Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Star Mala som dve vajíčka a obe to dotiahli do 6 dňa len jedno sa nevyvyjalo správne. Uvidíme pri ďalšej stimuláciu ako to bude prebiehať. Zajtra ideme do Clayo a som fakt zvedavá. Bola tam dnes jedna s ktorou si píšem cez Messenger a písala, že Jarošova je úplne super a že napriek nízkemu AMH jej napočítala tuším 7 folikulov a že urobí všetko aby otehotnela. Žiadne strašenie sa nedialo. Tak vám zajtra sam vedieť aké to bolo
@Wuhu85 ajo, dve… ale i tak. Zitra drzim palce, ikdyz je to jen pohovor. Snad se posunete dal
Prevazet ta vajicka asi neplanujete, ze? Ale treba ti k tomu poradi.
@Petra Star s tými vajíčkami nepočítam už. Asi moje to nedávajú no. Poradím sa s nimi ešte. Zbytočne vyhodené peniaze za oplodnenie, rozmrazenie a transport. Mala som ich rozmrazit všetky vtedy.
@vbg není není tajné
byla to Unica a myslím, že zrovna s tebou jsme si o Unice psaly, jestli se nepletu.. No, nevzpomínám tam na to ráda
@Petra Star uvidíme jak bude probíhat tato stimulace. Prý by to měly být 2 ivf za cenu 1 na pojišťovnu, protože budu mít menší dávky. Jestli jsem to pochopila správně, et vůbec nebude a budeme mrazit. Řízený ket bych určitě chtěla, na moje hormony se nedá spolehnout
já sama nevím, proč nenechali ty ostatní folikuly dorůst, ale prý byly moc malé. Zprávu jsem samozřejmě nedostala, takže jak malé byly se už nedozvíme ![]()
@linnéa
Ahaaaa.. tak to mě nepřekvapuje ![]()
Já jsem si vytáhla černýho Petra i v Olomouci
bohužel
@linnéa píše: Více
A co zkusit jiný CAR? Třeba budou mít jiný názor, postup…V Olomouci máte dvě centra.
@Wuhu85 píše: Více
Super. A rovnou plánujete KET nebo budeš zkoušet další stimulaci?
@Wuhu85 Ja bych je zkusila oplodnit.. jsou z jineho cyklu? Pripadne to prober s embryology, maji je tam dobre.. kazde dobre vajicko se pocita :smiling_face_with3_hearts:
Budu cekat na tvuj nazor na Clayo, jsem moc zvedava..
A hlavne gratuluji ke zdravemu embryjku
❤️
@ol030124 Budem zbierať embryjka teraz. Aspoň 3 by boli fajn a potom vklad riešiť.
@Wuhu85 Vitej v klubu.. To mame v planu tez, ale bez genetiky.. nechci v nich stourat.. ![]()
Tak holky do Claya pôjdeme az v pondelok. Dostali sme defekt a zostali sme trčať na odpočívadle 4 hodiny🙈Musela som všetky termíny zrušiť. 🙈 🙈 🙈
@Wuhu85 píše: Více
A v čem je to výhodnější? Co když je to to pravé, není zbytečné řešit další IVF?
@ol030124 Tak treba vseobecne se rika, ze kety jsou uspesnejsi.. Ja osobne v tom vidim vyhodu, ze bude vic pokusu a budu klidnejsi.. A vzhledem k veku, potrebuji vic embryi a neni moc casi cekat, takze chci zkusit par cyklu a sbirat.. Mam za sebou 5 ivf a 6 transferu.. jina to ma z 1 ivf ![]()