Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
1.4.18 13:28

Ahoj holky, tak dneska utz kontrola pri dlouhem protokolu a dost vysokych davkach gonalu,275j. Jsou tam tri kousci, v utery me ceka opu. Zatim vzestupna tendence, nejdrive klasicke ivf - 1 folikul, prazdny. Pak minimalka - 2 folikuky, 1 vajicko. Ted dlouhy a jsou tam tri. Na tak vysoke davky asi zadny zazrak, ale na ty predchozi zkusenosti zatim uspech, tak doufam, ze v nich ty vajicka budou, kdyz jsou ty velikonoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.4.18 13:58

@Cookie22 Parada,tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
1.4.18 16:16

@ESlunce tak to vám budu držet pesti, moc bych vám to prala. Obě naše děti jsou zlaticka. Klucik sem tam zazlobi a holcicka je hodná, v noci pěkně spí, ale jsem unavena.
A kde jste byli na dovci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
1.4.18 16:19

@Cookie22 držím pesti! Vypadá to slibne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.4.18 17:39

@Cookie22 take drzim pesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.4.18 23:22

@Mallorka byli jsme na týden toulat se v Londýně. Tam nám to nevyšlo. A teď nevím zdali se zadari :nevim:… Pač jakmile se zmíním že by se měli na to skočit tak jak kdyby se můj chlap bloknul :zed: a miminko chce taky. Kupovali jsme na tento mesic ovulacni testy.. Při dvou čárkach jsme začali jenže jsme to o víkendu měli ještě pokrýt a na to už neslyšel. Asi mu to příště říkat nebudu a skočím na něj :D. Jen doufám že když se to povedlo prvně bez zásahu doktorů že se to povede i ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
2.4.18 11:46

@ESlunce určitě mu to nerikej. Mám ovulaci, jdeme na to, chlapi to nemusej. :mrgreen: nám se povedlo cca 4 dny pred ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.4.18 14:16

Ahoj holky, tak dlouhy protokol nevysel. V nedeli na utz 3 folikuly, dneska odber, ale bylo tam jen jedno vajicko a nezrale. Zkousi ho oplodnit, ale sance je minimalni. Uz asi nema cenu cpat hormony, ted jsem mela 275j gonalu a nic, doktor rikal, ze teda nativy, asi to vypada, ze to je posledni sance. Po tom mesici injekci, napocitala jsem jich asi 60 celkem, to je dost sok, necekala jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.4.18 15:55

@Cookie22 To mě moc mrzi :hug: Člověk do sebe pere měsíc hormony a zbytečně. Tak nakonec minimalka byla nejúspěšnější? Já se na ni chystám v létě, do klasického IVF už nejdu ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.4.18 16:24

@Cookie22 to me mrzi. Je to na zblazneni kdyz nas vlastni telo zrazuje ale verim ze nadeje je pro kazdou znas. Jen vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.4.18 16:42

@Cookie22 ahoj, to me mrzi :-( Je to hrozny napor na psychiku… vim, jak se asi citis, nam ted v sobotu zastavili tu minimalku a jedinou sanci mi davaji pres IVF. Vubec se mi to nechce znovu podstupovat… ty injekce a nervy, jestli vubec z odberu neco bude… je to des! Ale drz se, ja si porad rikam, ze musim myslet pozitivne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.4.18 17:02

Diky moc holky. Nevzdavam to, nakonec opravdu minimalka zatim nejlepsi, tak se k tomu zase vratim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 20:32

Ahoj, viem, že si písala už dávnejšie, chcela by som vedieť ako dlho ste sa o to bábo snažili. Btw. gratulujem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.18 21:45

@irennnka: Prepáč, nechcela som ťa deprimovať, ale napísala som aj príbeh so šťastným koncom. Tebe prajem tiež veľa šťastia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.4.18 22:23

Text

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie