit…takze pokud to zkouset, tak ted nebo uz nikdy… amh mam 0,3 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
26.5.18 10:30

Ahoj holky, tak uz zacinam verit, ze jsem zas tehotna :dance: V pondeli volam do car a objednam se na ultrazvuk za 14 dni, to bude zas nekonecne cekani a modleni se, at je srdicko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí