Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
28.11.25 13:21

Pozitivní protilátky na Anti zona pellucida a hraniční protilátky proti spermiím, má někdo zkušenost. Mám za sebou IVF a teď čekáme na KET. děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
28.11.25 13:52

Ahoj Luci, no to je super výsledek! Mohla by jsi tady prosím napsat, jak jsi přesně postupovala? Případně do soukromé zprávy? Ono ne všechny centra to dělat chtějí.. mne mrzí, že mi o tom nikdo neřekl dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 15:18

@linda558
Ahoj, já mám anti zona pellucida a protilátky proti trofoblastu

• Citovat
  • Upravit
124
28.11.25 18:17
@Lucie58 píše: Více

Velmi pekne dakujem a ako prebieha duostim? Mna vzdy po opu jrizne dlho bolia vajecniky aj ked mam len 5-6 vajicok :( neviem ci uplne predstavit ako by to prebiehalo..to su dve stimulacie hned po sebe alebo ako? dakujem krasne a v akom care si bola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.11.25 23:33

@Sim7 ahoj, v genitrix, kam si myslim, zes taky chodila, tak tam to delaji. Ale ne každému duostim sedi. Ja na to treba nereagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.11.25 14:05
@Anonymní píše: Více

a jak jste postupovali při KET nebo ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 14:29

@linda558
Na KET nikdy nedošlo, moc se embryjka nevyvíjí, podstupovali jsme první 4 IVF v centru kde mi ani imunologii nedělali, takže úplně zbytečné, další IVF v jiném centru kde jsem měla pozitivní anti zona pellucida, při stimulaci jsem dostala medrol a konečně jsme měli blastocystu, medrol jsem vysazovala myslím ve 3 měsíci těhotenství, teď se snažíme o druhé a to mi vyšla anti zona pellucida vysoce pozitivní plus ty protilátky proti trofoblastu, beru medrol už asi 2 nebo 3 měsíce, včera byla punkce a budeme dávat embryjka bez obalu, musíme teda počkat do 5 dne a transfer bude zóna free, jaký máte postup vy?

• Citovat
  • Upravit
13
29.11.25 15:55

máme zamražená, je plánovaný KET s zona free. Jen se obávám malinko.. protože při manipulaci s embryem může dojít k poškození… tak aby nám nějaká zbyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 17:02

@linda558
Taky se toho trochu bojím, chtěla jsem transfer už třetí den, protože máme málo vajíček a moc se nám nevyvíjí, ale řekli že by mělo být zona free, tak snad budou embryologove šikovný…kdy máš mít ket? Dej vědět jak jste dopadli

• Citovat
  • Upravit
13
29.11.25 17:05

Pravděpodobně únor 2026. Ještě plánujeme další imunologii… také držím palce. Kdy jdes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 17:14

@linda558
Ve středu by měl být transfer, doufám že nějaké embryjko bude, je to nase poslední ivf a už končíme, tak jsem zvědavá jestli to vyjde…máš už nějaké děti nebo se snažíte o první?

• Citovat
  • Upravit
13
29.11.25 17:32

už jedno máme.. z IVF, teď by to byl KET z prvního IVF.. akorát předtím jsem tyto protilátky vůbec neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.12.25 10:19

@Julkavig Ja jsem ve FertilityPort. Jinak první OPU jsem mela 6.11. a druhe 26.11. Dnes 5. den mi volali, ze mame jedno embryjko B4AA. Do zitra nechávají jeste dvě. Jedno je morula a druhé B2 - u toho embryolog prý vidí potenciál. Tak snad. A genetiku jsme odmítli. Tak snad se ujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.12.25 10:28

@Sim7 Jasne. :) Mela jsem minimální stimulaci.
1. leteozol a pak 150 meriofertu (asi 6 dni), 36 hod pred OPU 2× ovitrelle a 2× decapeptyl
2. 1-0-1 Norethisteron a 225 meriofertu (13dni), 36 hodin před 2× ovitrelle a 2× decapeptyl
U druhé fáze musí být stimulace vyšší.

1. OPU - 4 folikuly, 2 vajíčka, 1 neoplodněné, 1 nedotáhlo
2. OPU - 8 folikul, 5 vajíček, zatím 5.den 1 embryo B4AA, zítra 6. Den to možná dotáhne embryo B2 a šanci moc nedávají morula co tam je.

Výsledné uvidím zítra. :)
Ale při tak nízkém AMH jsem rada i za jedno kvalitní embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.12.25 14:37

@Sim7 @Julkavig tak mi volali a nakonec to dalsi rychle dotáhlo a mame dve B4AA :dance:. Jeste čekáme do zitra na posledni, ale tomu se moc šanci nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí