Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.26 10:16

@1×xyyzz1 ke komu tam chodíte? Nebo co se Vám nezdá na klinice? my byli ve Zline u Dr. Křenka a podařilo se na poprve. Nevím tedy, co jiní lékaři, ale přišlo mně, že je to opravdu odborník. :) už máme 7 mesíční, zdravou holčičku. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
202
24.2.26 10:19
@Anonymní píše: Více

Bohužel ani nevím, doktorka se nepředstavila, na fotech ji nepoznávám.
Jednou mluvila o vyšetření průchodnosti vaječníků - plati se 3500 - podruhé už to ani nezmínila - pak problém s komunikací ohledně partnera - a taky mi docela vadí, že soukromé věci se rozebírají na recepci, jak platby tak vše, i sestřičky si tam řeší soukr věci, takže se těším na Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.2.26 10:21
@Anonymní píše: Více

Kolik vás ten jeden pokus stál jestli mohu vědět a co to bylo za metodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.3.26 07:54

Zdravím, všimla jsem si v diskuzi, že je vás tu pár s Kir AA. Též mám tuto diagnózu a čekáme na mé vyšetření HLA-C. Byl u Vás nějaký posun? Bohužel máme i špatnou genetiku z manželovi strany (translokace chromozomů), tak se nám embrya dost sortují genetikou a do 5 dne jich vydrží jen pár. 3 vklady ani ťuk, poslední teď v únoru s imunomodulací Dexamed, posunutý vklad podle GERT +18h a poprvé ve svém životě pozitivní test. Bohužel jen do 5+2… jsem už docela zoufalá, i když vím, že může být i hůř. Když nám dopadne HLA špatně, tak půjdeme do Filgrastimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
11.3.26 20:06

Ahoj všem!
Ode mě jen pro pobavení: byla jsem dnes ns konzultaci u zde skvěle recenzovaného Dr. Machače, Olomouc, moc se nám líbil.
Ptám se ho, jestli k něčemu je myo-inositol mě tak velmi doporučovaný ve Zlíně, ale i u mé gynekoložky, vyhodila jsem za něj 1200, prý to k ničemu moc není 😃 experience based, účinky pouze na základě zkušeností vědecky neprokázané…

Je šílené jak je to zdravotnictví o penězích…

Kdo máte s Dr. Machačem zkušenosti - můžete mi prosím říci, za jak dlouho se vám zadařilo?

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
11.3.26 20:43

@1×xyyzz1 Já velmi mizerný případ AMH 0,07 a protilátky proti trofoblastu. Podařilo se na potřetí tedy za tři měsíce. Každý měsíc minimálka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.3.26 20:47
@1×xyyzz1 píše: Více

Pche, kdybys viděla, kolik já dala a dávám za doplňky stravy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.3.26 02:40

@jahoda222 krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.3.26 12:55

Ahoj, je tu někdo, kdo aktualne podstupuje minimalku? Já čekám na menzes a pak stimuluju Letrozolem + pak dle UTZ Meriofert. AMH 0,2 (takže mizerie), FSH loni 13. Věk 36 let. Ovulace probíhá 1× za dva měsíce. Na UTZ viditelné cca 2-3 folikuly. Tak jsem zvedava, jestli a jak zareaguju. Snazeni cca 4 roky a ani ťuk :think:. Já už mám skoro 11l. dítko, manžel také z predchoz. vztahu. Už tehdy to trvalo skoro 3 roky, než jsem otehotnela (nakonec prirozene, IVF s plnou stimulací tehdy nevyslo) - no a to jsem ještě měla AMH normalni 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.3.26 18:26

Ahojte holky,
za mě malý update: po 5denní stimulaci Letrozolem 1 krásný folikul 19 mm, 2 mini, píchnuto Ovitrelle včera a dnes inseminace, bohužel muž má pomalé spermie, tak uvidíme jestli i tak to bude mít efekt nebo ne.

Moje skvělá intuice tomu věří 🙏

Všem přeji ať se daří a krásné slunečné dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.3.26 18:39
@jahoda222 píše: Více

Ahoj a jak jsi stimulovala při minimalce? A kolik jsi měla folikulů? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
17.3.26 23:33

@Zuzka907 Měla jsem klasický Letrozol a pak připíchávat Menopur. Měla jsem vždy tak dva, tři berné. Při úspěšném dvě vajíčka, jedno se oplodnilo, vkládalo se třetí den. Ale bez Machače by to podle mě nebylo. Ten jeden folikl- asi vítězný byl na poslední kontrole dost velký, báli jsme se, že nevydrží, ale Machač dal ještě dávku, k tomu zastavovadlo, večer odpalovadlo a on se udržel a asi i vyhrál. Jsem přesvědčena, že hodně neúspěchů je z toho, že se brzy dělá punkce. Mně se chytla jediná dvě vajíčka z opravdu velkých foliklů u kterých se báli, že nevydrží. Byla jsem i jinde, z velkých ivf max 3 vajíčka, takže přesně jak říká M. nemá to smysl, když to tam není. A jinde se taky chytlo jen z minmálky. V prosinci odešlo a v březnu vítězné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.3.26 07:10

Tak super. Je fajn, ze i s tvym AMH 0,07 jsi měla 2 folikuly.
Já mám AMH 0,2 a mam taky letrozol (2-0-2) na 5 dní (dnes jsem druhy den) a budu pripichavat Meriofert pak podle UTZ. Na první UTZ jdu v pátek, budu doufat v alespoň 2 folikuly … :think:.

Už jsem byla před třemi lety 2× na nativu, ale v jiném centru. Vždy bylo vajicko, ale poprvé se neoplodnilo, podruhé se em.hned druhy den rozpadlo. Tak nějak me to odradilo od dalších pokusů na 3 roky, teď jsem si ještě rekla, ze to naposledy zkusime (v jiném centru a s minimalkou). Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.3.26 14:22

@Zuzka907 To vyjde, jen to prostě někdy dýl trvá. My 6. transfer. Ty jsi ale mladá, chce to jen vydržet a být u nejlevnějších.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.3.26 15:50

Ty jo, šestý transfer? Tak to já vím, ze chci zkusit jednu/max dvě minimalky, pak už na to nebude ani síla, ani finance :nevim:. Takže se modlím, aby to vyšlo :mrgreen:. Sice jsem asi ještě mladší, ale už unavená :roll:. V podstatě cely život mi nejde otehotnet, začali jsme zkoušet když mi bylo 22, pak se podařilo až v mych 25. A to se nepovedlo ani přes plné IVF, ale zázrakem pak prirozene. Teď opět 4 roky s jinym partnerem nic :?. Druhé bych si prala moc, ale vím, ze vic jak 2 minimalky (případně 1/2 nativy) nedám :think:. Mimochodem jak jsi snasela Letrozol? Mám jej druhy den a jsem po nem straaasne unavená. Ještě, ze je jen na 5 dni :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí