Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
15.10.18 06:40

@kattkaaa děkuji :) no, asi bude píchat přítel, nějak na to nemám odvahu zatím :D snad se zadari a bude jich tak akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.10.18 16:30

@Jahudecka tak to mas sikovneho manzela :-), ten mu by mi to nepichnul. Ovitrell jsem si pichala sama a poprve to bylo nejhorsi, chvili jsem se premlouvala. Na kdy mas naplanovanou kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
15.10.18 18:02

Holky tak se přidám k vaší diskuzi, mě to píchá jen manžel, já u každé injekce brečím a dělám scény že každou píchá na pět krát a trva to kolikrát půl hodiny,je skvělý, dává to líp než já, brečím i na klinice když mi to píchání tam. Jinak nevím kdo by mi to dával :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.10.18 05:52

@kattkaaa nakonec jsem obě dvě pichla sama :D a nebylo to tak hrozný, jen to pak trochu stipalo :) kontrolu mám v pátek, tak se uvidí jestli a jak reaguju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
16.10.18 08:07

@Jahudecka
jo to strašně štípe potom, aspoň mě teda,záleží co pícháš, něco míň něco víc, chvíli vždycky ležím než to přejde, udělá se velká červená skrvna a jak štípnutí od komára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
16.10.18 17:43

Teda holky, Vy si tu krasne muzete radit s pichanim :) . @Jahudecka na patek drzim palce at jich tam je hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.10.18 18:13

@irennnka picham menopur 250 a decapeptyl 0.1…a teda ten decapeptyl stipal celkem no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.10.18 18:15

@kattkaaa děkuji :) jsem zvědavá… Akorát nevím jak to pak bude s opu a odběrem u přítele, protože onemocněl s pruduskama a bere antibiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.10.18 21:52

Ahojte, uz se tady pohybuju nejakou dobu…amh pred vic nez rokem cca 0,3 a fsh 15…ted uz bude jiste hur… no i tak se zadarilo, nicmene to nedopadlo :,( vubec nevim jestli se jeste pokouset dal… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.10.18 14:37

@makarka ahoj kocko, jak je? Asi nic moc… :hug: vubec nevim, jestli bych i ja sama ještě našla sílu na další pokusy. Tentokrat jsme si řekli, ze to je poslední pokus a vubec netusim teda co bych v tvé situaci dělala… cas napoví… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.10.18 14:59

@Anonym82 ahoj, no mas pravdu, nic moc :(
Porad nad tim premyslime a je to takovy tezko prijatelny konec veskereho probehleho snazeni, neuspesne ivf by asi bylo preci jen prijatelnejsi ukonceni vsech snah…takze jeste uvidime, no… co ty? Doufam alespon u vas vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.10.18 16:27

@makarka ahojky, to je mi moc lito co Te postihlo. Ja mela zamlkle trikrat, ale vzdy po prirozenem otehotneni. Tak sme se rozhodli, ze pripadne zavedeme jen geneticky zkontrolovana embrya, nepremyslela jsi o tom? Nam na to prispiva pojistovna. Ted mame na vesetreni jednu blastocystu. Kolik Ti je let? Je to tezke rozhodnuti, ja jsem si rikala, ze po tretim zamlklem to taky uz vzdam, ale potom jsem si rikala, ze to zkusim s temi otestovanymi. Ale jelikoz je to dost drahe, tak pujdeme pouze do 5 IVF, potom uz to financne nebudeme davat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.10.18 16:32

@Jahudecka a copak u tebe noveho, byla jsi na kontrole? Ja si myslum, ze u manzela by to vadit nemelo, do OPU uz bude vyleceny, kdyz se snazis prirozene, tak taky byvaji lide nemocni a vyjde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.10.18 17:30

@kattkaaa tak to vis ze premyslela, ale ono jednak to taky nedava zadne zaruky a pak pokud budeme mit jedno 5denni embryo byl by to doslova zazrak a to pgd nemusi vsechny embrya prezit (bohuzel ani ta zdrava..). Takze nevim no, zeptam se jeste v Caru, co by si o tom mysleli. Kolik vas to pgd stoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.10.18 17:53

@makarka nas stala biopsie 6 tis, pgd je na pojistovnu ( jinak stoji 8tis/embryo), potom se musi zamrazit, to bylo take za 6 tisic. A ceka se cca jeden mesic na vysledek a pokud je OK, tak se potom zavadi. Vim, ze tam to riziko, ze neprezije pgd je, toho jsem se take bala. Urcite to prober v CARu. Kam chodis doCARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí