Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
27.7.25 22:21

@jahoda222 Asi máme podobnou léčbu, ale ty jsi na tom byla s vajíčky mnohem líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 10:11

@jahoda222 Folikul vyrost na 13-14 a říkala, že je docela pěkný, tak by tam vajíčko být mohlo, mně už asi ani nepomůžou vitamíny, takže teď injekce do středy a v pátek se rozhodne punkce 🙏 🙏 🙏Achjo a pak třeba znovu proces a potom už jen darované :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.25 11:55

@Lili363 No vidíš, lepší když roste pomalu než moc rychle. Já na tom o moc líp nebyla. V úspěšném cyklu jsem měla dva berné folíky z nichž jeden byl už asi 22 na poslední kontrole tak jsme mysleli, že nevydrží a on to byl asi ten vítězný neb se oplodnilo jen jedno vajíčko. Ostatní fol.byly menší, tam nic nevyndali.Je ještě zbytečné uvažovat o darovaných. Mně to tady vyšlo na potřetí, ale celkem už to byl sedmý pokus, protože jinde mi to kazili oni. Neuměli minimálky. Tady to umí. :D Jaký tam byl doktor? Držím palce. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 13:11

@jahoda222 Děkuji za podporu, takto mi to rekla, že stimulaci ještě jednou a potom darované, teď mi dali injekce-dnes, zítra ráno, potom zase jinou ve středu ráno a pak zase jinou ještě ve středu večer. Názvy nevím, jsem v práci…snad mi to podpoří i nízkou sliznici. Mám jako prvně doktorku Šromovou a teď 2× Koutnou a tady teda umí minimálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 13:32

@jahoda222 Takže mám Meriofert, Orgalutran a Zivafert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.25 20:59

@Lili363 To bych tedy určitě chtěla mluvit ještě s Machačem než hned darované. To asi nechcete, když už jedno máte. Umí to tam. Máte klasické léky. Na sliznici jsem pila kontryhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 21:11

@jahoda222 Manžel nechce a já se k tomu přikláním ze 60%,je to i finančně náročné. Já vím, že jsi o něm mluvila, že je špička, ale jak se k němu dostat a co by udělal jinak jak p. doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.25 21:38

Na první konzultaci jde normálně objednat a pak jsem prostě otravovala. Kolega mi špatně naplánoval punkci a z pěti fol. nebylo nic. M.si to pak ohlídal i udělal punkci sám. Prostě než to vzdát nebo darované tak lepší konzultaci s ním. Mně řekl, že mi dá čas do 43 s vlastními. Ono se to nedá popsat, my se na něj prostě vždy těšili. Dodal nám vždy tolik sil během pár minut. Nedá se to absolutně srovnat s ostatními. Jsou v pohodě, ale nejsou jako on. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 22:03

@jahoda222 A je možné i v průběhu si ho vyžádat? Třeba na doporučení? Ale asi by postupoval stejně jen ví, kdy je ten vhodný okamžik, že? Mám chvíli 42,tak mám trošilinku ještě prostor na snažení…a to je krásny, že vám tak pomáhal i po té duševní stránce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.25 22:20

@Lili363 Myslím, že ano, ale má pořád plno no. Lepší, když se začne hned u něj a i tak jsem někdy musela škemrat. 😃Ale stálo to za to. Bylo fakt vidět, že chce úspěch a naprosto ví, co dělá. 🤗U tebe jde o to slyšet další názor, když už nic. Vy jste druhé dříve nezkoušeli, když je holčičce už 6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
28.7.25 22:31

@jahoda222 Pořád nám tak nějak stačila, pak přišla rekonstrukce, špatná finanční situace a potom i ona mluvila o sourozenci a už to začalo, že chceme dvě děti a už to nejde rok…škoda jen, že z těchto chyb se nejde ponaučit :( Děkuji, a koho jsi přemlouvala, na recepci? Je mi to vůči té p. doktorce potom blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
28.7.25 23:00

@Lili363 jj sestřičky, ale i jeho., :lol: :lol: :lol: Tak třeba až další pokus, kdyby se nezadařilo nebo kdybyste se rozhodovali, co dál. Je zázrak mít jedno a to ty máš, tak je to jiné. Nemít žádné a bojovat je mazec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.7.25 06:52

@jahoda222 Tomu rozumím, že to se nedá srovnat…jak říkáš, v dnešní době jsou ty děti zázrak, teď vím, kdybych mohla, vracím hned čas. Děkuji, potom bych se zeptala na názor p. doktora. A dají se brát i nějaké vitamíny i léky na sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.7.25 12:48

@Lili363 Mezi stimulaceni jsem užívala Femigard a na sliznici kontryhel. Nevím jestli to pomáhalo, ale měla jsem vše ukázkové. Ovulace, hlen, sliznice, tvar folikulů. A holčička vám šla v pohodě jo? To už ti také bylo dost z pohledu medicíny. To bylo štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
29.7.25 13:13

@jahoda222 Já beru Gynex, jsou kapky Femigard lepší? Čaj pijí každý den, už nějakou dobu. Holčička trvala asi 8měsíců, jenže mi na gyndě přišla na bakterie Chlamydie a ty brání otěhotnění a tak jsem nic víc neřešila a svalilo se to na to, že to byl ten důvod, škoda, že tenkrát mi nenavrhla udělat hormonální profil, možná už i tenkrát to haprovalo, nevím, malá byla v mých 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí