Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sim7 píše: Více
No to je fakt blbý.
Nedá se to sehnat tam? Nebo poslat? Záleží kde jsi..
Asi si po těch hormonech tělo dělá co chce…
Jinak mám za sebou ET a dvě máme v mrazáku. Ještě v pátek bylo stále 6, v sobotu už jen tři. Ale i tak jsme vděčni za ně.
@ol030124 No ono, kdyz bych dnes mela 1.DC, tak bych mohla na prvni ultrazvuk az 11. DC, a to je pozde..
Nevim co se to deje, ale spis to jsou srazeniny, neni to typicka menstruace.. zatim.. a vubec mne neboli bricho ani prsa.. divne.. Jeste mne napadlo, ze se treba neco povedlo a neuchytilo ![]()
Zase nechci promarnit cyklus.. Vecer uvidim, zda dnesek je 1. DC nebo ne.. uz to trva 3. den..
A moc ti drzim palce!!! 3 jsou krasby vysledek!
Ahojky, slíbila jsem, že se ozvu s výsledkem, tak jsem tu:). Měla jsem 3.-5. den cyklu Letrozol, pak 2×150 Meriofert a 150 Fostimon, Orgalutran a Zivafert, výsledek dva prázdné folikuly..
no, co vám budu povídat, jsem zdrcená. Ale už ne tak, jako při prvním ivf, už jsem to tak nějak čekala, že to dopadne stejně. Klinika nám vyšla vstříc, zaplatili jsme jen léky a v červnu jdeme na další minimálku. Vůbec se mi do toho nechce a manželovi ještě míň
Zdravím, prosím nemáte některá zkušenosti zda-li může ovlivnit výsledek AMH z krve užívání Zafrilly (dienogest)? Děkuji
![]()
@linnéa Moc mne to mrzi, ale priste si rekni o injekce plus letrozol… Zaplatite vic za leky, ale vajicko tam bude! Cerven je za chvili.. bude lip 😘
@Sim7 jsi zlatá
připichovala jsem meriofert a fostimon, přesto to žádné vajíčko nepřineslo:( 22.5. jdeme na konzultaci k Machačovi a uvidíme, co navrhne. Bude muset ale být hodně přesvědčivý, protože jsem teď v bodě, že už to asi absolvovat nechci.. ale co ty, jak ti do dopadlo?
Rozjela se ti ms? Doufám, že ti to vyjde dobře. A jinak užívej dovcu ![]()
@linnéa Ja mela rano silene krece.. ze jsem si musela vzit dva prasky.. ale odchazi porad sliznice, neni to typicka menstruace.. Uz je to od nedele, ms mela prijit v patek, tedy za tri dny.. Bud promeskam stimulaci a posunu ji na dalsi mesic nebo se rozjede.. fakt nevim…
Uprimne drzim palce, at vas jeste Machac presvedci.. Muzete zkusit jine injekcni leky.. pergoveris treba.. a k tomu letrozol..
Holky, dnesek tedy asi 1. DC.. mela jsem zacit 2. den, tak hold zacnu 3. den, ale jeste si vse s doktorem ve ctvrtek odsouhlasim po telefonu. Nemate zkusenost, jaky by melo vliv, kdyz bych to nespravne vyhodnotila a zacala stimulovat az 4. den? Jak rikam, tento cyklus byl prapodivny cely..
@Sim7 a nechceš radši počkat na další cyklus?
Zkušenost se začátkem stimulace 4DC nemám, popravdě jsem o tom ani neslyšela ![]()
@vbg No hele resim to od nedele, jestli pockat ci ne 🙈 Moc se mi nechce, abych rekla pravdu, ale vime, jake jsou pocity, kdyz se ten ivf cyklus pak nedari, jsk by mel.. Ono vcera teprve zacalo krvaceni, tak by to mel byt snad 1. den.. Ja do centra zitra zavolam, to bude asi nejlepsi..
@Sim7
Záleží taky kdy to začlo. Říkali mi že když začnu krvácet odpoledne tak 1DC je až ten den následující. Radši si zavolej ať máš jistotu. To je teda pech řešit to na dovči
@vbg No je.. hlavne vse zase prevazet a chladit v prirucnim zavazadle🙈 A bat se, aby jehly a tak nezabavili 🙈 Dekuji za podporu!
@Sim7 tyjo, to se ti to pěkně zkomplikovalo. Dej pak vědět, jak jsi to vyřešila. Třeba to zrovna dopadne.
Tak se stimulace posouva na cerven.. a diky zkraceni cyklu stihnu asi i v cervenci.. Hold asi se to deje z nejakeho duvodu..
@Sim7 tak ještě odpočineš a aspoň budeš mít víc času na popíjení g čaje.
Jinak mě se zase zkracuje MS. Už ji mám jenom dva dny a pak jak když utne. Myslím si že se blíží už konec.. ![]()