Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
22.4.24 15:04

@ol030124 Fakt super vysledek. To fakt drzim palce, at to vyjde. Krasna minimalka a super, ze nechali dorust. 1,4ng/ml uz je spis vic… ale uplne expert nejsem. Kdybys mela tech embryjem malo, tak bych spis vysrabila a mrazila, ale tobe to radit nebudu, ty doktori to sand maji zmaknute a taky treba vi, jakou jsi mela hladinu predtim-

Mne ten postup s tim mrazenim a hlavne velkymi folikuly delal dr. Smrcina, byl v Cube, ted je IVF Europe, co jsem vygooglila.

Ano, kofein vynechat, nebo minimalizovat. Celta jsem nejake novejsi studie a pry zvysuje potratovost. A pozdeji zas nepusobi dobre na CNS. Nekdo rika, ze 200 mg je OK. Ale problem je v tom, ze od a pod touto hranici je to jen min spatne, jak s alkoholem, lehce se zjisti, co delaji velke davky, jak alkoholu ubyva, negativa taky ubyvaji, ale ze by byla nekde hranice, kde to nedela nic se z zadne logiky moc cekat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.4.24 15:06
@Sim7 píše: Více

Moc děkuji, jsem se snažila :lol: :lol:
Já nevím, zítra budu mluvit se svou dr a uvidíme. Dnes mi tvrdili, že je to ok. Nicméně do soboty je ještě daleko a vše může být jinak.
Zatím tedy dám Estrofem a Amelgem a budu čekat.
Alkohol je jasný, jen to kafe…bože.
Placebo ala bezkofein je povoleno? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.4.24 15:10

@ol030124 Jasne povoleny! Je to hrozne tezke, ale fakt jsou studie, ze skodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.4.24 15:26

@ol030124 Blahoželám krásny výsledok! Potom dajte vedieť ako embryjka. Plánujete ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.24 16:37
@Petra Star píše: Více

Potvrzuji. Muj doktor mi nedavno rikal o vetsich zahranicnich studiich, ktere kofein v tehotenstvi vubec nedoporucuji, ze i male mnozstvi je spatne. Na zaludek jsem si sehnala kolu bez kofeinu…

https://www.bmj.com/…-be-mothers/

• Citovat
  • Upravit
97
22.4.24 18:22

@ol030124 uzasny vysledek, gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.4.24 18:24

@Sim7 duchy stále vidím, ale určitě nesílí. Dnes mi brali hcg, tak dám brzy vědět. Ale necítím to. Mám obavu, že mám vadné testy. Testuji mama testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.4.24 18:26

Dnes mi doktorka brala krev i na vitamín D. Prý je zjištěná souvislost mezi nízkou hodnotou vitamínu D a endometriózou nebo PCOS. To jsem nevěděla. Tak jen posílám info. Třeba by to někoho mohlo zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.4.24 19:30
@Laurala píše: Více

@Wuhu85

Děkuji.
JJ, v plánu je aktuálně ET a případně mrazení a stále nevím zda PGT nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.4.24 20:06

@ol030124 Ja som dala kvôli veku, ale každý zásah oslabuje tak sa z toho ma človek vysomáriť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.4.24 20:25

@ol030124 ten tvuj progesteron je v jakych jednotkach? 1.4ng/ml mi prijde na transfer dost. Neni to nmol/l? To by bylo cca 0.5 ng/l a to je akorat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.4.24 22:00

@ol030124 My uz jdeme cestou, ze ne.. abychom embrya neoslabovali.. Kdyz otehotnim, zaplatim si vysetreni krve za cca 10 tisic a z toho zjisti snad skoro vse..

Meli jsme pgt 2 x a nic z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
23.4.24 12:16
@Wuhu85 píše: Více

Jsem ještě starší a i tak váhám zda je testování ta správná cesta. Do konce týdne mám ještě případně času dost. A nevím jak se rozhodnout. Dokonce prý embrya mají schopnost „odhodit“ některé ty špatné buňky, takže to co by přes PGt neprošlo by nakonec mohlo být ok. A taky jsem přemýšlela co když vyjde mozaika, ta taky nemusí být vadná ikdyž tak vyšla dle testu…teď babo raď. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
23.4.24 12:18
@Petra Star píše: Více

nmol/l, takže tím pádem by to mělo být vše ok, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
23.4.24 12:20
@Sim7 píše: Více

Tak nějak nad tím začíná přemýšlet i můj chlap, navíc PGT si stejně budeme platit, tak jestli není lepší je neoslabit…já fakt nevím, co člověk to názor.
Je to k zbláznění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital