Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
20.4.18 20:55

@Cookie ahoj, a jaké máš AMH? Já mám AMH 0,99 (loni v září)Já jedu zatím v nativech. Nějak se mi do těch hormonů zatím nechce. Mám za sebou 3 IUI (nic z toho). Měla jsem ovulku tak 9-10 DC (cyklus 28dc) = což znamená, že folikul praskne dříve než dozraje vajíčko. Vyzkoušela jsem si to u prvního nativu (ovulka 10 DC - vajíčko nezralé). Ale pustila jsem se do cvičení hormonální jogy a mojžíšové a v druhém nativu jsem měla dokonce 2 vajíčka - 1 100% zralé a jedno jen rychle dozrálo v laborce. Na posun ovulaci mi dost pomohlo to cvičení a čínské odvary. Nyní je ovulka 13-14.DC. Zkoušela jsi nějakou alternativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.4.18 21:03

@tereseka me je 33,5, amh 0,99 loni v září. Máme již 3,5 roku dceru (přirozeně). No zadařilo - od 7 - 10 dne po et sílila 2. čárka a dnes (11.den) slabší. 9-10 DC jsem měla dost křeče/zácpa/průjem - jako pms - ale MS se nedostavila. Tak myslím, že seto nepovedlo. Ten 8-10 den jsem nemohla spat, byla jsem nervozni jak rano zase dopadne test - spala jsem tak 3 hod denně, tak si myslim, že jsem to tim testovanim pokazila. Poslední test nechám na 14den. Jinak mám radost že jsem zvládla vycvičit (hormonální joga a mojžíšová) ty dvě vajíčka. Aspoň se mi potvrdilo, že to je ještě možné. Tak budu držet pěsti ať ti to neuteče příště. Kam prosím tě chodíte, že to nepohlídali líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.4.18 07:06

@Scorpionflower ahoj, s odpovědi doktora souhlasím. Takové AMH může mít každá druhá a ani o tom neví a do půl roku otehotni.

Podle mě jsi udělala hloupost, že ještě před snažením, řešíš, co vše může být špatně. Teď toho mas plnou hlavu. Ještě jste to ani nedělali a už resite ivf. Ta psychická stránka je hodně důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.18 08:48

@Mallorka: Mna sa doktorka nepytala, ci to chcem. Ja som pred mesiacom ani nevedela, co to AMH je. Len som doktorke povedala, ked som tam bola na prevencii, ze mi zoslabla menstruacia, tak ma objednala, ze mam prist na HP. Ja som neskumala, ake testy si mam a nemam dat robit. Az potom som sa docitala, ze sa to nema robit pred tym ako skusas. Ale to mala zvazit ona. Este mi potom nezabudla povedat, ze mam vajecniky ako 38-rocna :-/ Inak zas v mojom pripade, mna to rozkyvalo, aby som sa uz odhodlala k snazeniu. Mne sa zas tak do toho nechcelo. Ale viem, o com hovoris, je to blbe na to stalale mysliet. Btw. Uz som tehotna. Odhadujem 5tt. V pondelok idem prvykrat na prehliadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.4.18 20:44

@Scorpionflower no, tak super. Úplně zbytečné vynervovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.4.18 08:05
@Ellenii píše:
@tereseka me je 33,5, amh 0,99 loni v září. Máme již 3,5 roku dceru (přirozeně). No zadařilo - od 7 - 10 dne po et sílila 2. čárka a dnes (11.den) slabší. 9-10 DC jsem měla dost křeče/zácpa/průjem - jako pms - ale MS se nedostavila. Tak myslím, že seto nepovedlo. Ten 8-10 den jsem nemohla spat, byla jsem nervozni jak rano zase dopadne test - spala jsem tak 3 hod denně, tak si myslim, že jsem to tim testovanim pokazila. Poslední test nechám na 14den. Jinak mám radost že jsem zvládla vycvičit (hormonální joga a mojžíšová) ty dvě vajíčka. Aspoň se mi potvrdilo, že to je ještě možné. Tak budu držet pěsti ať ti to neuteče příště. Kam prosím tě chodíte, že to nepohlídali líp?

