Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzka907 objednala jsem k dr Zheng tento týden na květen. Chodila jsem k ní i v 2023.
@Zuzka907 píše: Více
Ber to tak, ze to dite bude vyrustat v tvem tele, cerpat tvoji krev, bude to vic jak pulka vas a budes s nim jen ty…jinak to neumim vysvetlit…
@Zázrakyjsou píše: Více
Prosím napsala bys mi na ní kontakt? Pod dr. Zhang (nebo Zheng?) mi to najde x léčitelů…
.
Příspěvek upraven 27.04.26 v 08:45
@1×xyyzz1 píše: Více
Asi ano, nějak to nemám ještě na 100% zpracováno. Mému dítku je 11 a v podstatě od narozeni tam každý hledá podobu/podobné vlastnosti, řeči typu - joo, to ma po tobě apod. Navíc vůbec netusim, zda je lepsi to dítěti pak říct/nerict
. Proste hodne o tom posledni dny premyslim…
.
Na čt1 byl o tom dokument, asi půjde najít. Bylo to o tom, že to děti zjistily a měly pak velké psychické problémy, takže já bych to bývala neřekla, kdybych to měla využít, ale nebyla jsem s tím smířená. K tomu musí člověk dozrát.
@Zuzka907 Já sama jsem z darovaných spermií. Řekla mi to mamka asi v mých 20 letech. Myslím, že záleží na konkrétní situaci, zda to dítěti říct. Mně se tím vysvětlilo, proč jsem se nikdy jako dítě necítila dobře u tátových rodičů, k Vánocům a narozeninám jsem třeba dostávala rozbité hračky po sestřenicích a tak. A taky při studiu na medicíně jsme si vyšetřovali krevní skupinu a já jsem pořád míchala na kartičce a vycházelo mi to divně, nevycházelo to s krevními skupinami našich
![]()
Za mě jsou rodiče ti, kteří dítě vychovají. Navíc maminka i dítě z darovaného vajíčka nosí 9 měsíců pod srdcem a získává i „informace“ od ní ![]()
@jahoda222 píše: Více
Je pravda, že pokud bych do toho šla, asi bych si to tajemství vzala do hrobu
, pokud by to nevyšlo najevo nějak jinak, čehož bych se asi celý zbytek života trochu bala
. Docela mě překvapil příběh jedné uživatelky tady na emiminu (myslím, že nick má Dollores), má dva kluky z DV a když se s chlapem rozváděli, tatínek to klukům ve vzteku řekl - že vlastně nejsou vajíčko jejich maminky
. A já nejsem naivka, uz jsem si lecčím prošla a vím, ze za chlapa nikdy do ohně ruku dát nemuzes
.
@Jaňulka38 píše: Více
Teda tak to je hustý, že s tím máš až takovouto osobní zkušenost
. A nepoznamenalo tě to nějak v těch 20? Myslím spíš jako tvůj vztah s rodiči…
A prarodiče to asi tedy věděli hned ze, když ti dávali nic moc hračky apod. ![]()
Ahojte,
tak já kontrola po 1.stimulaci u Machače, folikul 5 a 7 mm, takže nemá cenu řešit nic dál, odebírat atd.
Ptal se mě jestli chci ještě bojovat…nechápu, hrozně řeší, že mi bude 44, přitom mi řekl, že tam má paní 48…😃
Tož já nevím…
Při další stimulaci zkusíme nižší dávku a uvidíme.
Vzhůru do boje tedy..
Ahoj a čím jsi stimulovala? Jeste bych teda ten cyklus uplne nezatracovala, ja jsem mela taky po minimalce folikuly 7 a 3 mm nalevo, nerostly ani 15DC. Ovsem 33 DC na UTZ najednou dva folikuly 22mm napravo
. Prý ženy s takto nízkým AMH mohou reagovat
.
Jinak ja tento cyklus zkousim nativ - zitra 7DC UTZ, tak uvidime
…
Ja taky nativ, Letrozol 2-1-2, ale pri 1-0-1 jsem mela krasny 19 mm, takze pri dalsim cyklu bude 1-1-1 tento cyklus nema cenu resit rikal, a rozumim tomu.
Jsem dnes 9 DC.
Drzim ti pesti, at jsi na tom lepe jak ja ![]()
Tak to máš minimalku a pokud jsi 9 DC, tak bych to ještě vůbec nezatracovala, mohou poporust později.
Ja ted zkousim opravdu cistej nativ - tedy bez čehokoliv. Zítra na UTZ uvidíme, jestli bude rostoucí folík…
.
no on uz to neresi, proste dalsi cyklus…nabizel mi moznost vyvolani menzes drive, to jsem odmitla, nechci si do cyklu zasahovat.
Takze asi tak.
Dalsi kontrolu mam az po dalsi stimulaci, takze pase.
Ale chapu.
Ano promin, minimalku, spletla jsem to.