Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, no ja uz si amh ani nemerim.. kdyz jsem zacinala, mela jsem 1,14.. ted budu asi na 0,3.. Mam zkusenost s Letnou i Clayem, obe jsou dobra centra, ale v Clayo i pres nizsu amh mam o 1 embryo ze stimulace vic.. My zvolili stradaci cyklus - 3 za cenu dvou a za mesic mne ceka posledni stimulace a od ledna transfery… Dej mi vedet, jak jsi dopadla na ultrazvuku!
@Sim7
Ahoj, tak držím palce ![]()
A kolik jsi měla vajíček a z toho embryí?
Clayo mě taky nadchlo dokonce jsem tam byla i objednaná, ale nakonec jsem zůstala v Gennetu. Kdybych už nebyla samoplátce zkusila bych to tam, ale je to tam dražší.
Dám vědět ve středu jdu na ultrazvuk tak se uvidí.. já bych byla vděčná za 3 zdravá embrya 💙 🙏 budu věřit, že se to splní ![]()
Jsem tez samoplatce. V poslednich 2 cyklech zastala vzdy 3 embrya. Z 5ti a 4 vajicek.. vyber spermii nepriplacime tady..
@Sim7 píše: Více
A posíláte embrya na genetiku? Já bych vzhledem k věku (39 let) radši genetiku, v 1. cyklu jsme měli obě embrya na genetice špatná. Ale Dr. říkal, že pokud bude jen 1 embryo, genetiku by nedělal a zavedl. Jenže neúspěšný transfer/potrat apod. mě bude stát dost času, kdy vajíčka ubývají a kvalita se zhoršuje…
Neposilame… 1,5 roku sbirame embrya a mrazime.. netransferujeme.. Kvuli uspore casu.. Je mi ted uz 42.. a nechci zbytecne oslabovat embrya.. Nazory na to ma kazdy.. Mam transferovano embryo po genetice a tez se nechytlo..
Holky, nikdy jsem si nějak nedělala ovulační testy, značí to náznak ovulace nebo je to špatně? V tu dobu jsem měla i hustý hlen.
@Jaňulka38 píše: Více
My posilame. Ze dvou ivf jsme ziskali 2 euploidni embrya. Ted jsem si myslela, ze budu mit posledni ivf a zacnem s transferama. Bohuzel ze tri zralych vajicek ani jedno embryo. Takze jeste planuji jeden, skutecne posledni, ivf cyklus. Je mi 42.
@B. H. Ja se te chtela zrivnavzeptat, jak jste na tom. Ono je to risk, co se vrati a co ne..🙂↔️
Kdy jdes na posledni stimulku? My ted v rijnu..
@Sim7 píše: Více
Ahoj, byla jsem na zacatku srpna, meli jsme z 5 fol. 3 zrala vajicka, ale prvni dve se ani neoplodnili, posledni zacalo jit do blastocysty a pak se rozpadlo
Tak jsem se rozhodla, ze jeste v listopadu to zkusim. Beztak mam doma spoustu meriofertu…
@B. H. Ja do toho jdu 1.10.. mozna i zkusim v rijnu transfer.. zalezi, jak se budu citit..
Muselo to pro Tebe byt hrozne. Ja to taky zazila, ze se nic z cyklu nepovedlo ![]()
Muzu SZ?
@Sim7
Děkuji
My budeme posílat na genetiku mám za sebou x potratu.
A už to nechci zažívat..
Budu věřit že tam budou zdravá 🙏
Mě je 37 let
Je to můj opravdu poslední pokus.
@Sim7 tak dnešní kontrola dopadla blbe,
Tři folikuly jeden má 10mm, 13mm, 6mm
Jsem 8 den stimulace v pátek kontrola a uvidí se jestli se to nestopne🥹 bohužel nevím zda to nemám stopnout sama.
Jaká je šance, že z toho jednoho vajíčka něco vznikne 🥹 a dávat dalších 40 -50 tis. Já nevím..
Bohužel se musím smířit.
Tak dve vajicka mit budes, muze dozrat i treti..
Jaky mas stimulacni lek? Ja dobre reagovala na pergoveris a letrozol 2-0-2.. meriofert ma pomer 1:1.. mozna potrebujes vic fsh..
Je to divne, pri tvem amh.. ale mas po prvnim ultrazvuku, dalsi bude rozhodujici.
Letrozol 2-0-2 a meriofert 300j. Asi jsme měli počkat po tom zoladexu jednu menstruaci teď jak jsou uspané 🥹jj ale jaká je šance že budou v pořádku.