Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
20.10.25 12:17

Ahojte zeny, je tu niekto kto ma nizke amh a navštevuje cár alebo skusa prirodzene? pripadne kombinacia oboch? mame kombinaciu, nedari sa :,(
Amh 0,4-0,6 32 rokov..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.25 12:58

@Julkavig
Ahoj, to budu já :mavam: ve 27 letech naměřeno AMH 0.4 zkusili jsme 3 x ivf a jednu minimalku a nic, potom změna centra a ve 29 letech AMH 0.28 další minimalka a z ní mam syna, teď se snažíme o druhé, je mi 33 a AMH 0.09 teď jsm zkoušeli minimalku, dnes měl být transfer, ale nemáme žádné embryo, ještě budeme v listopadu zkoušet jedno IVF a pak už končíme. Kolik toho máte za sebou vy?

• Citovat
  • Upravit
123
20.10.25 20:33
@Anonymní píše: Více

Ahaa a preco minimalku? Mam 32 rokov a nizke amh mi zistili az rok dozadu :zed: :zed: :zed: :zed: Ja mam za sebou 3IVF a len jedno jedine embryo nie najvyššej kvality..ziadne ine embryo sme nemali aj ked vajicka boli aj sa oplodnili..nikdy neprežili od 3 do 6 dna..
Jedno sme mali minimalku s letrozolom a par injekcii ale tam sme mali len dve vajicka a ziadne embryo zase..chodime do rf brno a chystame sa do clayo asi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.25 07:14

@Julkavig
Já taky měla jedno jediné embryo 5 den a to je můj syn, jinak taky ani prd, pořád říkám že je to zázrak že ho mám, ještě to nevzdávej jestli na to finančně mate…zkoušeli jsme minimalku protože 4 IVF jsem si nechávala na případná darovaná vajíčka a z minimalky se říká že jsou kvalitnější vajíčka, teď jsem chtěla úplně to stejne co jsem měla když se povedl syn a bylo z toho jen jedno vajíčko a to se zastavilo 3 den jako 8 buněčné embryo. Teď budeme zkoušet to poslední ivf na pojišťovnu protože do darovaných už nepůjdu když mám syna. U mě je to ještě složitější v tom že mi našli ještě v imunologii něco…

• Citovat
  • Upravit
89
21.10.25 11:50
@Julkavig píše: Více

Ahoj, začali jsme v gennete, teraz chodíme do pronatalu. Mám 33 rokov a amh mám 0,12. Už máme za sebou clostylbegyt a jeden cyklus ivf. Druhý pojdme december/január

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.10.25 15:44
@anyx píše: Více

Tak si drzime palce🙏🏼a tvoria sa vam embryjka po PK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.10.25 15:45
@Anonymní píše: Více

To je naozaj zazral :srdce: rozmyslam aj ja nad DV ale este budeme skusat s mojimi pokial sa tvoria :srdce: tak snad sa Vam to podari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.10.25 19:45
@Julkavig píše: Více

po prvej stimulácii boli 3 folikuly, odobrat sa podarilo 1, z toho bola 5. den krásna blastocysta, ale bohužial sa nechytila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
29.10.25 20:19

Omylem jsem vlozila komentar, tak mazu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.10.25 09:26

Ahoj holky, jak to u vas vypada. Nejake zmeny, postup, progres? Ja si ted z psychickych duvodu davala pauzu. A ted resim odstraneni myomu. AMH radeji nemerim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.25 15:20

@Deri.s
Ahoj, u nás nic, po punkci se mi někde loudala ms což mě naštvalo, chlap jede první dva tydny v prosinci pracovně pryč a chtěla jsem až dostanu další MS stihnout ivf, bohužel nestihneme, takže čekáme až do ledna :cert:

• Citovat
  • Upravit
123
1.11.25 12:36

Ahojte mna tento mesiac caka vklad nasho jedineho embryjka zo vsetkych stimulácii som hrozne nervozna..robim aj nemozne aby to vyslo avsak viem, ze ak je to aneuploid tak neurobim s tym nic..drzte palce❤️zaroven mame prvu konzultaciu s dr a hlinkou v clayo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.11.25 13:11

My začali se stimulacema loni v červnu a skončili teď v pondělí 27.10.. Dohromady tři ministimulace, tři klasické a dva nativy ve dvou různých centrech. Z toho všeho dvě euploidní embrya. Ty budeme vkládat někdy v únoru, až se dám do kupy - fyzicky i psychicky. Pokud to nevyjde, tak 1× DV. A pak konec. Protože je mi 40+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
2.11.25 08:22

@Deri.s Ahoj! Bojujeme stále.. V říjnu jsem chtěla podstoupit poslední stimulaci, ale nereagovala jsem, tak jsem to ukončila s tím, že zkusíme stimulaci hned v dalším cyklu. Bohužel se tělo rozjelo nějak později a při ultrazvuku před listopadovou stimulací jsem měla na jednom vaječníku cystu a na druhém drobné folikuly.. Takže stopka. Máme tedy dva měsíce volno a poslední stimulace bude koncem prosince. Máme zamražena embrya, ale bez genetického testování. KET, když se zase něco nepokazí budu mít v únoru.
U nás tedy plánujeme poslední stimulaci a pak jen transfery a když se nepovede, tak se s tím nějak budeme muset smířit. Máme aktuálně nasbíráno 8 embryí nevyšetřených. Snad bude některé to pravé po tak dlouhé cestě.. 5 let..
Zvažuji LIT, mám konzultaci vzdálenou s jednou Polskou klinikou a budu mít speciální imunologický protokol… Protože nám našli asi důvod, proč se nedaří.. (ale samozřejmě to může být x dalších důvodů)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
2.11.25 19:44

@Sim7 co je to LIT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie