Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
146
7.5.26 21:55

@Zuzka907 Před narozením dítěte byl pro. Teď nevím. Náš syn je velmi temperamentní a bere nám strašně moc energie. A upřímně jsme oba unavení. Já tak spěchám s druhým dítětem hlavně proto, že vím, že v mém případě rozhoduje každý měsíc. Teď mi dokonce zmizela menstruace a všechno je ještě složitější. Momentálně bych si přála alespoň vrátit cyklus a neocitnout se v menopauze ve 40 letech. Hrozně mě to trápí. Proto pokud by šlo o darované vajíčko, ještě bych rok počkala, abych měla alespoň nějakou pauzu. Těhotenství i kojení vyžadují hodně fyzických i psychických sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.5.26 14:57

Ahoj holky, tak ja dnes mela mit OPU, 11.5.jsem byla na UTZ po 16h. a folikul mel krásných 18mm, tak si rikam, jak je to hezky načasované. No a dnes rano na sale uz folikul nebyl, byla jen vidět volna tekutina :roll:. Pritom mam zkusenost, ze ovuluju až když ma folík kolem 22-24mm. Tak tentokrát folikul nepočkal, fakt si rikam, kolik tech zklamání jeste dám :roll:.
Tak udelali aspoň IUI, kdyz uz jsme tam byli :pankac:. Je to opravdu na dlouhé lokte to naše nízké AMH :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.5.26 15:02

@Zuzka907 to me mrzi :( ale ja fakt verim, ze kdyz si neco moc prejeme vyjde to, posilam silu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.5.26 15:13
@1×xyyzz1 píše: Více

Snad ano :srdce:. Ja teda musim rict, ze jsem si dneska i trochu oddechla, ze OPU nebylo. Nevim jak bych to vysvetlila, ale mela jsem takové tušení, ze tam ten folikul nebude a zaroven jsem měla z OPU až moc velký strach, uplne jsem se ráno klepala, coz jsem si nedovedla vysvetlit, uz jsem byla na OPU v minulosti několikrát a vždy Ok. Tak treba to tak melo dnes byt, nevím :?. Každopádně dnes bylo aspoň něco pozitivního - manžel měl poprvé normální spermiogram. Mel v minulosti vždy jen malé procento morfologicky normálních spermií a dnes vše v normě :potlesk:
Jinak jsem dnes byla pred sálem se šesti dalšíma holkama a pak mi doktor říkal, že tři z nich byly dárkyně. A všechny byly celkem hezké a hezky oblečené, tak jsem si i v tu chvíli říkala, že to nebude s těmi dárkyněmi tak zlé :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.5.26 15:16

@Zuzka907 ja chci zkusit cinskou, i pro partnera, pry dokaze zlepsit i motilitu, psala jsem si vcera o termin, tak uvidime.

Byla jsem u kamaradky i s mojim, ma 4.ditko, mesicni Miusku, nadherna byla ❤️ tak si tak predstavuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.5.26 16:04
:srdce: A jak budes pokračovat ty? Zase Letrozol?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.5.26 16:07

@Zuzka907 zatim ano, je to pro me vse nove a teprve to bude 2. mesic, pak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.5.26 16:07

@Zuzka907 vy jste domluveni dal jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
13.5.26 18:20

Pokud nevyjde toto IUI, tak asi zkoušet nativy, než mi uplně dojdou nervy :nevim:. A taky penize :roll:.
Ne, myslim, ze vice nez dalsi 2-3 pokusy asi uz nedam. Uz jsem ve svém zivote podstoupila 5 nativů - poprvé nebylo vajíčko ve folikulu, podruhé se neoplodnilo, pak se hned po oplodnění rozpadlo. Největší úspěch byl minulý měsíc při minimalce, kdy ale bylo také jen jedno vajíčko - embryo se dostalo do 2.dne. No a teď pro změnu folikul utekl. Takze uz jsem si vybrala všechny neúspěchy a ted trochu štěstí prosim :lol: 8).
Tak dej pak vedet, az zase začneš se stimulkou :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
13.5.26 19:48

@Zuzka907 To je mi moc líto, drž se. My prostě pro tyhle případy vždy pojistili dopředu doma. Věděli jsme, že za den a kousek, co bude opu bude spermio ok. Asi si neměla zastavovací injekci, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.5.26 22:20

@Zuzka907 Dávají ti injekce, které potlačují ovulaci? Mně takové injekce dávali a potom ještě 36 hodin před odběrem injekci hCG. Ale jednou stejně folikul praskl.
A to, že jsi předtím měla neúspěchy, vůbec neznamená, že jsou vajíčka špatná nebo že byl folikul prázdný. Možná jen špatně načasovali injekci hCG. Ale doktoři to samozřejmě nikdy neřeknou.
Zítra jdu na ultrazvuk podívat se, jestli nezačal růst folikul. Teď bych dala hodně za to, aby se mi prostě vrátil cyklus a měla možnost to zkoušet. Neztrácej naději — dokud máš menstruaci, pořád existuje šance trefit to správné vajíčko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.5.26 08:58
@Zázrakyjsou píše: Více

Ty předchozí 3 pokusy byly v jiném centru a už před lety. Ted jsem v jiném, kde proběhla ta minimalka minuly měsíc (kdy se embryo rozpadlo po 2 dnech) a tento cyklus měl být nativ. Za ta léta už mám hodně načteno a vyzkoušeno, jejich postup byl za mě správný. V pátek jsem byla na UTZ a folikul měl 12mm, to bylo na Orgalutran ještě brzy. A v pondělí už měl 18mm, to už bylo zase pozdě, ale ideál na Ovitrelle. Navíc mám zkusenost, ze mi dorůstají folikuly až na 23-24 mm, takze to byla fakt náhoda, ze tam den a půl po nálezu 18mm folikul uz nebyl. Rikala jsem si, jak je to dobre nacasované :roll:. Ale mela jsem moc dobry pocit z toho dobreho spermiogramu(poprve) a navic mi udelali IUI, takze to nenechali uplne propadnout :nevim:.
Vím, ze šance jsou malé, ale stejne na to pořad myslím, ta hlava je neskutečna v mem pripade :nevim:.
Jinak tobě držim moc palce, aby se folikul objevil :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
14.5.26 09:49
@Zuzka907 píše: Více

Mně dál M. orgalutran až při vel. asi 22 a vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
14.5.26 10:02
@jahoda222 píše: Více

Taky jsem dostala při minimalce Orgalutran při 22,6mm a folík vydržel. Nicméně u nativů se blokátor běžně nedává. Ale příště si o něj reknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
15.5.26 11:59

Holky, a nezkousel nekdo www.cestykmaterstvi.cz doktorka Simonato Krajcovicova?

Pokud sdili pravdive recenze, tak jsou dost dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí