Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
10.4.24 20:49

@linnéa to je hrozné. A v jaké fázi jsi nyní? Já jsem dnes volala do endocentra a objednali mě na srpen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.4.24 20:58

@Laurala to byl loni v červenci a od té doby jsme nechtěli o ivf ani slyšet. Nakonec jsme se nechali přemluvit (v novém centru) na minimálku a teď čekám na ms a od třetího dne budu brát Letrozol. Uvidíme, strašně se bojím dalšího zklamání, ale bohužel, jinak to asi nepůjde.
Fuha, až v srpnu 8o ale věřím, že ti v endocentru pomůžou, co jsem četla příběhy, jsou tam opravdoví odborníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.4.24 21:07

@linnéa tak budu moc držet palce, dej určitě vědět, jak to probíhá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
10.4.24 22:59

@linnéa Doporucuji k letrozolu pichat stimulacni injekce.. Rekni si o to.. Vetsinou je limit 75 az 150 jednotek.. idealne s fsh i lh (nejlevnejsi meriofert).. at mas vic vajicek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.4.24 08:15
@Laurala píše: Více

No tak to je jasné, o to větší šok by to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
11.4.24 08:20

@linnéa Rychle rostouci folikul byva casto cysta, takze je to prazdne. Dej si na to pozor. Mne treba letrozol delal jenom cysty. Nekomu jinemu naopak pomuze, tak uvidis.
Driv se pred zacatkem stimulky 1-2DC delal utz (zazila jsem s prvnim a hned me poslali domu s mensi cystou), ale protoze je to narocne na organizaci a zenam to neni prijemne, tak se to nedela. Ve vetsine pripadu je vse v poradku, ale obcas je proste cysta a ta zkazi stimulku… Proto bych z toho jednoho pripadu nedelala zavery, ze se pro tebe klasicka stimulka nehodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.4.24 08:30

@Petra Star Tez se mi to jednou stalo, ze jsem mela velky folikul na prvnim ultrazvuku, ktery nerostl.. a stimulka byla ztracena.. Tehdy neudelali na zacatku ultrazvuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.4.24 09:37

Dievčatá moje embryjko je zdravé po chromozomálnej stránke😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.24 09:48

@Petra Star díky za názory a rady holky :srdce: se mnou je to asi složitější.. já tu cystu mám totiž poslední roky každý měsíc. Machač tomu teda nechce říkat cysta, ale nepraskly folikul. Dříve jsem byla zvyklá mít ms jako hodinky po 28 dnech. Jenže pak zrovna když jsme se začali snažit před třemi lety o dítě, tak se mi začali dít ty nepraskle folikuly. Ze začátku jsem byla vždy nadšená za každé zpoždění, akorát že test byl vždy negativní. Byl to ten neprasklý folikul, který mi tu ms brzdit. Obvodní gynekoložka mi předepsala dlouhodobě duphaston v druhé části cyklu a ms chodila opět na čas, akorát těhotenství se nekonalo. Posléze v CARu mi tvrdili, že mit „cystu“ jednou za čas je normální, ale já toto mám opravdu každý měsíc. V Olomouci mi tvrdí, že to souvisí s nízkým amh. Zkoušela jsem vše, ale stejně se to porad děje. Dle CARu se s tím neda nic dělat, musíme prostě zkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
11.4.24 11:51
@linnéa píše: Více

Takže se vám to stalo v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.4.24 11:55

@vbg nene v Brně, v Olomouci jsme měli zatím jen plánované styky, teď jdeme na první ivf tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.4.24 12:00

@kikik to je mi líto, ale vlastní bude i tak. To AMH je sice nízké, ale občas tady narazím na komentáře, kde ženy píšou, že pak otěhotněly i přirozeně. Ale rozhodně si myslím, že IVF je nyní správná volba. Pokud se to povede, tak potom bude i méně stresu a třeba to pak samo přijde. Člověk nikdy neví. Znáš hodnotu FSH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.4.24 12:01

@Wuhu85 skvělá zpráva. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
11.4.24 13:08

@Wuhu85 Vidis, takze jsi mela z jednoho vajicka jedno zdrave embryjko, to je bud velke stesti (jako mela naposledy ja), nebo dobre znameni, ze to nebude priste tak spatne :)

@linnéa a co kdyby tento folikul ignorovali a nechali rust ty dalsi? Proste stimulovat dal, jakoby tam nebyl? Pokud nepraskne ani behem cyklu, nepraskne snad ani behem stimulky, ne? Jen bych nedelala ET (kvuli mozne hormonalni nerovnovaze, kterou ta cysta muze zpusobit) a dala KET v rizenem cyklu.
Jinak bez narokozy jsem taky mela nekolik odberu, je to celkem v poho - ikdyz u tebe to asi bylo narocnejsi, kdyz to tam tak lovili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
11.4.24 13:10
@linnéa píše: Více

a v Brně kde jestli to není tajné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek