Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbg Ja mam posledni rok ms 1 den spineni, 1 den krvaneni, 1 den spineni.. tento mesic najednou 2 dny spineni, 2 dny krvaceni (extremni), 1 den spineni.. prisuzuji to tomu caji.. tak pozitivni ovulacni test jsem asi jeste nemela.. Sice opet nic z toho, ale alespon nejaka zmena.. hold kveten budu pit caj, zacneme detox.. treba to neco prinese..
Jinak konec je az kdyz dojdou vajicka… hlavu vzhuru!
@ol030124 Gratulujem k transferu. Genetiku si teda neriešila že?
@Sim7: Jeden cyklus na odpočinok asi nezaškodí.
Dievčatá ja som začala chodiť na infúzie a som zvedavá či to pomôže k niečomu. Minimálne ma to dá dokopy po poslednej stimulke. Ja pôjdem na ten dlhý protokol až v júli alebo v auguste. Neviem ako to robíte dievčatá ale tak často vy som to psychicky nedala.
@Wuhu85 Tak u mne je to jednoduche.. tlaci mne uz vek.. Tu pauzu nakonec beru jako dobrou vec.. co si budeme povidat, za chvili je dalsi mesic a navic to vypada, ze pripadne dalsi cyklus stihnu i v cervenci..
Delali ti pred transfuzema odbery? Aby doplnili jen to co je treba? My byli u poradkyne a D a vitaminy mame v poradku, ale dalsi veci ne (jatra, cholesterol), tak na to po navratu pujdeme stravou..
Jsem hrozne zvedava na Tvoji zkusenost v Clayo.. Intuce mi rika, ze vysledek bude x krst lepsi nez v Heliosu ![]()
@Sim7 Áno brali my hladinu Glutadionu a ATP. Glutadion som mala hrozne nízky a ATP ako tak v pohode ale idem na to tiež. Takže ma to bude dosť stáť ale pomáha to bunečnému zdraviu. Takže na to idem tak. Uvidíme ako na mňa zapôsobí ten dlhy protokol, ale musím veriť Jarošovej, že vie čo robí. Teraz si dám 3 mesiace ozdravenie buniek a potom pôjdem na stimuláciu. Takže my to vychádza začiatkom augusta
@Wuhu85 píše: Více
Ano, presne tak, nebylo co posilat na genetiku, slo to rovnou do mrazaku ![]()
@Wuhu85 píše: Více
ET jsem mela v sobotu, takze jsem tyden po. A ty dve dalsi jsme zmrazili.
@ol030124 Tak to potom muselo vyjsť🤞 🤞 🤞držím aj na nohách🤞 🤞 🤞
@Wuhu85 Ty transfuze delaji i v CR? Tak drzim palce, at ti to pomuze.. Ja uz do doplnku nasypala 10ti tisice.. ale je fakt, ze vajicja vypadaji v poradku, embrya tez, ale nechytnou se.. Hold budeme stradat do mrazacku..
Premyslim, kolik jich musi byt, aby tam bylo to spravne 🙈
@Wuhu85 Ja uz vsechny vysetreni mam.. i laparo i hysteroskopii.. i vysetreni receptivity delohy.. Vse ok, problem jsou NK bunky a vek.. A moje gynekolozka, ktera je uzasna mi i rikala, ze nekdy nemusi byt zadny problem, ale partnerum to proste spolu nejde, pak se to resim darcovstvim, to pro nas ale neni.. Vcera jsme resili, ze ted zkusime zamrazit co nejvice embryi, ze to budeme delat klidne rok, a pak transferovat.. Pro mne by byla poskedni varianta, ze by nam mininko odnosila jina zena, ale to je v CR v sede zone.. Bohuzel nevime, proc se nedari.. To nikdy nikdo 100 % nerekne..
@Sim7 Rozumiem. Kolko rokov sa už snažíte? Ja to nebudem asi veľa krát absolvovať. Buď to kľakne alebo nie. Nechcem ísť do toho za každú cenu. Bojím sa dlhodobých následkov z liečby.
V zari to budou 3 roky od prvni navstevy CAR… v prosinci 3 roky od 1. IVF.. Ale u nas zjistili imunologicky problem az po 3 IVF..
Sli jsme do CAR po pul roce neuspesneho snazeni doma..
Jak dlouho se snazite vy?
@Sim7 V srpnu to bude rok. Ale ako som písala ja neviem či dám tak často. Normálne sa snažíme aj prirodzene ale to je tiež skôr, že spolu spíme bez ochrany. Ja som prestala merať bazalku aj všetko. Zbytočne to stresuje. Jedine čo urobím je ovulacny test lebo ich mam ešte v zásobe😃