Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
5.4.24 18:18

@Sim7 tie Vitamíny aj tak nepomôžu si myslím. Lebo tie syntetické vitamíny sú an tak niečo iné ako zo stravy. Mať vyváženú stravu, byt na slniečku a pohyb na prekrvenie je dôležité. A byt v pohode. Ja skúsim ešte tie infúzie ale aj to len s poradenstvom počas stimulky. Teraz mám čistiaci kúru s Chlorelou ale nebudem to dlho brat. U nás je šťastie že chlap na to veľmi neverí lebo ja sa namotam hádam na všetko 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
5.4.24 20:26
@ol030124 píše: Více

Minimalka je stejne prace, jako klisicky cyklus, ale ten vetsine proplati pojistovna, takze to ma fixni cenu. Takze klasicky cyklus nejde nabizet levneji. Jak si kdo zadefinuje minimalky pro ssmoplatce asi zalezi na businesplanu. Nekdo nativy ani minimalky ani nedela.

Jinak my fakt uz jsme fakt spokojeni a o zadnou holcicku nijak neusilujeme, kluci by jinak stejne asi radsi brachu a my jsme na kluky uz taky zvykli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
5.4.24 20:35
@Petra Star píše: Více
:lol: :lol:

Promiň, myslela jsem, že tady jsou jen snažilky, tak mi nedošlo, že jsou mezi nimi i ti, kteří mají již splěno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.4.24 20:35

Ahoj holky, zdravím vás po delší době. Nyní jedu minimálku a v pondělí mám mít OPU. Teď jsem zjistila, že mi na zítra chybí jeden ganirelix proti prasknutí folikulu. Nevím, na koho se obrátit. Nemáte s tím některá zkušenost? Mám to jako samoplátce, takže to stojí majlant a teď ještě tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
5.4.24 20:45

@ol030124 v pohode, stat se nam muze cokoli, antikoncepci nemame, ale byl by to sok ;)
Ja tu davam komentare, kdyz mam nejaky tip. Dost jsem driv nacetla odbornych studii, tak se jen snazim poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
5.4.24 20:50

@Laurala v kolik jsi ho mela pichnout a v kolik ovitrelle? Ovitrelle zitra vecer? Telefonni cislo na car namas? Asi to jde risknout, uz si ani nepamatuju, jestli se to v den ovitrelle picha. Mas to urcite psane?
Ten ganirellix jsi pichla dnes v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.4.24 20:52

Děkuju za konzlutaci 🙏 Ganirelix jsem píchla dneska ve 20:00 - zítra jsem ho měla píchnout v 18:00 a ovitrelle ve 22:00.

Na telefonu v sobotu nikdo není, asi to risknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
5.4.24 21:01

@Laurala hm, ja myslim, ze je to blbost takhle bluzko k ovitrelle. Ganirelix ( take orgalutran) blokuje tvorbu LH a Ovitrelle o 4 h pozdeji simuluje LH pik. Si myslim, ze uz se brat nema. Ono ti to LH behem tech 4 h samo nevyskoci, a stejne je v ovulce tolerance.
Mozna ti tu ostatni napisou, kdy naposledy meli orgalutran (cetrotide, proste antagonistu) pred OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.4.24 21:07

@Petra Star moc díky, uklidnila jsi mě. Já tady hledám nějaké fotky stimulačních plánů a skoro všichni mají poslední injekci ten den před ovitrell, jak říkáš ty. Já měla u všech tří IVF ganirelix i v den ovitrelle. Přitom údajně snižuje kvalitu folikulů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
5.4.24 22:43
@Petra Star píše: Více

A to je super, že poradíš…z toho jsem asi získala dojem, že v tom jedeš taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
5.4.24 22:46
@Laurala píše: Více

Píchala jsem naposled večer před tím (neděle), ale měla jsem klasickou stimulaci a na druhý den ve 20.30 ovitrelle /pondělí) a ve středu bylo OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
9.4.24 16:19

Ja pichala ve stejny den jako ovitrelle.. Ginirelix v poledne, Ovitrelle vecer..

Jak ti OPU dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.4.24 16:40

@Sim7 úplný fiasko. Folikul nešel vyndat, takže mě chvíli potrápili a šla jsem bez výsledku domu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
9.4.24 17:16

@Laurala Jak nesel vyndat? Dopytle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.4.24 17:22

@Laurala To sú ale kkti. Ako fakt ma už naštvali. Ako robia si s nami čo chcú a vôbec ich asi netrápi že sme ľudia do frasa. Sorry som emotívna 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí