Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak dneska utz kontrola pri dlouhem protokolu a dost vysokych davkach gonalu,275j. Jsou tam tri kousci, v utery me ceka opu. Zatim vzestupna tendence, nejdrive klasicke ivf - 1 folikul, prazdny. Pak minimalka - 2 folikuky, 1 vajicko. Ted dlouhy a jsou tam tri. Na tak vysoke davky asi zadny zazrak, ale na ty predchozi zkusenosti zatim uspech, tak doufam, ze v nich ty vajicka budou, kdyz jsou ty velikonoce ![]()
@ESlunce tak to vám budu držet pesti, moc bych vám to prala. Obě naše děti jsou zlaticka. Klucik sem tam zazlobi a holcicka je hodná, v noci pěkně spí, ale jsem unavena.
A kde jste byli na dovci?
@Mallorka byli jsme na týden toulat se v Londýně. Tam nám to nevyšlo. A teď nevím zdali se zadari
… Pač jakmile se zmíním že by se měli na to skočit tak jak kdyby se můj chlap bloknul
a miminko chce taky. Kupovali jsme na tento mesic ovulacni testy.. Při dvou čárkach jsme začali jenže jsme to o víkendu měli ještě pokrýt a na to už neslyšel. Asi mu to příště říkat nebudu a skočím na něj
. Jen doufám že když se to povedlo prvně bez zásahu doktorů že se to povede i ted
@ESlunce určitě mu to nerikej. Mám ovulaci, jdeme na to, chlapi to nemusej.
nám se povedlo cca 4 dny pred ovulaci
Ahoj holky, tak dlouhy protokol nevysel. V nedeli na utz 3 folikuly, dneska odber, ale bylo tam jen jedno vajicko a nezrale. Zkousi ho oplodnit, ale sance je minimalni. Uz asi nema cenu cpat hormony, ted jsem mela 275j gonalu a nic, doktor rikal, ze teda nativy, asi to vypada, ze to je posledni sance. Po tom mesici injekci, napocitala jsem jich asi 60 celkem, to je dost sok, necekala jsem to
@Cookie22 To mě moc mrzi
Člověk do sebe pere měsíc hormony a zbytečně. Tak nakonec minimalka byla nejúspěšnější? Já se na ni chystám v létě, do klasického IVF už nejdu ani omylem.
@Cookie22 to me mrzi. Je to na zblazneni kdyz nas vlastni telo zrazuje ale verim ze nadeje je pro kazdou znas. Jen vydrzet.
@Cookie22 ahoj, to me mrzi
Je to hrozny napor na psychiku… vim, jak se asi citis, nam ted v sobotu zastavili tu minimalku a jedinou sanci mi davaji pres IVF. Vubec se mi to nechce znovu podstupovat… ty injekce a nervy, jestli vubec z odberu neco bude… je to des! Ale drz se, ja si porad rikam, ze musim myslet pozitivne! ![]()
Diky moc holky. Nevzdavam to, nakonec opravdu minimalka zatim nejlepsi, tak se k tomu zase vratim.
Ahoj, viem, že si písala už dávnejšie, chcela by som vedieť ako dlho ste sa o to bábo snažili. Btw. gratulujem ![]()
@irennnka: Prepáč, nechcela som ťa deprimovať, ale napísala som aj príbeh so šťastným koncom. Tebe prajem tiež veľa šťastia.