Já jsem z toho všeho taky vzdycky hrozne nervózní. Jinak je fakt úžasné, čo dokáže h. jóga a Mojžíšova..kdyby to teď nedopadlo, tak máš hezké vyhlídky na další pokus a navíc mas doma už tříleté zlaticko :srdce:
Já chodím do car do Varů. Mam to necelou hodinku cesty..bohužel si nedovedu představit jak při práci dojíždím třeba do Prahy nebo i Plzně. Nevím jak to ostatní holky dělají..
Tak držím všechny palce..ta Tvoje hodnota amh je na ten věk ještě dost super. Tak se drž. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.18 08:50

@Mallorka: No ja este ok, ale doktorka povedala, ze priatel musi ist na spermiogram, ci ho ma dobry, lebo ze AMH mi moze za rok klesnut na 0 a mozeme rok stracat cas s tym, ze chlap ma zle spermie. Spermiogram ma dobry (ked tam isiel uz som bola tehotna, len som este nevedela, ani ma nenapadlo, ze by nam to mohlo vyjst hned na prvy pokus), ale ma z toho dost neprijemny zazitok. Ved asi ako kazdy chlap. Hovoril, ze to skoro nezvladol a to teda nie je ziaden nervak.
Ta moja doktorka pracuje aj v takom novom CAR v Bratislave (Repromedica), tak mozno vo mne videla potencialneho zakaznika, preto tam aj rovno poslala priatela na spermiogram, hned mi dala vizitku do ruky, ze tam mame rovno prist na konzultaciu…od isteho casu aj prechovavam dost nedôveru k lekarom zo sukromnych centier - v poslednych par rokoch mam dost kontroverzne zazitky s niektorymi sukromnymi klinikami (nie CAR, ale z inej oblasti)
Ja som ju videla zatial len dvakrat v zivote, chodim k nej kratko, preto ju nechcem z niecoho vinit. Mozno je len opatrna, lebo v praxi (predtym robila v Iscare)uz videla vela zien, ktore nemohli otehotniet aj ked velmi chceli, tak to radsej riesila takto rychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.4.18 10:40

@Scorpionflower hlavni je, ze se zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.18 19:20

Ahoj, mam AMH 1,0. Mame sanci na IVF z vlastnich vajicek? Moc dekuju, jsem strasne vydesena, je mi 34. :,( Otehotnela jsem uz jednou prirozene hned, bylo z toho ZT.

Moc dekuju za jakoukoli reakci :hug:

• Citovat
  • Upravit
129
23.4.18 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj, mam AMH 1,0. Mame sanci na IVF z vlastnich vajicek? Moc dekuju, jsem strasne vydesena, je mi 34. :,( Otehotnela jsem uz jednou prirozene hned, bylo z toho ZT.Moc dekuju za jakoukoli reakci :hug:

Ahoj, ja myslím že určitě maš. Tvoje AMH neni zase tak špatně. Ani ještě nejseš tak stará. :kytka:
Být tebou bych si nechala změřit astrální folikuli aby si viděla zásobu, která se vůbec da stimulovat.
Už si měla IUI nebo IVF za sebou? Dělali ti i kompletní hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.18 19:56
@Anonymní píše:
Ahoj, mam AMH 1,0. Mame sanci na IVF z vlastnich vajicek? Moc dekuju, jsem strasne vydesena, je mi 34. :,( Otehotnela jsem uz jednou prirozene hned, bylo z toho ZT.Moc dekuju za jakoukoli reakci :hug:

Ahoj, ja mam presne take iste AMH a mam 30 rokov. Otehotnela dom prirodzene a snazili sme sa jeden mesiac. Teraz som len v 6tt, tak dufam, ze babo v stasti donosim. Ako uz povedala Lyndapynda treba aj dalsie vysetrenia ako pocet antralnych folikulov a cely horm. profil. Ako dlho skusas otehotniet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.18 19:49

Ahoj, uz jsem otehotnela prirozene dvakrat, ale vzdy byl potrat. Povedlo se v bou pripadech napoprve. At se dari a miminko prospiva. :hug: @Scorpionflower

Doporucili byste prosim nejake IVF centrum nebo doktora, ktery se nizkym AMH zabyva? Nejlepe Praha nebo Brno.

• Citovat
  • Upravit
24.4.18 20:43
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem otehotnela prirozene dvakrat, ale vzdy byl potrat. Povedlo se v bou pripadech napoprve. At se dari a miminko prospiva. :hug: @ScorpionflowerDoporucili byste prosim nejake IVF centrum nebo doktora, ktery se nizkym AMH zabyva? Nejlepe Praha nebo Brno.

Dakujem, ja tiez dufam, ale dost sa obavam. V ktorom tyzdni si potratila, ak sa mozem opytat? Nezistovali ti pricinu? Nizke AMH vraj riesia dobre v Brne v Reprofit, ale lepsie ti asi poradia ine baby, co sem chodia, ja som zatial do CAR nemusela. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.18 20:49

@Scorpionflower Nejdriv v sedmem a pak v jedenactem. :( Ja se prave uz bojim to zkusit prirozene.

Drzim palce, at jde vsechno, jak ma :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.18 13:47

Jake centrum nebo doktora byste doporucili pro nizsi AMH? Diky moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat