Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
20.5.18 20:11

@makarka jj, ja též, takze jsem rozhodnuta ji zatím ani nedavat do skolky a asi si i prodlouzit o pul roku rodicak, at nemusim v breznu do prace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.5.18 23:41

Tak to resime to same…ja bych musela do prace v dubnu a vidim to tak, ze minimalne do podzimu nepujdu..ja tedy privydelavam uz ted, ale nepravidelne a na maly pocet hodin..a dokud to tak pujde, tak spechat urcite nebudu.. a propos kdy mas testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
21.5.18 08:07

@makarka :palec:
Mam testovat v nedeli, ale premyslim, jestli to zkusim uz zítra, to budu 10. den po ET 5denni morulky :think:… ale bojim, bojim. Zatím jen poboliva podbřišek a jsem nafoukla jak balon. o vikendu jsme měli oslavu a me se ptala jedna stara teta, jestli nejsem tehu a manžela jeden stary stryc, pry jestli jsem v tom nebo mam jen zarazene prdy :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
21.5.18 22:33

@Anonym82 no tyhle vsetecny dotazy taky miluju :mrgreen: :roll:
Jinak to „bojim bojim“ naprosto chapu, ja teda cim vic pokusu, tak tim pozdeji testuju, uz na to duchareni nejak nemam nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.5.18 07:14

10 den po ET morulky

Holky, vidíte to, co ja? :) :oops: 8o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.5.18 07:43

@Anonym82 ty jo, parada, to bych taky brala :D krasny, gratulace at vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
22.5.18 08:45

@Anonym82 Nádhera :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
22.5.18 09:24

Ahoj. Promiňte, že vám vstupuji do rozjeté diskuse, ale snad se tu dozvím, že i s nízkým AMH se dá otěhotnět. Mám už vyšší věk (40+) a AMH 0,34. Jelikož se nám už dva roky nedaří, byli jsme v CARu, kde dr. vzhledem k mému věku byl velmi pesimistický ke kvalitě a množství mých vajíček. A to ještě nevěděl o výši hodnoty AMH. Já si uvědomuji svůj věk, ale taky vím, že to, že nyní nemohu otěhotnět, nemusí souviset jen s mým věkem (nemohla jsem otěhotnět ani před 12 lety a přitom nebyla nalezena žádná příčina). Darovaná vajíčka pro nás nejsou řešením.
Do CARu jdeme znovu cca za měsíc a nevím, jaký důraz na hodnotu AMH bude dr. klást. I když ho chápu, že má spoustu zkušeností a nerad by mi dával plané naděje. Ale třeba tady se mi nějaké naděje dostane. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.5.18 13:13

Holky, mozna nektrou z vas bude zajímat, jake byly me dva uspesne protokoly, kdy jsem objevila //
Dcera: Clostilbegyt 1-1-1 2.-6. dc, Fostimon 2 ampule 6.-8. dc, Fostimon a Menopur každý po 1 ampuli 9.-10. dc a k tomu Orgalutran 9.-11.dc, zisk 3 vajicek, 2 embryi, zavedena 2 dveudenni embrya
Zatím //: Femara 1-0-1 2.-6. dc, Fostimon 2 ampule 4.-6. dc, 7. dc pouze 1 ampule Fostimon a 8.-11.dc po 1 ampuli Fostimon plus Eigenorm plus Orgalutran, 12dc ještě jeden Orgalutran, odebrano 6 vajíček, z toho 5 embryi, zavedena 1 morula po petidenni kultivaci, zbytek odpadl 6. den
K tomu se u nas v caru ji listovka, prednison od zacatku cyklu a od OPU ještě Estrofem a picha se Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.18 16:54
@Freesia píše:
Ahoj. Promiňte, že vám vstupuji do rozjeté diskuse, ale snad se tu dozvím, že i s nízkým AMH se dá otěhotnět. Mám už vyšší věk (40+) a AMH 0,34. Jelikož se nám už dva roky nedaří, byli jsme v CARu, kde dr. vzhledem k mému věku byl velmi pesimistický ke kvalitě a množství mých vajíček. A to ještě nevěděl o výši hodnoty AMH. Já si uvědomuji svůj věk, ale taky vím, že to, že nyní nemohu otěhotnět, nemusí souviset jen s mým věkem (nemohla jsem otěhotnět ani před 12 lety a přitom nebyla nalezena žádná příčina). Darovaná vajíčka pro nás nejsou řešením.
Do CARu jdeme znovu cca za měsíc a nevím, jaký důraz na hodnotu AMH bude dr. klást. I když ho chápu, že má spoustu zkušeností a nerad by mi dával plané naděje. Ale třeba tady se mi nějaké naděje dostane. ;)

Ahoj, ja som na slovenskom Modrom koniku citala prispevok od jednej baby, ktora pisala, ze ma 42 AMH 0,22 a ma cca rocneho syna prirodzene za pomerne kratky cas. Takze nadej urcite mas. Urcite ti povedali v CAR, ze nie moc velku, ale nadej je pokym nie si v prechode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.5.18 19:58

@Freesia je tu spousta bab a taky ještě s nižším AMH a podle me se většině podařilo otěhotnět a některým dokonce i prirozene. Výše AMH je hlavně informace pro MUDr, ze budeš spatne reagovat na klasické stimulace a je potreba teda s tom počítat. Většina holek tu otěhotněla po minimálních stimulkach ci nativech. Je strašně o stesti, jestli se objeví kvalitní vajicko, spoji se s kvalitní spermii a hlavně i o tom jak je nachystana sliznice. Rozhodne bych ale na nic nečekala, nechala si udelat všechna vysetreni co jde a zkusila co nejdřív krátký protokol ci minimálku. Nebo jestli se ještě necitis, tak aspoň IUI. Držím palce, ať se podaří co nejdriv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.5.18 21:32

@Anonym82 no to je paráda, úžasné!!! :dance: A dál držím palce, ať jde vše, jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
22.5.18 21:47

Holky, diky, ještě ale máme pred sebou dlouhou cestu… snad to všecko dobre dopadne. Doufam ted, ze ta druha čárka tam bude i v neděli, kdy mam oficiálně testovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
22.5.18 22:00

@Anonym82 Držím, co můžu!! A kolikátý to byl teda pokus (myslím po narození dcerky - pokusy o sourozence)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.5.18 08:21

@Dalva druhy, u prvního jsme se nedostali k ET, folikuly popraskaly a ted ten druhy pokus byla krasna uroda, ale zas sliznice na hrane, i když asi taky co doktor to nazor, protože ten u OPU rikal, ze je to ještě dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí