Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
1.12.25 18:12
@Lucie58 píše: Více

To je skvele :* a ako si reagovala na dve narkozy v tak kratkom case?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.12.25 18:30

@Julkavig Dobre, nic mi nebylo. Pri druhe jsem mela po probuzeni akorat nižší tlak a mene tepu, ale do pul hodiny se to zlepšilo. Byly hrozne hodný a zároveň mě snad každé dvě minuty kontrolovali. 😀
Ted mam akorát strach, protože všude čtu, ze pomalu bez genetiky embryí se transfer pomalu uz nedělá snad. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.12.25 18:48
@Lucie58 píše: Více

Vseobecne odporucaju 35+ dat robit genetiku..alebo ak je pozitivna anamneza..ono stat sa moze aj prirodzene.. ak boli embryjka rychle tak by som to asi nehrotila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
2.12.25 09:53

@Julkavig Dekuju :srdce: Je mi 33 a manželovi 34. Geneticky jsme v poradku. Jako tento rok byly 3 transfery a z toho se povedl jeden (s koncem 9tt) a podle me proto, ze mi nasadili prednison. Ale nebyl dostačující. Imunolozka mi dala 5mg a jina imunolozka rekla, ze za ni min. 10mg nebo intralipidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.2.26 19:09

AMH 0,26

Ženy,
jdu k vám pro útěchu…

Mám AMH 0,26 - 43 let :( přítel horší motilitu spermií.

Chtěli jsme inseminaci, to jsem netušila to AMH, tak teď nevím zda-li je šance..jsem z toho docela paf.

Jinak úplně zdraví.

Jsem domluvena na první cyklus inseminace s Letrozolem, tak asi uvidíme.

Povedlo se někomu v podobné situaci počít?
Jinak ješte pro dokreslení - dítě zatím nemám - nebylo štěstí na partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.2.26 20:32
@1×xyyzz1 píše: Více

Nevím, co ti doporučil dr…mně před 3 lety vyšlo amh 0.4, bylo mi 30 v té době, přítel měl ukázkový spermiogram a dr řekla, že inseminace v takovém případě nemá smysl, at jdeme rovnou do ivf. Moc držím palce, at se zadaří :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.2.26 20:34

@anyx no ja chci inseminaci zkusit…jak zde holky pisi, amh je jen cislo, pritel z inseminace jedno dite ma, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.2.26 21:53
@1×xyyzz1 píše: Více

Ano, je pravda, ze amh je len cislo ale u Vas hra najdolezitejsiu ulohu vek a tam to s kvalitou ide po 35 ke dost rapidne dole. Ano, su zeny ktore pocali po 40 ale skor je to vynimka..je ich malo, a to malo sa sustredi na forach takze sa moze zdat, Ze ich je vela ale statistiky su statistiky. Je to asi 5% sanca ale samozrejme ze sa to trosku kumuluje casom.Ja mam po 30ke amh skoro take ako vy a nedari sa absolutne. Sme uz po 3 ivf a to mi dr hovoria ze ma zachranuje aspon ten vek ale vidim, ze aj kvalita oocytov je velmi slaba. Velmi vam zelam aby sa to podarilo ale u vas by som isla hned do ivf a jednoznacne zvolila pgt testovanie embryi pretoze chromozomalne chyby su uz velmi caste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.2.26 06:53

@1×xyyzz1 Ve 43 letech je zazrak, pokud se povede prirozene (coz iui vicemene je). Pokud nechcete ivf, tak asi je lepsi zkusit iui nez nic. Nejvetsi sance je s darovanym vajickem, bohuzel.. Pokud to neni pro vas cesta, tak je nejefektivnejsi stimulovat, mrazit embrya a nasledne resit transfery… ale statistika je neuprosna (1 z 10ti embryi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.2.26 06:58

@Sim7 nechci propadat zadnym panikam, ani obavam, vnitrne to citim jinak, a ve svem okoli mam spoustu lidi, co pocali prirozene po 40tce, jedna pres ivf na druhy pokus ve 47 s vlastnim vajickem, spis me zajimalo co komu pomohlo, cetla jsem o srovnani kostrce, vycisteni organismu, Mojzisove, verim, ze cesty jsou, taky zalezi v jakem stavu telo je, jak clovek zije, moje sestea mela tehotenstvi v 36 lepsi nez v 25ti kdy byla porad v nemocnici a nevedelo se. Takze tak ;) dekuji za nazor, ivf uz velmi zvazuji.Taky je to dost o klinice, Zlin, kde jsem se mi uplne nezda…a neslysela jsem ani dobre reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.2.26 11:25

@1×xyyzz1 Nic takoveho jsem nechtela. Vis ono tyhle vsechny metody pripravi telo, ale nezlepsi kvalitu vajicek. Muzes se pul roku pripravovat a mezitim budes mit amh 0,1.. ten pokles muze byt z amh 0,3 rychly.. nebo take ne. Na druhou stranu jeste je moznost ziskat vajicka a embrya, ale je to vse dlouhy a drahy proces v tomto veku. Ja jsem na tom stejne. Bojujeme pet let. Zkus si udelat cas a precti si tuto diskuzi. Za mne co muze pomoci je TCM a hlavne neztracet cas. Tez by to chtelo mit nejake imunologicke vysetreni, pruchodnost vejcovodu, atd.. V tvem okoli bych asi sla do IVF Olomouc.. Drzim ti moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.2.26 11:29

@Sim7 do Olomouce jsem psala a budu se objednavat na konzultaci, krev uz vysetrenou mam, imunologie a vse ok ;) uvidime, v breznu mam domluveny prvni cyklus s tim Letrozolem a inseminaci, minimalne se uvidi, jestli telo na nejakou stimulaci resguje.

Darovane vajicko ty nechces?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.2.26 11:47

@1×xyyzz1 Tak super! Ze mas vse v poradku. Nam teda tez tvrdili, ze mam vse v poradku a nebyla to pravda.. My darovana nechceme. Zvolili jsme si tu slozitejsi cestu.. Stradani embryi a transfery..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.2.26 11:48

@Sim7 ja taky zatim chci tuhle, kdyz by to neslo, tak pak druhou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.2.26 11:51

@1×xyyzz1 Doporučuji kliniku IVF clinic v Olomouci, jsou tam úžasní :kytka: Vyplatí si tam dojíždět. Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí