Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
25.4.18 17:14
@Anonymní píše:
Jake centrum nebo doktora byste doporucili pro nizsi AMH? Diky moc. :kytka:

To se asi takhle nedá říct, doporučení pro nižší AMH. Záleží odkud jsi.
Hlavně vybrat dobré car kde hned nenutí darovaná vajíčka, ale věnují se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.18 18:04

@Anonymni: a uprimne, ono asi zalezi hodne i na tom konkretnim doktorovi, ktery se ti venuje. Ja jsem treba ve svem CARu u jedne doktorky, se kterou jsem moc spokojena. Bohuzel ale samozrejme ne vzdy je ten konkretni doktor k dispozici, jakmile uz jsi v prubehu, tak proste jdes na kontrolu k tomu, kdo zrovna muze, tam uz to nemuzes odlozit treba o tyden. Me se stalo, ze u prvniho ivf tahle moje super doktorka nemohla a byla jsem u jine. IVF bylo neuspesne, zadna reakce a ta hned rekla, ze bohuzel takovy vysledek se da ocekavat i u dalsich pokusu a rovnou tedy spis ze bychom meli uvazovat o darovanych nebo adopci. az potom jsem si cetla prave tady o minimalkach/nativech a znovu konzultovala s mou puvodni doktorkou a ted jedu druhou minimalku, u obou mam daleko lepsi vysledky nez u klasicke ivf a je videt, ze sice jen jedno, ale nejake vajicko porad jsem schopna vyprodukovat. Takze je to hodne o lidech.
Ale treba Helios v Brne minimalky vubec nedela, Reprofit, Reprogenesis ano. Asi bych hledala ty, ktere ty minimalky podporuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 18:51
@Ellenii píše:
@Cookie ahoj, a jaké máš AMH? Já mám AMH 0,99 (loni v září)Já jedu zatím v nativech. Nějak se mi do těch hormonů zatím nechce. Mám za sebou 3 IUI (nic z toho). Měla jsem ovulku tak 9-10 DC (cyklus 28dc) = což znamená, že folikul praskne dříve než dozraje vajíčko. Vyzkoušela jsem si to u prvního nativu (ovulka 10 DC - vajíčko nezralé). Ale pustila jsem se do cvičení hormonální jogy a mojžíšové a v druhém nativu jsem měla dokonce 2 vajíčka - 1 100% zralé a jedno jen rychle dozrálo v laborce. Na posun ovulaci mi dost pomohlo to cvičení a čínské odvary. Nyní je ovulka 13-14.DC. Zkoušela jsi nějakou alternativu?

Ahojky můžu se zeptat jak dlouho a jak často si cvičila tu jogu? A mojzisovou než ti takhle dobře dopadlo s vajicky? Já vždycky začnu cvičit vydržím to pár dní a pak se na to zase vykaslu..rano to nestíhám a večer se mo nechce když třeba prijdu pozdě domů :oops:

• Citovat
  • Upravit
4147
26.4.18 08:56
@Anonymní píše:
Jake centrum nebo doktora byste doporucili pro nizsi AMH? Diky moc. :kytka:

V brne ještě dela minimalky a mají zkusenosti s nizkym AMH Unica Brno a jsou uz myslim i v Praze. Mrkni na webovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.4.18 15:50

Ahoj holky, tak se hlasim s novinkama - zitra mam embryotransfer, poprve jsme takhle daleko, tak drzte pesti!
Mam za sebou za posledni rok a pul 2× UIU, 1 kratky protokol (zadne vajicko), 1 minimalka (1 vajicko, ale zastavilo se ve vyvoji hned prvni den), 1 dlouhy protokol z opravdu velkyma davkama hormonu (zadne vajicko, jen jedno nezrale), a ted naposledy zase minimalka - meli jsme jedno zrale vajicko, dnes mame 4.den morulu, zitra transfer! Zkousim k tomu pridat i embryoglue a asistovany hatching, at tomu trochu pomuzu a proste budu doufat.
Jinak AMH jsem mela pred koncem roku kolem 0.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.4.18 16:03

@Cookie22

Mám s tebe velkou radost. :potlesk:
Budu držet všechny palce, ktery mám a na tebe myslet. Pevné doufám aby to tentokrat nebylo jen zralé vajíčko, ale i to zpravné, které se probojuje až do stadia novorozence. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.4.18 23:18

@Cookie22 taky moc moc držím pěsti. Ještě na uhnizdění se doporučuje bromelain nebo z ananasu ten střed. Čím jsi stimulovala? Měli jste ještě to vyšetření na dobrý výběr spermie..? (Teď nevím jak se jmenuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
28.4.18 21:22

Ahoj holky, jdu vám dodat naději. Moje AMH 0,1 a dva měsíce na to jsem spontánně otěhotněla po Clostylbegytu. V postýlce mi spinkaji dvouměsíční dvojčátka :srdce: :srdce: všem přeji hodně štěstí :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.4.18 20:42

@Anonymní** Mojžíšovou cvičím cca od prosince, ale měla jsem v únoru měsíc pauzu. A HJ jsem cvičila přesně měsíc. Ráno HJ a večer mojžíšovou. Každý den -když jeden den vynechám, tak ztrácím morálku v cvičení :). Když vyjímečně nestíhám, tak snížím počet opakování v mojžíšové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.4.18 20:25

Ahoj, našla jsem ve svých zásobách 4 ampule 75 m. j. Merionalu s trvanlivosti do 05/2018. Já už to nevyužiju.
Je mezi Vás někdo kdo o to má zájem, nebo znáte někoho kdo by ampule ještě využil? Napište mi prosím SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
1.5.18 13:44

Ahoj holky, pokoušíme se o druhatko. Pred 2 měsíci mi bohužel folikuly popraskaly pred OPU a dneska jsem 8 DC a na kontrole pěkný nález. Zkusila jsem poprve Femaru a probudil se i levý vajecnik a mam tam celkem 1× 14 a 3× 12, 1× 10 a pak ještě další 2 menší. V pátek další kontrola :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.5.18 23:37

@Cookie22 Moc držím palce, ať se embryjko pěkně zavrtá! :hug: @Anonym82 Taky pěkný!! Držím palce, ať to vyjde! :hug:
Já jsem zkusila stimulaci se synarelem, elonvou a Femarou a udělala se mi jenom cysta, takže se to stoplo. A nějak mám pocit, že půjdu raději cestou nativů, z kterého máme i dcerku.. Akorát jsem si rozhodila tělo i psychiku.. Teď budu doufat, že cysta brzy zmizí a naskočí mi normální cyklus, který zase podpořím jen lektvary od Zhang a cvičením.
Dělali mi znova test AMH a mám ho 0,35. Před dvěma lety bylo 0,1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.5.18 15:15

@Dalva dekuju! To cekani je sileny ale. Takhle daleko jsem jeste nikdy nebyla, takze ti je zase neco noveho a je to teda pekne na nervy. Jsem 5.den po ET, necitim vubec nic, testivat jeste nechci, snazim se na to nemyslet, coz samozrejme nejde, no hruza. Tak snaaaad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 16:57

https://www.fertstert.org/…e/S0015-0282(15)01961-5/pdf

Docela zajimavy clanek ke kolisani AMH v ramci menstruacniho cyklu. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.18 16:59

amh

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení