Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonym82 Měla jsem malou kolem 10kg a taky jsem musela zvedat, jinak to nešlo. Nezvedej tahem, ale z dřepu nebo s pokrčenýma nohama. Hodně jsem i praktikovala prostě si k ní sednout na zem a třeba pochovat a pomazlit jí tak. Nejhorší pro mne bylo a je vyndavat jí z postýlky, vyndali jsme dvě postranní tyčky a naučili ji lézt ven.
@mose jj, to se snazim, zvedat ji z drepu. když potřebuje utesit, tak jsem ji naučila jit na gauc a tam mi vleze na klin. do postýlky si vleze přes naší postel, ale ještě tu je jidelni zidle, kam ji musim zvednout a vana, když manzel není vecer doma:(
Vam se druhé uz podarilo? Nejak si to nepamatuju, jen vim, ze jsem te tu i dřív potkavala ![]()
@Anonym82 těžko říct, jestli zvedání může vadit. Myslím si, že ne, když ji nezvedáš nějak prudce, rychle. Hlavně se tím moc nestresuj! Ženský s malýma dětma těhotněj a ani o tom nevědí a určitě dělají psí kusy i v době nidace. ![]()
@Martina145 pravidelně ne, právě jenom občas, nestíhám.
Za dva týdny dělám státnice (dodělávám si školu), malé je rok a dva měsíce. Takže jsem jak na maratonu, učení, vše doma, malá..Nestíhám se ani naučit. Ještě, že už to brzy skončí!!!
Pak se do HJ a všeho ostatního vrhnu na plno. Už se těším! ![]()
@Anonym82 namísto vany jsem ji naučila do sprcháče, ale chápu, že třeba tu možnost nemáš. Co učící věž? My ji tedy měli už předtím a hodně to pomáhá, protože si všude vyleze, kam předtím neviděla a po tom, co začala bojkotovat jídelní židli, tak tam i jí (ehm, ve stoje
), nebo jí dávám jídlo na náš konferenční stolek, bere se tam dětskou židličku. Ale my stolujeme tak všelijak, dost často totiž jíme každý v jinou dobu.
Já jsem teď v 27tt, povedl se druhý KET, poslední možnost. A i teď se snažím jí tahat co nejméně, hrozně mě pak bolí vazy a celé břicho, nejhorší je to venku, kdy odmítá jít za ruku a zdrhá.
Cau holky, tak minimalka s femarou moc nedopadla…3 folikly a z nich jedno sisaty vejce…takze pochybuju, ze by se vubec oplodnilo ![]()
@makarka to je škoda!
Ale třeba to ještě dopadne dobře!! Držím palce! ![]()
@Anonym82 @Dalva diky
uvidime no, halt kdyz tak se oklepeme a jedeme dal- to uz ostatne duverne znam ![]()
@makarka ach jo.
Přeji Ti, až to už brzy vyjde, jak píšeš, chce to zkoušet a jednou to klapne (…a doufat, že to bude, co nejdřív). ![]()
@makarka ano, to si rikam furt, ze musim byt vdecna aspoň za jedno ditko, protože je tu furt spousta holek, co tu bojovaly se mnou uz nekdy v r. 2012 a stále se jim nedari… ![]()
@Anonym82 je to tak. A i kdyz je clovek z kazdeho neuspechu samozrejme strasne zklamany, tak musim rict, ze cim vic mi dochazi, ze druhe uz proste mozna nebude, tim vic si vazim toho, ze jsem mela s prvni tolik stesti a tim vic se snazim s malou uzit kazdou chvili